in ,

Netflix’in Eylül Ayı Yayın Takvimi Belli Oldu: İşte Beklenen Yapımlar

Netflix Eylül 2022 takvimi açıklandı. Dijital yayın devi bu ay Cobra Kai’nin 5. sezonunu, Kıvanç Tatlıtuğ’lu Âşıklar Bayramı’nı ve daha birçok yeni yapımı izleyicilerle buluşturacak.

Netflix Eylül 2022 takvimi
- Reklam -
- Reklam -

Netflix Eylül 2022 takvimi belli oldu. Cobra Kai 5. Sezon, Âşıklar Bayramı, Winx: The Fate Saga ve Blonde, gelecek ayın en öne çıkan yapımları arasında yer alıyor.

Netflix Türkiye, her ay olduğu gibi eylül ayında da birçok yeni orijinal içeriklerle abonelerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Son olarak kanal için Yakamoz S-245 dizisinde rol alan Kıvanç Tatlıtuğ, şimdi de Kemal Varol’un aynı adlı romanından uyarlanan Âşıklar Bayramı filmiyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 4. sezonu bu yılın başında yayınlanan Cobra Kai’nin merakla beklenen 5. sezonu da bu sefer diğer sezonlara göre daha erken bir tarihte izleyiciyle buluşuyor. Aynı zamanda yine uzun süredir beklenen yapımlardan olan Winx Club live-action dizisinin ikinci sezonu da eylül ayı içinde hayranlarıyla buluşacak yapımlar arasında yer alıyor.

Fatih Terim’in hayatını anlatan belgesel, Marilyn Monroe’nun yaşamını kurmaca şekilde ele alan bir film, Rick and Morty’nin heyecanla beklenen 6. sezon bölümleri ve yeni Pokémon filmi dahil olmak üzere birçok dizi, film ve belgesel abonelerle buluşmaya hazırlanıyor.

- Reklam -

İşte Netflix Eylül 2022 Takvimi Film ve Dizileri

Devil in Ohio / 2 Eylül | Dizi

Devil in Ohio

Psikiyatrist Suzanne Mathis rolünde Emily Deschanel’in başrolde olduğu dizi, Daria Polatin tarafından yönetiliyor. Devil in Ohio, gerçek olaylardan esinlenen aynı adlı 2017 romanına dayanıyor. Gizemli bir tarikattan kaçan genç bir hastayı korumaya kararlı olan psikiyatr, kızı yanına alıyor. Fakat yaptığı bu hareket hem hayatını hem de ailesini tehlikeye atmasına neden olacaktır.

Âşıklar Bayramı / 2 Eylül | Film

Âşıklar Bayramı fragmanı

Kemal Varol’un aynı adlı romanından uyarlanan Âşıklar Bayramı, kısaca bir baba-oğul hesaplaşmasına dayanıyor. Tanınmış bir halk ozanı olan Heves Ali ve avukat oğlu Yusuf’un pişmanlık, öfke, merak ve yirmi beş yıllık hasretle dolu hikâyesini ele alan yapımın başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ile Settar Tanrıöğen yer alıyor.

Rick and Morty: 6. Sezon / 5 Eylül – Her Hafta Yeni Bölüm | Dizi

Rick and Morty 6. sezon fragmanı

Evrenin en zeki insanı Rick ve huysuz torunu Morty’nin alternatif dünyalara yaptığı yolculukları konu alan yapım, merakla beklenen 6. sezonu ile geri dönmeye hazırlanıyor. Rick and Morty’nin yeni sezonunun haftalık olarak çıkacak bölümleri, Adult Swim’de yayınlandıktan sadece bir gün sonra Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Cobra Kai 5. Sezon / 9 Eylül | Dizi

Cobra Kai 5. sezon fragmanı ve çıkış tarihi

Karate Kid film serisinin devamı olan Cobra Kai, 5. sezonunda daha büyük dertlerle uğraşmaya hazırlanıyor. Cobra Kai’ın yönetimi ele alan Terry, ayn zamanda çok daha büyük planların peşinde gidiyor. Daniel, Johnny ve eski bir dostları da güçlerini birleştirip karate matının dışına taşan bir mücadeleye girişiyor.

Heartbreak High / 14 Eylül | Dizi

Heartbreak High

Avustralya’nın sevilen gençlik dizisi Heartbreak High’ın sona ermesinin üzerinden bu yana tam 23 yıl geçti. Şimdi Netflix’e gelen Heartbreak High’ın heyecan verici bir yeniden çevrimi yepyeni bir neslin renkli yaşamını ve maceralarını tanıtmaya hazırlanıyor. Kışkırtıcı bir duvar çizimi, Hartley Lisesi’nde birbiriyle takılan herkesin foyasını ortaya çıkarır. Çizimi yapan Amerie ise olayın berbat sonuçlarıyla uğraşmak zorunda kalır.

Terim / 15 Eylül | Belgesel

Fatih Terim Netflix Eylül 2022

Türk futbol tarihinin en tanınmış isimlerinden olan Fatih Terim belgeseli de Netflix Türkiye’nin Eylül 2022 programında yer alıyor. “Futbolcu, kaptan, hoca, baba, dede, imparator…” Bir ömre tüm bu sıfatları sığdıran Fatih Terim’in futbol kariyerindeki zaferleri ve yenilgileri bir de kendisinden dinleyin.

Winx Efsanesi: Kader: 2. Sezon / 16 Eylül | Dizi

Fate: The Winx Saga 2. sezon fragmanı

İlk sezonu Şubat 2021’de yayınlanan ve Winx Club’ın live-action macerası olarak ortaya çıkan Winx: The Fate Saga, tanıdık karakterlerin farklı bir versiyonunu ekrana taşıyor. Dizinin yeni sezounda Alfea’nın öğrencileri Solaria’yı okuldaki potansiyel düşmanlardan korumak zorundadır. Bloom ise güçlerini kontrol etmek için mücadele eder.

- Reklam -

İntikam Kankam / 16 Eylül | Film

Do Revenge İntikam Kankam Netflix Eylül 2022

Do Revenge, filmi Celeste Ballard ile birlikte yazan Jennifer Kaytin Robinson’ın yönettiği yeni bir Amerikan kara komedi filmi olarak rortaya çıktı. Başrollerinde Camila Mendes, Maya Hawke, Rish Shah, Sophie Turner ve Austin Abrams gibi isimlerin yer aldığı film, Alfred Hitchcock’un Strangers on a Train filminden esinlendi. Havalı bir özel lisenin gözden düşen popüler kızı, okula yeni gelen gösterişsiz bir kızla birbirlerinin düşmanlarından intikam almak için gizli bir anlaşma yapar.

Snabba Cash: Kolay Para 2. Sezon / 22 Eylül | Dizi

Snabba Cash: Kolay Para 2. Sezon Netflix Eylül 2022

İsveç dizisi, beğenilen ilk sezonundan sonra yeni bir sezonla daha Netflix ekranlarına dönüyor. Kolay para peşinde amansız mücadele devam ederken Salim’in hatıraları yüzünden azap çeken Leya, geçmişinden kaçamaz.

Athena / 23 Eylül | Film

Athena Netflix Eylül 2022

En küçük erkek kardeşlerinin açıklanamayan koşullarda (iddiaya göre bir polis kavgası) trajik ölümünden saatler sonra üç kardeşin hayatları kaosa sürüklenir. Fransız askeri Abdel, ailesini bulması için cepheden geri çağrılır. İntikam almak isteyen küçük kardeşi Karim ile abisi Moktar’ın suç işleri arasında sıkışıp kalmıştır. Romain Gavras filmin yönetmenliğini ve yapımcılığını üstleniyor. Gavras ayrıca yapımcı senaryoyu Ladj Ly ve Elias Beldeddar ile birlikte yazdı.

Pokémon: The Arceus Chronicles / 23 Eylül | Film

Pokémon: The Arceus Chronicles

Dünyanın en popüler anime yapımları arasında yer alan Pokèmon, yeni bir filmle maceraya geri dönüyor. Ash, Goh ve Dawn, efsanevi Pokémon Arceus efsanesini araştırırken; Galactic Takımı’nın dünyayı tehdit eden bir planını ortaya çıkarır.

Blonde / 28 Eylül | Film

Blonde fragmanı marilyn monroe Netflix Eylül 2022

Andrew Dominik tarafından yönetilen yapım, Joyce Carol Oates’un romanından uyarlandı. Hollywood efsanesi Marilyn Monroe’nun yaşamını cesur bir şekilde ele alan bu kurmaca öyküde Ana de Armas başrolde yer alıyor. 17 yaş sınırı ile izleyicilerle buluşacak olan Blonde, Monroe’nun kariyerinin baş döndürücü yükselişini takip edecek

Entergalactic / 30 Eylül | Film

Entergalactic Netflix Eylül 2022

Scott “Kid Cudi” Mescudi ve Kenya Barris, Jabari adında genç bir ressam hakkında orijinal ve animasyonlu bir hikâye olan Entergalactic için güçlerini birleştirdi. New York’ta aşkı arayan iki yaratıcı insanı konu alan bu animasyon filmde müzik, sanat ve moda iç içe geçiyor.

Tüm bunlar dışında Japon yayın ağı Nippon TV ile kurulan ortaklık neticesinde Hunter x Hunter dahil olmak üzere birçok anime yapımı da 1 Eylül’den itibaren Netflix kütüphanesindeki yerini almaya başlayacak.

Netflix Türkiye’nin “Bu ay Netflix Türkiye’de Neler var? | Eylül 2022” başlığıyla yayınladığı videoda, başlıklarda yer alan yapımların bazılarından kesitler izleyebilirsiniz.

YouTube video

Netflix’in Eylül 2022 takviminde yer alan hangi yapımları merak ediyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Einstein Halkasi James Webb Uzay Teleksobu

12 Milyar Işık Yılı Uzaklıktaki “Einstein Halkası”ndan Etkileyici Bir Görsel Paylaşıldı: James Webb’den Yeni Kare

Zaven Biberyan ev yıkım

Yazar Zaven Biberyan’ın Uzun Seneler Boyunca Yaşadığı Evde Yıkım Kararı