in

Netflix’in Yeni Dizisi Daybreak’in Fragmanı Yayınlandı

Brian Ralph’ın aynı adlı çizgi roman serisinden uyarlanan komedi ve kıyamet sonrası temalı Daybreak dizisi için resmi fragman yayınlandı.

daybreak netflix
- Reklam -
- Reklam -

İlk haberlerini geçtiğimiz yılın ortalarında aldığımız Netflix yapımı Daybreak dizisi için ilk resmi ve uzun fragman yayınlandı.

Dizi Brian Ralph’ın kaleme aldığı çizgi roman serisinden uyarlandı. Komedi, post apokaliptik, zombi gibi türleri harmanlayan Daybreak; 17 yaşındaki bir gencin kıyamet sonrası tüm yetişkinlerin zombiye dönüşmesiyle birlikte hiçbir kuralın olmadığı yeni dünya düzeninde yaşadığı maceraları konu alıyor.

Daybreak, 17 yaşında bir lise öğrencisi olan Joshın, kıyamet sonrası Kaliforniya’da bulunan Glendale şehrinde kayıp kız arkadaşı Sam’i aramasını anlatıyor. Bu aşamada kendisine yangın çıkarmaktan zevk alan ama oldukça akıllı 12 yaşındaki Angelica ve Josh’un lisede eskiden zorba olan ama kıyamet sonrası bir samuraya dönüşerek kefaretini ödemeye çalışan arkadaşı eşlik ediyorlar. Üçlü, Mad Max serisine benzer gruplar arasında hayatta kalmaya çalışıyor. Diğer yandan da bu yeni cesur dünyada özgürlüğün tadını çıkarıyorlar.

- Reklam -

Daybreak’in İlk Sezonu 24 Ekim’de Geliyor

Komediyi kıyamet sonrası farklı bir tatla bir araya getiren çizgi romanı ekrana uyarlayan isimler ise Brad Peyton ve Aron Eli Coleite. Peyton’ı son olarak yönettiği ve yapımcılığını üstlendiği Rampage filminden hatırlıyoruz. Coleite ise unutulmaz dizilerden Heroes’un ilk sezonunun ortak yapımcılarındandı. Dizinin oyuncuları arasında Matthew Broderick ile birlikte; Colin Ford, Alyvia Alyn Lind, Sophie Simnett, Austin Crute, Gregory Kasyan, Krysta Rodriguez, Cody Kearsley ve Jeante Godlock gibi isimler yer alıyor.

Daybreak 24 Ekim 2019 tarihinde tüm bölümleriyle Netflix’te yayında olacak.

- Reklam -

Fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=zJ7qYaO7AaA

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Metropolis

1927 Tarihli Metropolis Filmi Restore Edildi

Oktay Akbal

Oktay Akbal’ın Öyküleri Bir Araya Geliyor