in ,

Netflix ve Disney+’a Yeni Rakip: HBO Max

Yakın zamanda gelecek Disney+ ve halihazırda bu alanda lider konumundaki Netflix’e yeni bir rakip daha geliyor. Üstelik WarnerMedia’ya ait olan tüm içeriklerle birlikte. HBO Max’a merhaba deyin!

HBO Max
- Reklam -
- Reklam -

HBO Go olarak ve HBO Now sonrasında çok daha geniş kapsamlı ve dünyaya yayılacak yeni bir servis kapılarımızı 2020 yılı içerisinde çalmaya hazırlanıyor. WarnerMedia’nın stream servisi olarak hizmet verecek yeni yayın platformu HBO Max özellikle Netflix, Hulu, Disney+ gibi platformlara rakip bir abonelik sistemiyle ilerleyecek.

Tabii şu an için servisin (diğer platformlarda olduğu gibi) öncelikle Amerika’da başlayacağını belirtelim. Yani ülkemize ne zaman gelir, ya da gelir mi şu an için belirsiz. Fakat Friends, Game of Thrones, tüm DC filmleri, Harry Potter ve Fantastik Canavarlar serisi gibi oldukça talep gören içerikleri barındıracağı düşünülünce dünya çapında da uygun bir fiyatla hatırı sayılır abone sayısına ulaşacakları kesin.

HBO Max platformunun 2020’nin baharında geleceği açıklanmış durumda. Ve yeni platform yayına girdiğinde Netflix’in Amerika’da en çok izlenen ikinci içeriği konumundaki Friends de bu platforma geçecek. Zaten Friends dizisinin Netflix’le olan sözleşmesi bu yıl doluyor. Yenilenmeyeceği için de gelecek yılın bahar aylarına kadar izleyiciler bir süre beklemek zorunda kalabilir.

- Reklam -

Peki HBO Max’ın içeriğinde hangi kanallar olacak? Warner Bros., New Line, DC Entertainment, CNN, TNT, TBS, truTV, The CW, Turner Classic Movies, Cartoon Network, Adult Swim, Crunchyroll, Rooster Teeth, Looney Tunes ve daha fazlasının bulunacağı belirtiliyor. Kanalın aylık abonelik ücreti de şimdilik belirsiz.

- Reklam -

Görünen o ki yakın gelecekte bizleri çok daha parçalı bir eğlence dünyası bekliyor. Siz ne dersiniz?


Disney+’ta Karşımıza Çıkması Kesinleşen Dizi ve Filmler

Kaynak: theverge

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

9 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Tobizume Tobizume dedi ki:

    Demek ki bir platformu bir ay izleyip daha sonra üyeliği iptal edip başka bir platforma geçmemiz gerekiyor. Şu anda 5-6 tane büyük platform var, sayısı umarım 12’ye tamamlanır da aynı yıl içinde bir platformu birden fazla kez kullanmak zorunda kalmayız.:joy:

  2. Avatar for Firtinakiran Firtinakiran dedi ki:

    Bu isimleri kim buluyor? Neden bu kadar klişeyiz? 90’larda mıyız sanki? Neyin plus’ı, neyin max’ı?

    Disney plus, Hbo max.

    Pazarlama departmanları, neden böylesiniz :neutral_face:

  3. Avatar for Bay_Karamsar Bay_Karamsar dedi ki:

    Hangi platforma para yetiştireceğiz? Hangisine? Hah? Hangisine? Dellendim :rofl:

  4. Avatar for ohyespatates ohyespatates dedi ki:

    Gerçekten hangi aboneliğe para vereceğimi şaşırdım. Oyun sektörü ayrı, dizi-film sektörü ayrı her yerimiz abonelik.

    HBO Max ülkemize gelirse net abone olurum. İçerik olarak Netflix’i de geçeceğini düşündüğüm tek servis. İlgimi çeken kanallar hep HBO Max’de olacak. Hulu, Disney+, Amazon Prime bu kadar olamaz diye düşünüyorum.

  5. Avatar for dovix dovix dedi ki:

    Disneye kolay kolay rakip geleceğini sanmıyorum. Şahsin görüşüm tabi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

4 cevap daha var.

denizyolu ust

Ursula K. Le Guin’in Meşhur Öykü Derlemesi “Denizyolu” Artık Türkçe

Kütüphane

TÜİK 2018 Kütüphane İstatistiklerini Açıklandı: Kütüphanelerde Artış Var