in

Netflix’in Zombi Aşkı Resident Evil’la Devam Ediyor

Zombi kıyameti temalı ünlü oyun serisi Resident Evil, Netflix tarafından televizyon dizisine uyarlanıyor.

resident evil
- Reklam -
- Reklam -

İlk olarak “Kingdom” ile Koreli ortaçağ zombilerini ekranlarımıza konuk eden Netflix, şimdi de Resident Evil‘la modern zombileri ekranlarımıza taşıyacak.

Deadline’da yer alan özel bir habere göre Netflix, bir Resident Evil dizisi üzerinde çalışıyor. Dizinin prodüksiyonu Alman asıllı Constantin Film stüdyosu tarafından yapılacak. Ancak henüz bir yönetmen bulunmuş değil. Serinin filmlerini yöneten Paul W.S. Anderson’ın herhangi bir şekilde diziye dahil olup olmayacağı da henüz bilinmiyor.

Dizinin Resident Evil serisinin köklerine sadık kalacağı ve tıpkı filmlerde olduğu gibi yine Umbrella şirketinin geliştirdiği T-virüsünün neden olduğu zombi felaketini konu alacağı söyleniyor. Bununla birlikte dizinin evreni geliştirip derinleştirmesi de amaçlanıyor, ki bunun anlamı yeni karakterler ve yeni hikâyeler demek elbette. Ek olarak serinin oyunlarına “sürpriz göndermeler” ve bol bol aksiyon sahnesi de içermesi planlanıyormuş.

- Reklam -

Netflix daha geçen ay Johannes Roberts’ı yeni bir yapımın senaryosunu yazıp yönetmesi için işe almıştı. Bu da bize kendisini dizinin kadrosunda  görebileceğimizi söylüyor olsa da bu tür bir çıkarım için henüz çok erken. Unutmamak gerekir ki her ne kadar Deadline’ın haberi sağlam gibi gözükse de Netflix henüz resmi olarak bir açıklama yapmadı.

- Reklam -

Hazır Resident Evil 2 Remake’in çıktığı ve büyük bir başarıya imza attığı şu dönemde umarız sırf popülariteden yararlanmak uğruna ortaya özensiz bir iş çıkarmazlar, umarız Paul W.S. Anderson’dan uzak dururlar ve yine umarız dizinin sonu filmler gibi olmaz.

Halil Oğulcan Karamağara

Bir sürpriz yumurtanın içinde, 1994 yılında, İstanbul'da düşmüşüm annemin karnına. Mesela ağlamamışım doğduktan sonra. Tabii sonradan arayı kapattım. Şu anda Tekirdağ, Namık Kemal Üniversitesinde İngiliz Dili ve Edebiyatı okuyor, kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Anime, dizi ve film izlemeyi çok severim. Okumayı da. Arada kendimi oyun oynamaya kaptırdığım da olmuyor değil. En çok da büyünce yazar olmak istiyorum.

5 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Gurlino Gurlino dedi ki:

    Gelsin gelsin. Dino Crisis uyarlaması da isteriz, Silent Hill de…

  2. Avatar for okanakinci okanakinci dedi ki:

    En son Resident Evil filmi hakkındaki incelememi şu cümleyle tamamlamıştım:

    Tabii Holywood’u bilirsiniz gelecekte paraya sıkıştıklarında devamını veya tekrarını çekerlerse şaşırmam.

    Şaşırtmadılar.

  3. Avatar for OgulcanKara OgulcanKara dedi ki:

    :smiley: Ben bu yüzden pek umutlu değilim.

  4. Avatar for Alp Alp dedi ki:

    Acaba yolda görsek tanıyacak kadar alıştığımız karakterleri ne kadar kötü “uyarlacaklar”.

  5. Avatar for OgulcanKara OgulcanKara dedi ki:

    :smiley: Umarım işin içine Politik Doğruculukta katmazlar. Özellikle o son Resident Evil filminden sonra, film ve dizi olarak bir şey bekleyemiyorum. Yani tamam oyunu güzel de zaten Resident Evil 2 efsane bir oyundu ve adamlar bunu yeniden yaptılar. Sıfırdan bir şey yapmadılar sonuçta. Yoksa yeni çıkan oyunların başarısı da ortada. Tek istediğim şey bizi şaşırtmaları. Aynı oyunda olduğu gibi şaşırtmaları.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

nicolas hoult tolkien

J.R.R. Tolkien’in Hayatını Konu Alan Filmin Başrolleri Belli Oldu

morbius matt smith

Matt Smith, Morbius Filminin Kadrosunda