in

Ewan McGregor’lu Obi-Wan Kenobi Dizisi Mayıs Ayında Yayına Başlayabilir

Obi-Wan Kenobi dizisi gelecek mayıs ayı içinde yayına başlayabilir. Disney+ üzerinden izleyiciyle buluşacak Star Wars yapımının çıkış tarihi hakkında önemli iddialar var.

obi wan kenobi dizisi yayın tarihi disney
- Reklam -
- Reklam -

Obi-Wan Kenobi dizisi Mayıs 2022 tarihinde izleyicilerle buluşmaya başlayabilir. Başrolünde Ewan McGregor’un yer aldığı Disney Plus yapımı için olası bir tarih açıklandı.

GÜNCELLEME: Disney+ resmi olarak dizinin 25 Mayıs 2022 tarihinde başlayacağını açıkladı ve bir poster paylaştı.

Lucasfilm, Obi-Wan Kenobi dizisinin ön gösterimini önümüzdeki mayıs ayında yapabilir. Ewan McGregor’un yeniden Jedi ustası olarak yer alacağı Disney Plus yapımının önümüzdeki aylarda izleyici ile buluşacağı söyleniyor. Ancak merakla beklenen yapımın resmi yayın tarihi hakkında hâlâ bir açıklama yok.

- Reklam -

Disney’in 2012 yılında Lucasfilm’i satın almasından sonra Star Wars evreni filmler, animasyonlar ve dizilerle genişlemeye devam etti. 2019 yılında The Mandalorian’ın elde ettiği başarı devamında Obi-Wan Kenobi solo dizisinin açıklanmasıyla daha da büyüdü. Geçen aylarda paylaşılan tanıtım fragmanı ve konsept çalışmaları heyecanı yükseltmiş ancak yayın tarihi hakkında ayrıntı vermemişti.

Lucasfilm tarafından resmi olarak açıklanmasından sonra Star Wars hayranları merakla Obi-Wan Kenobi dizisini bekliyor. The Mandalorian dizisinin yönetmeni Deborah Chow’un yöneteceği açıklanan dizi aynı zamanda Hayden Christensen’in Darth Vader olarak ekranlara geldiği bir yapım olacak.

obi wan kenobi dizisi yayın tarihi disney plus

Uzun bekleyişin ardından Obi-Wan Kenobi dizisinin izleyici ile buluşma tarihi ile ilgili bazı bilgiler gelmiş olabilir. Bir Disney Plus çalışanının geçen günlerde sosyal medya üzerinden attığı Obi-Wan dizisinin Mayıs 2022 tarihinde Disney Plus’a geleceğine dair paylaşımı dikkat çekti. Kısa sürede birçok etkileşim alan paylaşım fazla zaman geçmeden silindi. Bazı kişiler bunun yeni yayınlanacak Obi-Wan çizgi romanı ile alakalı olduğunu iddia etti. Ancak diğer taraftan THR tarafından yapılan habere göre dizi gerçekten de mayıs ayında çıkacak.

- Reklam -

Obi-Wan Kenobi Dizisi Star Wars Günü Olan 25 Mayıs Tarihinde Geliyor

Disney Plus kendi bünyesindeki orijinal eserlerini çarşamba gününde yayınlıyor. Bununla birlikte her yıl 4 Mayıs (May the Fourth) tarihinde Star Wars Günü olarak kutlanan tarih de çarşambaya denk geliyor. Dolayısıyla hayranlar bu tarihi Obi-Wan dizisinin yayınlanması için muhteşem olacağı fikrinde.

star wars obi-wan kenobi poster

Disney Plus ise Star Wars dizileri tarafında başarılı bir şekilde ilerliyor. The Mandalorian hem izleyiciler hem de eleştirmenler tarafından oldukça beğenilmiş ve yüksek puanlar almıştı. Star Wars evreninin eski ihtişamını yeniden ekrana taşıması ve yeni nesillere aktarması konusunda ilgiyle izlenmişti. Platform üzerinden yayınlanan diğer Star Wars dizisi ile The Book of Boba Fett oldu. Temuera Morrison’u efsanevi kostümünde yeniden yer aldığı yapım beğeniyle izleniyor.

Siz Obi-wan Kenobi dizisinden neler beklyiorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Reign of Osiris - Anne Rice

Anne Rice’ın Ölümünden Önce Yazdığı Son Roman “The Reign of Osiris” Çıktı

Çürük Ayvalar - Uğur Kılınç

Uğur Kılınç, İnsanın İçindeki Karanlığı Dışa Vurduğu “Çürük Ayvalar” Kitabı ile Raflarda