in , ,

New York Comic-Con’da Yayınlanan Bütün Fragmanlar

Her yıl iple çektiğimiz New York Comic-Con, yine gerisinde harika fragmanlar bıraktı. Gelin bunlara tek tek göz atalım.

new york comic con
- Reklam -
- Reklam -

New York Comic-Con furyası esti geçti. San diego Comic-Con kadar büyük olmayan NYCC, ivmesini giderek yükseltmeye devam ediyor. Bu yıl yepyeni yayımcı firmaların ve hayranların bir araya gelmesini sağladı. Söyleşilerin ve konferansların yapıldığı ve yapımcıların hayranların beğenisine sunduğu yeni fragmanlar gösterildi. Yavaş yavaş 2019’a girmeye hazırlandığımız bu aylarda bizleri yepyeni bir dizi ve film maratonu bekliyor. Sözü daha fazla uzatmadan fragmanlara geçelim;

Star Trek: Discovery

YouTube video

Netflix’in orijinal yapımların biri olan ve milyonlarca hayranı bulunan bilimkurgu dizisi Star Trek: Discovery, bir kere daha sevenleri ile buluşmaya geliyor. 2017 yılında başlayan dizi bir yıllık bir aranın ardından 2019 yılında tekrar ekranlarımıza konuk olmaya geliyor. İlk sezondaki gibi bizi yine film tadında görsellikler bekliyor. Aynı kadro ile kaldığı yerden hız kesmeden devam edecek olan yapımda bu yıl hayranların coşmasına neden olacak bir karakterin dönüşüne şahit olacağız. Sonequa Martin-Green’in canlandırdığı baş karakterimiz Michael Burnham’ın üvey erkek kardeşi olan Mr. Spock diziye dahil oluyor. Kendisini Ethan Peck canlandıracak.

Good Omens

YouTube video

Amazon Prime’ın yeni dizisi olan Good Omens’ın ilk fragmanı nihayet bizlerle birlikte. NYCC’de tanıtılan yeni dizi, başrollerde İblis Crowley rolünde David Tennant (Doctor Who, Jessica Jones)ve Melek Aziraphale rolündeyse Michael Sheen (Twilight, Underworld) yer alıyor. Neil Gaiman ve Terry Pratchett’ın ortak kaleminden çıkan roman, 6000 yıldır dünyada olan bir iblis ve bir meleğin tuhaf arkadaşlığını konu alıyor. İkili geçirdikleri bunca yıldan sonra Dünya’ya iyice bağlanıyor ve kıyamette yok olmasını istemediklerine karar veriyor. Açıkçası ufak rolleri bile büyük oynayan başarılı oyuncu David Tennant’tan kaynaklı bu seriye olan beklentim bir hayli yüksek.

- Reklam -

The Boys

YouTube video

Amazon Prime’ın bir başka yeni dizisi olan The Boys, Garth Ennis’in kaleminden çıkan çizgi romanın uyarlaması olacak. Amazon, çizgi roman uyarlamaları arasında kendisine yer edinme konusunda oldukça istekli görünüyor. Polisiye ve süper kahraman konulu dizimizde, Homelander (Anthony Starr), Starlight (Erin Moriarty), Deep (Chance Crawford), Black Noir (Nathan Mitcherll), Queen Maeve (Dominique McElligott) ve A-Train (Jessie T.) rollerinde dizide yer alacak.

American Gods

YouTube video

Neil Gaiman’ın kaleminden çıkan bir başka uyarlama diziyle karşı karşıyayız. Başlangıç sezonunun ilk bölümlerinin yayınlanmasının ardından ikinci sezonun çekimi için izni alan dizimiz, ilkine göre daha tempolu bir hâle gelmişe benziyor. Ian McShane (Mr. Wednesday) ve Rick Whittle (Shadow Moon) yolculuklarına kaldıkları yerden devam ediyor. Savaşın yaklaşan adımlarını hissettiren 2. sezonun henüz ne zaman yayınlanacağını bilmiyoruz. Ancak kesin olan şey yolculuğumuz 2019 yılında Starz ekranlarında devam edecek.

Deadly Class

https://www.youtube.com/watch?v=LDfTth9ea1Q

16 Ocak 2019’da ilk sezonuyla gelecek olan Deadly Class, bir suikastçı yetiştirme okuluna başlayan Marcus Lopez’in (Benjamin Wadsworth) etrafında geçen olayları anlatacak.

