in ,

Obi-Wan Kenobi’nin Star Wars Günü’ne Özel Yeni Fragmanı Yayınlandı

Obi-Wan Kenobi dizisi için Star Wars Günü’ne özel yeni bir fragman yayınlandı. Yeni görüntüler, Darth Vader’ın da dönüşünü gösteriyor.

Obi-Wan Kenobi Yeni Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Obi-Wan Kenobi dizisi için yeni bir fragman yayınlandı. Disney+, 4 Mayıs Star Wars Günü’ne özel beklenen diziden yeni görüntüleri hayranlarla paylaştı.

İlk olarak birkaç yıl önce gerçekleşen D23 etkinliğinde duyurulan Obi-Wan Kenobi dizisi ile Ewan McGregor, Yıldız Savaşları evrenine beklenen dönüşünü yapıyor. Dizi, aktörün Yıldız Savaşları: Bölüm III – