in ,

Netflix Türkiye’nin Haziran Ayında Hangi Dizi ve Filmleri Yayınlayacağı Açıklandı

Netflix Türkiye’nin Haziran 2022 takvimi belli oldu. Dijital yayın servisi Peaky Blinders 6. Sezon, La Casa de Papel: Kore ve Spiderhead yapımları ile geliyor.

Netflix Türkiye Haziran 2022 Takvimi Belli Oldu
- Reklam -
- Reklam -

Netflix Türkiye Haziran 2022 takvimi belli oldu. Dijital yayın devi, yaz mevsiminin başlangıç ayında da birbirinden iddialı yapımlar ile abonelerinin karşına çıkıyor.

Disney Plus’ın 14 Haziran’da Türkiye’de yayına başlayacak olmasıyla rekabet ülkemizde daha da artacak. Ancak sadece ülkemizde değil, uluslararası arenada da büyük bir rekabet içindeler. Elbette abonelerinin kendi platformlarını tercih etmelerindeki en önemli nedenlerinin başında da orijinal yapımları geliyor. Netflix de her ay yaptığı gibi Haziran 2022’de hangi dizi ve filmlerle izleyicilerinin karşısına çıkacağını açıkladı.

Platform bu ay birden fazla yapım ile ilgiyi üzerine çekmeyi başarıyor. Özellikle fenomen haline gelen ve geçen yıl 5. sezon 2. kısım ile final veren La Casa de Papel’in Kore versiyonunu yayınlamaya hazırlanıyor. Yeni dizi, Kuzey ve Güney Kore’nin ortak darphanesini ele geçiren hırsızların maceralarını konu edinecek.

- Reklam -

BBC’nin Cillian Murphy’li suç ve drama dizisi Peaky Blinders da, 6. sezonu ile bu ay final yapmaya hazırlanıyor. Final sezonu, Shelby ailesinin yıkıcı kaybından dört yıl sonra afyon ticaretine yönelen Tommy’nin en büyük düşmanlarıyla ittifak yapmak zorunda kalışını anlatacak.

Bu ay dikkat çeken filmler arasında da başrolde Chris Hemsworth’un yer aldığı ve George Saunders’ın öyküsünden uyarlanan Spiderhead bulunuyor. Hemsworth filmde önceki kahraman rollerinin aksine kötü karakteri canlandırıyor gibi görünüyor. Yapım yakın gelecekte bir vizyonerin hükümlülere duygu değişimi yaratan ilaçlar vererek deney yaptığı hapishanede iki mahkûmun geçmişleriyle yüzleşmesini konu ediniyor.

Bu ay ayrıca hayranların uzun süredir beklediği çizgi romandan uyarlanan The Umbrella Academy’nin 3. sezonu da yayınlanacak. Resmi fragmanı birkaç gün önce yayınlanan dizinin yeni sezonu, farklı bir gerçekliğe geçen ve Serçe Akademisi üyeleriyle mücadele eden tanıdık ekibin maceralarını anlatmaya devam edecek.

Yerli yapımlar olarak da dizi tarafında Kuş Uçuşu, film tarafında ise Zeynep Tokuş’un yıllar sonra ekranlara döndüğü Aşkın Kıyameti bulunuyor.

İşte Netflix Türkiye Haziran 2022 Dizi ve Film Takvimi

La Casa de Papel: Kore Ne Zaman Çıkacak

Diziler

– Borgen – Power & Glory (2 Haziran)

– Kuş Uçuşu (3 Haziran)

– Peaky Blinders: 6. Sezon (10 Haziran)

– Love & Anarchy: 2. Sezon (16 Haziran)

- Reklam -

– The Umbrella Academy: 3. Sezon (22 Haziran)

– La casa de papel: Kore (24 Haziran)

– Angry Birds: Yaz Çılgınlığı: 2. Sezon (24 Haziran)

Spiderhead Fragmanı

Filmler

– Hustle (8 Haziran)

– Jennifer Lopez: Halftime (14 Haziran)

– Spiderhead (17 Haziran)

– Aşkın Kıyameti (20 Haziran)

– Torontolu Adam (24 Haziran)

Peki ya sizler Netflix Türkiye’de bu ay yayınlanacak dizi ve filmler arasında hangi yapımları bekliyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Oacar19 Oacar19 dedi ki:

    “La Casa De Papel: Kore” için beklentiler oldukça düşük tutuluyor ve zorlama bir yeni dizi olarak görülüyor. Fragmandan anladığım kadarıyla orijinal serideki ilk soygunu takip eden bir senaryosu olacak. Netflix izleyicisinin Kore yapımı dizilere alıştığı bir dönemde kaliteli bir iş çıkarırlarsa çok güzel olabilir.

  2. Avatar for Akuma_Blade Akuma_Blade dedi ki:

    Bu Haziran ayinda La Casa De Papel’in Kore uyarlamasi ve Spriggan disinda ilgimi ceken olmadi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Japonya'nın Hayaletleri - Lafcadio Hearn

Lafcadio Hearn’den Japon Folklor, Gelenek ve Batıl İnançlarıyla Süslenmiş Bir Derleme: “Japonya’nın Hayaletleri”

Obi-Wan Kenobi Oyuncusu Moses Ingram Irkçı Yorumlar

Yıldız Savaşları Evrenine Katılan Moses Ingram’a Gelen Irkçı Tepkilerin Ardından Star Wars Ekibinden Açıklama