in

Nicolas Cage, Tiger King Dizisinde Joe Exotic Rolünü Üstlenecek

Nicolas Cage, Netflix yapımı Tiger King dizisinde Joe Exotic karakterini canlandıracak. Projenin başında ise American Vandal’dan Dan Lagana var.

Nicolas Cage Tiger King Joe Exotic
- Reklam -
- Reklam -

Nicolas Cage, Netflix’in ilgi gören belgesellerinden Tiger King serisine Joe Exotic rolüyle konuk olmaya hazırlanıyor.

Aslan ve kaplan gibi büyük vahşi kedilerin Amerika’daki yeraltı dünyasında nasıl elden ele dolaştığını izleyicilere buluşturan Netflix yapımı Tiger King: Murder, Mayhem and Madness (Kaplan Kral: Cinayet, Kargaşa ve Delilik) belgesel dizisi son zamanlarda oldukça popüler. Joe Exotic, Tiger King’in ana figürü olmasına rağmen, Netflix’in geniş kitlelerce izlenen dizisi; Carole Baskin, Jeff Lowe ve Doc Antle gibi birçok renkli karakteri de içeriyordu.

Tiger King belgelerinin popülaritesi göz önüne alındığında, Exotic konusunu çevreleyen çeşitli farklı projeler geliştirildi. Platform, Joel McHale’in ev sahipliğinde, orijinal belgelerin odaklandığı birçok insanla yeni röportajlar içeren yeni bir Tiger King bölümü yayınladı. Şimdi, ana karater Joe Exotic odaklı yeni bir belgesel yapımı daha geliyor. Üstelik ana karakteri oynayacak olan aktör açıklandı bile.

- Reklam -

Joel McHale Başrolünde Nicolas Cage Olacak

Variety’nin haberine göre, ünlü aktör Nicolas Cage yeni gelecek olan Tiger King belgeselinde Joe Exotic karakterini canlandıracak. Dizinin senaryosu aylık bir dergi olan Texas Monthly’de yayınlanan ve Leif Reigstad tarafından yazılan Joe Exotic: A Dark Journey Into the World of a Man Gone Wild (Vahşi Bir Adamın Dünyasına Karanlık Bir Yolculuk) makalesinden uyarlanacak. Makalenin yayın hakları American Vandal ile tanınan Dan Lagana ve yapımcı Paul Young tarafından daha önce satın alınmıştı. Lagana dizinin başındaki isim olmanın yanı sıra seriyi yazacak ve yönetecek. Young ise projede yapımcı olarak görev alacak.

nicolas cage joe exotic

- Reklam -

Toplamda 8 bölüm olarak tasarlanan dizinin, Koronavirüs sonrası prodüksiyonuna hemen başlaması ve yetiştirse bu yıl sonlarına ya da gelecek yıl başlarına yayınlanması bekleniyor. Ancak şimdilik resmi olarak bir çıkış tarihi belirlenmiş değil.

Joe Exotic adıyla tanınan Joseph Allen Maldonado-Passage, aslında Oklahoma eyaletindeki bir hayvanat bahçesinin işetmecisi olarak görev yapıyor. İsmi tanınır kılan olaysa rakibi olarak gördüğü Carole Baskin’i öldürmesi için tuttuğu bir kiralık kattile yakayı ele vermesi ve ardından tutuklanmasıyla başlıyor. Akıl sağlığını kaybetme riskine rağmen hayvanat bahçesini elinde tutma isteğiyle akılalmaz birçok şey yapan Exotic karakterinin yeni maceraları için bir süre daha bekememiz gerekecek.

Daha önce Edward Norton ve Dax Shepard gibi isimlerin de oynamak istediklerini açıkladıkları bu rolün Cage’e verilmesini sizler nasıl karşıladınız? Diziyi beğenmiş miydiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


* Tenet Vizyon Tarihi Alternatif Plan Sayesinde Ertelenmeyebilir

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Arayış - Mircea Eliade | Haftanın Kitabı #136

Arayış – Mircea Eliade | Haftanın Kitabı #136

Mısır Mumya 3.600 Yıllık Mezar

Mısır’da Keşfedilen Mumya 3.600 Yıllık