in

Supernatural’ın Yıldızı Nicki Aycox 47 Yaşında Hayatını Kaybetti

Nicki Aycox yaşamını yitirdi. Supernatural dizisinde Meg Masters karakterini canlandıran oyuncu 47 yaşında hayatını kaybetti.

Nicki Aycox: Supernatural Yıldızı Yaşamını Yitirdi
- Reklam -
- Reklam -

Nicki Aycox hayatını kaybetti. Supernatural dizisinde canlandırdığı Meg Masters rolüyle tanınan oyuncu, yaklaşık 1.5 yıl önce yaptığı bir paylaşımda kendisine lösemi teşhisi konduğunu açıklamıştı.

The CW’nun uzun yıllar devam eden ve geçen yıl final veren Supernatural dizisinde Meg Masters ve ona sahip iblis karakterini canlandıran aktris Nicki Aycox, 47 yaşındaydı. Ölüm nedeni açıklanmasa da, oyuncunun geçen yıl açıkladığı lösemi hastalığı yüzünden hayatını kaybettiği tahmin ediliyor. Aycox’un baldızı Susan Raab Ceklosky, üzücü haberi Facebook’ta doğrulayarak şunları yazdı:

“Güzel, zeki, ateşli, inanılmaz yetenekli ve sevgi dolu baldızım Nicki Aycox Raab, dün yanında kardeşim Matt Raab varken ve elini tutarken vefat etti. Nicki ve Matt, California’da birlikte harika bir hayat yaşadılar. Nicki tam bir savaşçıydı ve tanıyan herkes onu severdi.”

- Reklam -

Nicki Aycox Meg Masters ölüm haberi Supernatural

Supernatural ve The Boys’un yaratıcısı Eric Kripke de Twitter üzerinden bir paylaşım yaparak, oyuncunun vefatı sonrası yaşadığı üzüntüyü dile getirdi:

“İlk ’Meg Masters’ımız olan Nicki Aycox’ın vefat ettiğini duymak çok üzücü. Çok gençti. Replikleri bal ve zehir gibi aktarırdı. ’Cansız’ gibi basit bir kelimeyi nasıl efsanevi hale getirdiğine hayret ederdim.”

Supernatural Yıldızı Nicki Aycox, 90’lı Yıllarda Birçok Dizi ve Filmde Yer Almıştı

1975 yılında Oklahoma’da doğan Aycox, televizyona ilk çıkışını 1996’da Weird Science adlı televizyon programının bir bölümünde yaptı. Oyunculuk kariyeri 1990’larda L.A. Heat, 3rd Rock From the Sun, Boy Meets World ve The X-Files bölümlerinde aldığı rollerle başladı. İlk sinema çıkışını ise 1997’de Defying Gravity’de Daniel Chilson ve Linna Carter ile birlikte oynadığı sırada yaptı. Yer aldığı diğer sinema filmleri arasında Jeepers Creepers, Crime and Punishment in Suburbia, Dead Birds ve The Girl on the Train bulunmaktadır.

- Reklam -

Nicki Aycox Meg Masters ölüm haberi Supernatural

Farklı yapımlarda da yer alsa oyuncu en çok Supernatural’ın ilk dört sezonunda bir iblis tarafından ele geçirilen insan Meg Masters’ı canlandırması ile tanınıyordu.

Nicki Aycox’ın oynadığı sahneleri hatırlıyor musunuz? Oyuncuyla ilgili duygu ve düşüncelerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

1899 Dizisi Çalıntı Olabilir - Çizgi Roman İntihal

“1899” Dizisinde İntihal İddiası: Dark Ekibinin Yeni Netflix Yapımı, Bir Çizgi Romandan Çalıntı Olabilir

The Ice Dragon Film Oluyor: Yeni George R.R. Martin Uyarlaması

George R.R. Martin’in “The Ice Dragon” Kitabı, Animasyon Filmi Oluyor