in

Oscarlı Aktris Nicole Kidman, HBO’nun “The Perfect Nanny” Dizisine Katıldı

Nicole Kidman, HBO’nun mini dizisi “The Perfect Nanny”nin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Yapım, 2016 tarihli bir Fransız romanından uyarlanıyor.

Nicole Kidman, The Perfect Nanny Dizisi Kadrosuna Katıldı
- Reklam -
- Reklam -

Nicole Kidman, The Perfect Nanny dizisinin oyuncu ekibine katıldı. Ünlü aktris, yeni HBO mini dizisinde Maya Erskine ile birlikte rol alacak.

55 yaşındaki oyuncu yıllar sonra HBO’ya geri dönüyor. Deadline’ın haberine göre, The Big Little Lies ve The Undoing yıldızı, aynı adlı kitaptan uyarlanacak HBO mini dizisi The Perfect Nanny’de başrol oynayacak ve aynı zamanda yönetici yapımcılığını üstlenecek. Kidman’a eşlik edecek Maya Erskine, aynı zamanda dizinin yaratıcı ismi olacak ve senaryoyu kaleme alacak.

The Perfect Nanny, Fransız yazar Leïla Slimani’nin 2016 yılında kaleme aldığı romana dayanıyor. Eser dilimize Kırmızı Kedi Yayınları tarafından Hoş Nağme adıyla 2018 yılında kazandırıldı. Kitap, Fas asıllı Fransız bir anne olan Myriam’ın avukatlık mesleğine geri dönmesi için, eşiyle birlikte iki küçük çocuğuna bakabilecek bir dadı arayışı ile başlıyor. Bir süre sonra buldukları dadıya fazlaca bağımlı hale gelen ailede kıskançlık, kızgınlık ve daha uğursuz duygular artmaya başlıyor. Bu da korkunç bir trajedinin yaşanmasına sebebiyet veriyor.

- Reklam -

Nicole Kidman, The Perfect Nanny Dizisi HBO

Hoş Nağme, eleştirmenler ve okuyucular tarafından “her ebeveynin en büyük korkusu olan çocuklarının ölümü arka planına karşı ırk ve sınıf ayrımlarını keşfetmesi” nedeniyle övgü dolu yorumlar aldı. The Perfect Nanny’nin trajik öyküsünün, gerçek hayattaki 2012 yılında ABD’de yaşanan Krim cinayetlerine dayandığı söyleniyor.

Nicole Kidman, The Perfect Nanny Dizisinde Maya Erskine ile Çalışacak

Yaklaşan mini dizi, Kidman için HBO’ya dönüşü de işaret edecek. Aktris daha önce kanal için iki hit dizi olan Big Little Lies ve The Undoing’de rol aldı. Bu diziler sayesinde biri başrol, diğeri yapımcı olarak iki Emmy kazandı. Kidman ayrıca, Eyes Wide Shut, Moulin Rouge! ve Being the Ricardos gibi film rolleriyle tanınan Akademi Ödüllü bir aktris. Son zamanlarda eleştirmenlerce beğenilen The Northman filminde ve Nine Perfect Strangers dizisinde rol aldı.

Maya Erskine ise üç Emmy adaylığı kazanan Hulu komedisi Pen15’in ortak yaratıcısı, yardımcı başrol oyuncusu ve baş yapımcısıydı. Ayrıca Prime Video’nun yakında çıkacak olan Mr. and Mrs. Smith serisinde Donald Glover ile birlikte rol alacak. Erskine’in diğer çalışmaları arasında Obi-Wan Kenobi, Man Seeking Woman ve Wet Hot American Summer: Ten Years Later gibi dizilerin yanı sıra DC League of Super-Pets, Wine Country ve Plus One gibi filmler yer alıyor.

- Reklam -

Nicole Kidman, The Perfect Nanny Dizisi HBO

The Perfect Nanny daha önce 2019 yılında Fransa’da da bir sinema filmine uyarlanmıştı. Yeni dizi uyarlamasının çekimlerinin ne zaman başlayacağı ya da ne zaman yayınlanacağı gibi bilgiler ise henüz açıklanmadı.

Nicole Kidman’ın hangi yapımlarını etkileyici buluyorsunuz? Yeni proje hakkında düşünceleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Elvis yönetmeni Baz Luhrmann Warner Bros. ile Anlaştı

“Elvis” ile Oscar Adaylığı Alan Baz Luhrmann, Warner Bros. ile Daha Fazla Film için Anlaştı

Mars Gezegeninde 'Ayı' Silüeti Gözlemlendi

Gökbilimciler, Mars’ta ‘Ayı’ Silüetine Benzeyen Bir Yer Şekli Gözlemledi