in

Güncelleme: Netflix’in The Witcher’ı Görücüye Çıktı ve Yeni Oyuncular Belli Oldu!

Ünlü roman ve oyun serisi The Witcher’ın Netflix uyarlaması için yapılan kostüm denemesi, Henry Cavill’i ilk kez kostümlü olarak gösteriyor!

the witcher
- Reklam -
- Reklam -

Özellikle CD Projekt Red’in oyun uyarlamalarıyle tüm dünyada geniş bir hayran kitlesine karışan The Witcher‘la ilgili tartışmalar bitmek bilmezken, serinin heyecanla (ve tabii ki bir yandan da korkuyla) beklenen Netflix uyarlamasından taptaze bir video geldi.

Kostüm denemeleri için kamera karşısına geçen Henry Cavill, Netflix tarafından paylaşılan videoda ilk kez Geralt olarak karşımıza çıktı.

Seriyi oyunlardan tanıyıp seven hayranların yaptığı yorumlar memnuniyetsiz olsa da, bunun henüz deneme çekimi olduğunu ve dizi uyarlamasının oyunlardan çok daha öncesinde geçeceğini tekrar hatırlatmakta yarar var.

- Reklam -

Dizide Triss Merigold karakterini canlandıracak oyuncu da belli oldu. Kitaplarda kumral olarak geçen, oyunlardaysa beyaz teni ve kıpkızıl saçlarıyla gördüğümüz büyücü Triss’i, Harry Potter filmlerinde Romilda Vane rolüyle tanıdığımız genç oyuncu Anna Shaffer canlandıracak. Bu seçim yeniden tartışmaları ateşleyecek gibi görünüyor. Ayrıca dizide yer alacak yeni oyuncular ve canlandıracakları karakterler şöyle:

the witcher oyuncular yeni

Ayrıca dizide rol alacak diğer oyunculara da buradaki haberimizden göz atabilirsiniz.

Türker Beşe

Müzmin arkeolog adayı. 4 yaşında atari oynamakla başlayan oyunculuk macerası şiddetle devam etmektedir. Okuma zevki günden güne değişmekle birlikte, tuhaf kurgu, büyülü gerçeklik ve tekinsiz korkudan aldığı keyfi hiçbir türden alamaz.

7 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Husey Husey dedi ki:

    Oooooo bu olmuş gibi. İnş. Kopuk bir hikaye işleyerek diziyi mahvetmezler

  2. Avatar for mit mit dedi ki:

    Bence fena olmamış. Kitaplarda anlatılan hâlini andırıyor. Tek sıkıntısı çok masum, çok buğulu bakmış. Biraz daha sert bakışlar lazım Henry’ye. Zamanla olur belki.

    Bir de insanlar sakalı yok, yara izi yok, saçı çok uzun diye bayağı bir söylenmiş. Hâlâ dizinin kitaplarla alakası olmadığını bilmeyen ya da anlamayanlar var. Geralt’ın sadece üçüncü oyunda sakalı vardı, onu da CDPR eklemişti zaten. Kitaplarda öyle bir detay yok. Uzun saçlı ve temiz tıraşlı biri olarak geçiyor.

    Not: Kapuk ne demek Hüseyin? :smiley:

  3. Avatar for Husey Husey dedi ki:

    Kopuk olacaktı o pardon :joy:. Aynen sakalsız hali 3. oyuna kadar yoktu ve 3. oyunda sakalın eklenmesinin tek nedeni Ciri’ydi. Baba mizaç ancak o sakal sayesinde oldu. Fragmana aldırmamak gerek gözüymüş, yarasıymış onlar grafik işleri tamamlanınca dizi, herkesin hayran kalacağı bir karakter dizaynı ortaya çıkacaktır.

  4. Avatar for Furkan_Eren Furkan_Eren dedi ki:

    Triss?! Geralt’ tan emin değilim. Cavill çok beğendiğim bir oyuncudur kotarılabilir ama Yennefer ve Triss olmamış gibi.

  5. Avatar for mit mit dedi ki:

    Haber güncellenmiş, diğer oyuncular da belli olmuş. Olmuş da… O nasıl bir Triss arkadaş?? Tamam, kitaplarda kızıl saçlı değil, kumral olarak geçiyor ama bu kadın Yennefer’ı oynayacak kızdan bariz bir şekilde daha büyük. Ama Triss kitaplarda büyücülerin en genci olarak geçiyor ve yaşını büyüyle gizlemeyen tek kadın ayrıca. Hiç beğenmedim.

    Öte yandan Dandelion’ı (Jaskier) canlandıracak oyuncuyu gözüm tuttu. O acarlık var sanki tavırlarında biraz. Şu renkli gözlü ve mor şallı fotoğrafı da Dandelion’ı andırıyor hani.

    joey-batey

    Ama o da fazla genç. Cahir’i oynayacak oyuncuyla aynı yaşta aşağı yukarı. Halbuki daha yaşlı olması gerekiyor. İyice çorba oldu bu yaş meselesi.

    Lars Mikkelsen’i Büyücü Stregobor rolünde görmekse enteresan bir sürpriz oldu. İlk kitabı okuduysanız kendisini Ehvenişer adlı öyküde Renfri’nin intikam almak istediği büyücü olarak hatırlayabilirsiniz.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2 cevap daha var.

acil gercekdisilikta maceralar ust

“Acil Gerçekdışılıkta Maceralar” ile Prospero Kitaplığı Başlıyor

İskandinav Mitolojisi İnceleme - Neil Gaiman

İskandinav Mitolojisi: Neil Gaiman ile Her Şeyin Sonuna Gümbür Gümbür Bir Yolculuk