in

Netflix Türkiye’nin Yeni Dizisi Masum’un Senaristinden Geliyor!

Netflix Türkiye yeni yerli projesini duyurdu! Sevilen polisiye yapımı Masum’un senaristi Berkun Oya imzalı dizi, Öykü Karayel gibi yıldız oyunculara sahip.

Netflix
- Reklam -
- Reklam -

Dijital yayın dünyasını şekillendiren Netflix cephesi, Türkiye’deki yatırımlarını artırarak yoluna devam ediyor. Netflix Türkiye sosyal medyası, şirketin yeni Türk işi projesinin ilk sinyalini verdi.

Henüz ismi açıklanmayan proje, kamera başında Masum dizisinin de senaristi olan Berkun Oya’lı bir fotoğraf ile duyuruldu.

Böylece Çağatay Ulusoy’lu Hakan: Muhafız, Beren Saat’li Atiye, yeni gençlik dizisi Aşk 101 ile birlikte, dördüncü Netflix Türkiye projesi de açığa çıkmış oldu.

- Reklam -

Türkiye’deki çalışmalarına hız veren kanal, BluTv’de yayınlanan ve Haluk Bilginer’in başrolünde yer aldığı polisiye dizisi Masum’un senaristi Berkun Oya’nın imzasını taşıyan yeni bir dizi hazırlıyor.

Yeni Netflix Türkiye Dizisi Oyuncu Kadrosuyla Dikkat Çekiyor

Yeni dizi Berkun Oya tarafından yazılıyor, üretiliyor ve yönetiliyor. Dizinin yapımcılığı ise Krek Film adı altında Ali Farkhonde ve Nisan Ceren Göçen ikilisi yer alıyor. 8 bölümden oluşması planlanan yapımın oyuncu kadrosu da dikkatleri çekmeyi başarıyor.

Yapımda yer alması kesinleşen oyuncular şu şekilde: Öykü Karayel, Fatih Artman, Funda Eryiğit, Alican Yücesoy, Tülin Özen, Defne Kayalar, Bige Önal ve Settar Tanrıöğen.

berkun oya
Berkun Oya

Dizinin adı ve konusuna dair henüz yeterli bilgi paylaşılmış değil. Yapımın yayın tarihi için 2020 yılı işaret ediliyor. Yeni dizi, tüm dünyayla aynı anda Netflix kütüphanesinde erişime açılacak.

- Reklam -

Yapımın konusuna gelecek olursak İstanbul’un renkli hayatı, izleyiciyi bekliyor olacak. Çeşitli sosyo-ekonomik geçmişlere sahip karakterler, İstanbul’da tuhaf tesadüflerle rastlaşacak ve birlikte maceraya atılacaklar. Elbette bu macera yürünecek yeni yollar ve hesaplaşılacak huzursuz geçmişler içerecek.

BluTV orijinal yapımı olarak hayranların karşısına çıkan Masum’un yayın hakları, geçtiğimiz ocak ayında Netflix’e devredilmişti. Böylece Berkun Oya, bir kez daha kendisine has bir projeyle bu defa Netflix Türkiye orijinal yapımıyla kanalın kütüphanesindeki yerini almış olacak.

masum dizi blutv

Oya, Masum dizisi dışında İyi Seneler Londra, Son, İntikam, Analar ve Anneler gibi yapımların da senaristliğini üstlenmişti.

Bununla birlikte Hakan: Muhafız’ın üçüncü sezon çalışmalarının sürdüğünü, Atiye ve Aşk 101’in ise henüz yapım aşamasında olduğunu hatırlatalım.

Peki siz yeni Netflix Türkiye projesini nasıl buldunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın!


* Hakan: Muhafız 2. Sezon: Hayal Kırıklığı mı, Hatalar Silsilesi mi?

Kaynak: Webrazzi

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

SpongeBob

SpongeBob Filminden Keanu Reeves’li Fragman

Black Adam

Black Adam Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu