in

Obi Wan Dizisinin Yönetmeni Belli Oldu

Disney’in Ewan McGregor’lı Obi Wan Kenobi dizisinde yönetmen açıklandı. Dizi hakkında detaylar yavaş yavaş belli olmaya başlıyor.

Obi-Wan
- Reklam -
- Reklam -

Önümüzdeki kasım ayı açılışını yapacak olan Disney+ platformu için hazırlanan Obi Wan dizisinden yeni detaylar belli oldu. Star Wars evreninin sevilen kahramanlarından Obi Wan’ın maceralarını konu alacak dizinin yönetmeni açıklandı.

İlk Star Wars üçlemesinde Alec Guinness tarafından canlandırılan Jedi’miz hayranların sevgisini toplamıştı. Daha sonra ardından gelen filmlerde bu role Ewan McGregor layık görülmüş ve o da oldukça sevilmişti.

İşte Disney+ yeni mecrası için bu sevilen karakteri geri getirirken Ewan McGregor’ı da role döndürmeyi başardı. Henüz resmi bir isimle tanıtılmayan Obi Wan dizisinin çıkış tarihi ve konusu gibi detaylar da bizlerle paylaşılmadı. Ancak Lucasfilm, dizinin yönetmeninin Deborah Chow olacağını açıkladı.

- Reklam -

Deborah Chow, Disney’in bir başka Yıldız Savaşları dizisi olan The Mandalorian’da da bir bölüm yönetmenlik yapmıştı. Ayrıca kendisini Better Call Saul, American Gods, Jessica Jones, The Man in the High Castle ve Mr. Robot gibi tür açısından geniş bir yelpazeye yayılan çalışmalarda gördük.

The Mandalorian’ın Yönetmeni Yeni Star Wars Dizisinde

Lucasfilm’in başkanı Kathleen Kennedy yeni dizi ve yönetmen tercihleri hakkında yaptığı açıklamada, The Mandalorian’daki becerisinden ötürü Deborah’ı bu hikâyeyi en doğru anlatacak kişi olarak gördüklerini dile getirdi.

Disney+ platformu 12 Kasım’dan itibaren hizmete başlayacak. ABD’deki ücreti ise 7 dolar olarak duyuruldu.

- Reklam -

Çevrimiçi mecraların yükselişe geçtiği bu dönemde Disney de geri durmayarak oldukça büyük bir adım atmıştı. Disney+’ın en dikkat çeken yapımlarından bazıları ise Star Wars işleri oldu. Obi Wan serisiyle birlikte The Mandalorian ve Rogue One öncesini anlatan bir başka dizi daha bizleri bekleyenler arasında.

Dizinin Yıldız Savaşları 3: Sith’in İntikamı filmi sonrasında geçmesi bekleniyor. Obi Wan’ın Tatooine’deki yılları anlatılması olası hikâyelerden birisi olabilir. Üstat Kenobi o dönemlerde bir keşiş hayatı sürmüş ve bu sırada da genç Luke Skywalker’a göz kulak olmuştu.


* Madame Web, Spider-Man Sinema Dünyasına Katılabilir

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Suicide Squad

The Suicide Squad, Aslına Sadık Kalacak

Rüya

Ahtapotların da Rüya Gördüğü Öne Sürüldü