in

“Stranger Things”in Will Byers’ı Noah Schnapp, Eşcinsel Olduğunu Açıkladı

Stranger Things dizisinde Will Byers karakterini canlandıran Noah Schnapp, ailesine ve arkadaşlarına eşcinsel olduğunu açıkladı.

Noah Schnapp Eşcinsel Olduğunu Açıkladı
- Reklam -
- Reklam -

Stranger Things dizisinin Will Byers’ı Noah Schnapp, kişisel hayatında eşcinsel olduğunu açıkladı. Genç oyuncu TikTok üzerinden paylaştığı yeni bir video ile ailesine ve arkadaşlarına açıldığını itiraf etti.

Popüler Netflix dizisinin başrol oyuncularından biri olan Noah Schnapp, Hawkins’te yaşayan ve ilk sezonda Upside Down’da kaybolarak dizideki maceraların başlamasını sağlayan Will Byers’ı canlandırdı. Arkadaşları ve ailesi tarafından yaşadığı keşfedilen Will, korkunç boyutun travmalarıyla sonraki sezonlarda da boğuşmaya devam etti. Hayranlar, karakterin Upside Down’da yaşadıklarının ardından yıllar boyunca gündelik hayata dönmeye çalışmasını, ancak bir türlü akranlarına ayak uyduramayışını takip etti.

Yine uzun bir süre boyunca gelen ipuçları, Will karakterinin eşcinsel olduğuna işaret ettiğinden, yönelimi hakkında pek çok spekülasyon yapıldı. Dizideki bu soru, geçen yılın temmuz ayında cevap buldu. 4. sezonun 2. kısım bölümleri de yayınlandıktan sonra karakteri canlandıran Noah Schnapp, yaptığı bir açıklama ile Will’in tahmin edildiği gibi eşcinsel olduğunu ve en yakın arkadaşı Mike’a  âşık olduğunu söyledi.

- Reklam -

Stranger Things Oyuncusu Noah Schnapp Gay Olduğunu Açıkladı

Noah Schnapp Eşcinsel Olduğunu Bir TikTok Videosu ile Açıkladı

Şimdi sürpriz bir duyuru videosu ile Noah Schnapp, Stranger Things karakterine atıfta bulunan bir TikTok videosu eşliğinde eşcinsel olduğunu duyurdu. Will’in kimliğini işaret eden Schnapp, videoya “Sanırım Will’e düşündüğümden daha çok benziyorum” başlığını attı ve içerisine şunları yazdı:

“18 yıl dolapta korktuktan sonra, nihayet arkadaşlarıma ve aileme eşcinsel olduğumu söylediğimde verdikleri cevap ’zaten biliyoruz’ oldu.”

https://www.tiktok.com/@noahschnapp/video/7185289110133820715

- Reklam -

Stranger Things fantastik ve korku türlerini harmanlayan bir dizi olsa da özünde hâlâ bir erginleşme hikâyesi. Hayranlar yıllarca Will’in cinsel yönelimi hakkında farklı iddialar ortaya attı. Ancak özellikle 4. sezon ile bu durum çok daha net bir şekilde kendini gösterdi. Mike’a hediye ettiği tablo, onunla yaptığı konuşmalar ve abisiyle olan diyalogu her şeyi daha net şekilde gözler önüne serdi.

Hayranların çoğu bu açıklama sonrası oyuncuya desteklerini sunarken, şimdi de 5. sezonda karakterin nasıl şekilleneceği daha çok merak edilmeye başlandı. Dizinin yeni sezonu için henüz resmi bir çıkış tarihi bulunmuyor.

Stranger Things Oyuncusu Noah Schnapp Eşcinsel Olduğunu Açıkladı

Noah Schnapp’in oyunculuk kariyeri hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Gece Çökerken: Osmanlı'da Gece Hayatı - Avner Wishnitzer

Osmanlı Döneminde Gece Hayatını Anlatan “Gece Çökerken” Kitabı Okurla Buluşuyor

Wednesday 2. sezon onayı aldı

Wednesday 2. Sezon Resmen Duyuruldu: Tim Burton’lı Netflix Dizisi Maceralarına Devam Ediyor