in ,

Netflix’in Cowboy Bebop Uyarlamasında Kadro Netleşiyor

Sevilen anime klasiği Cowboy Bebop’un Netflix uyarlamasında yeni gelişmeler var. Dizinin başrolüne Star Trek’ten takviye geldi!

cowboy bebop netflix John Cho
- Reklam -
- Reklam -

Netflix’in yeni uyarlamalarından Cowboy Bebop için haberler gelmeye devam ediyor. Dizinin kadrosu gittikçe büyüyor. Ekibe son katılan kişi çok sevilen oyuncu John Cho oldu.

Harold & Kumar ve Star Trek filmleri ile izleyenlerin gönlünü fetheden John Cho, Netflix uyarlaması Cowboy Bebop için başrolü kaptı. Spike Spiegel karakterini oynayacak aktöre yine önemli rollerde olacak Mustafa Shakir, Daniella Pineda ve Alex Hassell eşlik edecek. Spike Spiegel, ekibi ile güneş sistemini dolaşarak iş yapan bir ödül avcısı. Fazlasıyla zeki olan karakter bir o kadar da karizmatik.

Mustafa Shakir Spike’ın ekibinden, ihanete uğrayıp sevdiği her şeyi kaybeden, güneş sisteminin son namuslu polislerinden Jet Black karakterini canlandıracak. Daniella Pineda’nın karakteri ise yıllar süren kriyojenik dondurmadan uyanması sonucu amnezi ile boğuşan ve hayatta kalmak için her şeyi yapan Faye Valentine. Hassel da Vicious‘u, Spiegel’in eski dostu ve düşmanını canlandıracak.

- Reklam -

cowboy bebop

- Reklam -

1998 yapımı kültleşmiş animesiyle Cowboy Bebop, bu kültürü sevenler için oldukça önemli bir çalışma. Yapımın ayrıca 2001 yılına ait yine anime formatında bir film uyarlaması da var. Şimdi gerçek oyuncularla çekilecek bir Bebop nasıl olacak, merakla bekliyoruz.

Dizinin ilk sezonunun 10 bölüm olması planlanıyor. Umuyoruz bu yapım da başarısız anime uyarlamaları listesine hızlı bir giriş yapmaz.
Kaynak: Geektyrant

Burak İpek

Özellikle bilimkurguya ve çizgi romanlara bayılır. Çizgi romanlara girişi Dylan Dog, bilimkurguya aşkı ise Dune serisi ile başladı. 7 yaşından beri bilgisayarla ve elektronik aletlerle iç içe yaşamayı seçerek göbeğini büyüttü. Düşüncelerini başkalarıyla tartışmak adına Kayıp Rıhtım’da yazılar yazıyor.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Bay_Karamsar Bay_Karamsar dedi ki:

    John Cho Spike rolüne yakışır. Tamam, tamam. Zamanında Keanu Reeves’in adı çok anıldı. Eh, sinema-dizi sektörü böyle, hangi projenin ne zaman, hangi imkanla ve kimlerle hayata geçeceği ve hatta geçip geçmeyeceği şans.

    Daniella Pineda da Faye rolüne yakışır. Zaten Faye de hafif atarlıdır, arada bir çıldırır, kızar… Bu ablamız da Jurassic World: Fallen Kingdom’daki karakteriyle rolün üstesinden kalkabileceğinin sinyallerini şimdiden verdi. Kendisinden ziyade, yapımın kostüm ekibini ve uyarlamada kara verecekleri daha çok ilgilendiren şeyse ne giyeceği. Yani, Faye’in kostümleri animedeyken sırıtmıyordu. Lakin kostüm konusunda birilerinin inadı tutar ve “Birebir olmalı!” nidalarıyla oyuncuyu o kostümde oynatırsalar… Yani… Bilemiyorum… Zardoz’daki Sean Connery’ye döner :sweat_smile:

    Dizi hakkında diğer şeyler… Artık umurumda değil noktasında :expressionless: Çıktığında bir bölüme bakıp kararımı veririm.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

shazam film inceleme

SHAZAM! Filmine Füze Attık: Hafif Spoiler’lı İnceleme

4 bin yillik mumya ic

Açılışına Canlı Yayında Tanık Olduğumuz 4 Bin Yıllık Lahit Hakkında Her Şey