She-Ra and The Princess of Power

YouTube video

Dreamwork ve Netflix’in ortak yapımı olan She-ra, Prenses Adora’nın sihirli bir kılıç tarafından seçilmesinin ardından kötülüğe karşı duran isyancıların umut ışığına dönüşünü bizlere anlatıyor. Seri içerisinde LGBT karakterlerinin de olacağı söyleniyor ancak bunların hangileri olduğunu henüz bilmiyoruz. Seriye ilgi duyanların 16 Kasım 2019’a kadar beklemesi gerekecek.

- Reklam -

Titans

YouTube video

Süper kahraman dizilerine bir yenisi daha ekleniyor. Yapım DC evreninin meşhur takımlarından birisi Titans’ın dört üyesi ile karşımıza çıkıyor. Daha öncesindeki fragmanlarında izlediğimiz Robin karakteri (Brenton Thwaites), “F*** Batman” repliği ve kötü adamları acımasızca dövmesi ile bizlere oldukça öfkeli ve karanlık bir Robin portresi çizmişti. Daha önce de düşünüldüğü gibi, dizi Robin ve Raven (Teagan Croft) üzerinden ilerleyeceğe benziyor. Raven sahnelerinde kullanılan korku ögeleri dizinin karanlık bir atmosfere sadık kalacağı yönünde. Fragmanda diğer Titan üyeleri olan Starfire (Anna Diop) ve Beast Boy (Ryan Potter) de yer alıyordu. Dizinin ne zaman yayınlanacağına dair henüz bir açıklama bulunmuyor.

Harley Quinn

YouTube video

Fragmanın ilk sahnesinde Harley’nin ekrana tıklatması ve New York’a seslenmesi ile karşılaşıyoruz. Bu da bize çizgi film ile ilgili pek çok şeyin açıklanmasına neden oluyor. DC’nin gözde kötülerinden olan Joker’ın biricik aşığı Harley Quinn, Margot Robbie’nin sinemada canlandırması ile birlikte popülerliği daha da artırmıştı. Quinn’i daha sonrasında bir Batman çizgi filminde izlemiştik. Kötü karakterimiz nihayet kendi dizisine sahip oluyor. Dördüncü duvarı yıkması, deliliği ve kara mizahı ile Harley’yi Deadpool’un DC versiyonu olarak izleyeceğiz.

Mortal Engines

YouTube video

Bir yanda muazzam bir eseri çağının görselliğini aşarak uyarlanmış ve kendisinden sonra gelen hemen hemen her seriye ilham kaynağı olmuş epik üçleme (The Lord of the Rings), diğer taraftayse “paranızı istiyorum!” diye bas bas bağıran rezil bir üçleme (Hobbit). İki uç noktanın ortasında duran kişi ise kıvırcık saçları, yuvarlak gözlükleri ve tonton yüzüyle ile Peter Jackson, aynı evreni vezir de rezil de eden adam…

Mortal Engines duyurulduğundan beri aklımda olan tek soru bu uyarlamanın hangi tarafa daha yakın olacağı oldu. Aralık ayında çıkacak olan film, başrollerinde Hera Hilmar (Hestar Shaw), Robert Sheehan (Tom Natsworth) ve Yüzüklerin efendisi, V for Vendetta ve Matrix gibi filmlerden de iyi bildiğimiz Hugo Weaving (Thaddeus Valentine) yer alıyor. Film Philip Reeve’nin kaleminden çıkan ve Türkçeye Yürüyen Kentler olarak çevrilen kitabın uyarlaması olacak. Distopik bir dünyada geçen hikâyemiz, harap olmuş ve kaynakların neredeyse tükendiği dünyada hayatta kalmaya çalışan insan gruplarının ve onların devasa makinelerinin arasındaki mücadeleyi anlatıyor.

2019’a yaklaştığımız şu aylar içerisinde gelen yeni içeriklerle heyecanlanmamak mümkün değil. Sizler ne düşünüyorsunuz?

Burak Can Erdem

Fantastik edebiyat ve bilimkurgu hastası. -Özellikle Game Of Thrones konuşmaktan kesiblikle bıkmaz.-kitap kurdu, part time Witcher, dans tutkunu, hayalperest ve meraklı. Araştırmayı ve yeni şeyler öğrenmeyi sever. Üniversite yıllarını özleyen ancak bir yandan da ileriye bakması gerektiğini biliyor, kendince yazıları ve hikayeleri ile edebiyat dünyasında yer almak istiyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

elric ruya diyarlarinda ust

Elric Destanı’nda Sıra “Rüya Diyarlarında” Kitabında

tsundoku okunmamış kitaplar

Kitaplığınızdaki Okunmamış Kitaplar İçin Suçluluk Duymayı Bırakın