in

Netflix’ten Zombi Komedisi Geliyor: “Daybreak”

Brian Ralph tarafından kaleme alınan genç-yetişkin zombi komedisi türündeki çizgi roman Daybreak için Netflix tarafından 10 bölümlük sipariş verildi.

Daybreak - Netflix
- Reklam -
- Reklam -

Yine bir zombi yapımı haberiyle daha karşınızdayız. Ayrıca yakınlarda duyurduğumuz Zombieland 2 ve The Dead Don’t Die gibi bu da bir zombi komedisi. Anlaşılan o ki türün hayranlarını güzel günler bekliyor.

Deadline’da paylaşılana göre zombi çizgi roman serisi “Daybreak” için Netflix tarafından 10 bölümden oluşacak ve genç-yetişkin türünde dizi için sipariş verildi.

Amerikalı çizgi roman sanatçısı Brian Ralph tarafından kaleme alınan seri, zombi kıyametinin ardından hayatta kalan insanlara ve onların günlük yaşamlarına odaklanıyor. Hem mizahı hem de şiddeti aynı potada eriten bu eseri diğerlerinden ayıran en büyük özelliğiyse, okuyucu olarak hikâyenin bir parçasıyız. Gerçek anlamda… Diğer karakterler doğrudan bize konuşuyor.

- Reklam -
daybreak panel
Benim malım senin malın değil mi? Özellikle bunun gibi zamanlarda… / Çamaşır dolabı.

Dizinin başında Aron Eli Coleite (Star Trek: Discovery) ve Brad Peyton (Rampage) yer alacak. Coleite aynı zamanda baş yapımcı görevini de üstelenecek. Diğer yandan Peyton ise yönetmenlik koltuğunda oturacak.

- Reklam -

Orijinal içerik sayısını günden güne artıran Netflix’ten yeni duyurular kesintisiz olarak gelmeye devam ediyor. Bilhassa bilimkurgu ve fantazi türlerine odaklanacaklarını zaten açıklamışlardı. Görünen o ki bu türlerdeki yapımlarla daha çok karşılaşacağız. Bakalım bizleri neler bekliyor?

Cem Altınışık

1993 yılında Ankara’da doğdu. Çocukluğunun bir kısmını İzmir’de geçirdi ve şu an İstanbul'da yaşamakta. Psikoloji bölümünde eğitim gördü. Edebiyat, sinema, bilgisayar oyunları, müzik ilgisi ve bunları paylaşma sevgisiyle çeşitli kültür-sanat sitelerinde yazdı.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Disney Stüdyoları X-Men, Deadpool ve Fantastik Dörtlü

Disney Stüdyoları X-Men, Deadpool ve Fantastik Dörtlü’nün Haklarını Satın Aldı

Vordonisi: Kayıp Ada - Attila Şanbay

İstanbul’un Gizemlerinden Biri Daha Su Yüzüne Çıkıyor: “Vordonisi: Kayıp Ada” Raflarda