in

Netflix’in Luke Cage Dizisi, İptal Edilenler Kervanına Katıldı

Dizilerden iptal haberleri gelmeye devam ediyor. Iron Fist’in ardından bir başka Marvel & Netflix projesi olan Luke Cage de iptal edildi.

luke cage
- Reklam -
- Reklam -

Netflix ve Marvel bu sefer de iptal edilen diziler kervanına Luke Cage‘in 3. sezonunu da ekledi. İlk sezonuyla hem birçok mecradan hem de izleyicilerden gayet olumlu yorumlar alan Luke Cage’in 2. sezonunu ekranlarda görmemiz de fazla gecikmemişti. Ancak yeni sezon pek fazla beğenilmedi. En azından ilki kadar.

Marvel ve Netflix ise kahramanımıza ikinci şansı verecek merhameti kendilerinde bulamamış olacak ki diziyi iptal etme kararında anlaşmışlar. İptalin ardından yapılan ortak açıklama şu şekilde:
“Ne yazık ki Luke Cage’in 3. sezonu olmayacak. Marvel ve Netflix olarak diziyi çeken ekibe, yazarlara, oyunculara, Harlem Kahramanı’nı son iki sezon boyunca hayatta tutan kişilere ve seriyi destekleyen tüm hayranlara minnettarız.”
Geçtiğimiz günlerde bir iptal kararı da Iron Fist‘ten gelmişti. Luke Cage’in son durumunun belli olmasıyla birlikte dizide Iron Fist karakterini canlandıran Finn Jones, Instagram hesabından kendi karakterinin yumruğunu Luke Cage’in eline değdirdiği bir fotoğraf paylaştı:

https://www.instagram.com/p/BpI5we0F7sw/?hl=en&taken-by=finnjones

- Reklam -

Iron Fist’in çoğu zaman pek de iyi bir izlenim bırakmadığı gün gibi ortadaydı. İki sezonu da hem eleştirmenlerden hem de hayranlardan pek geçer not alamamıştı. Ancak Luke Cage için durum öyle değil gibiydi.

Peki bundan sonra ne mi olacak? Yola Daredevil ve Jessica Jones dizileriyle devam edilecek. Ardından son Defenders ile bu süreç noktalanacak. Evet, bir sonraki Defenders son olacak. Muhtemelen Luke Cage ve Iron Fist’i de Netflix ekranlarında son kez göreceğiz. Belki bu durum Daredevil ve Jessica Jones için de geçerli olabilir. Elbette tüm bunlar gelecek sezonların başarısına bağlı.

- Reklam -

Siz ne düşünüyorsunuz?

Ahmet Ömer Bakır

Günlük hayatını en çok oyun, çizgi film, manga ve film ile yaşayan ve tükettiği yapımlar hakkında da yalnız olup konuşacağı kimseleri olmadığı için inceleme ve görüş yazıp duran sıradan bir şahsiyet. Ev kuşu da sayılırım.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Sırf siyahi izleyicileri çekmek için yapılmış bir projeydi. Keza, orijinal karakterleri bile sırf bu amaçla siyahiye çevirdiler. Gerçi, Luke Cage sağlam bir karakterdi. Ama, hikayesi çok dişe dokunur değil. Genelde, Örümcek Adama yardım eden tayfadan. Hatta, Daredevil’in yan karakteri İron Fist ile birlikte. İzlenmemesi çok doğal, çünkü
    devam etsin diye saçma sapan vilianlar soktular diziye. Yakında, Flash da iptal olur. İzlenme oranı düşmüş baya. Sırasıyla; Legion ve Legends of Tomorrow da gidici. Shield de, Ghostrider’ın yüzü suyu hürmetine hala yayında.

  2. Avatar for kaanaskin93 kaanaskin93 dedi ki:

    Önce Iron Fist isimli çöp, şimdi de bu çöp. Acayip güzel haberler bunlar. Umarım Punisher’a tüm eforlarını ayırmış olurlar.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

the british fantasy awards

2018 British Fantasy Awards Galipleri Belli Oldu

haruki murakami dj

Haruki Murakami Bir Geceliğine DJ Oldu!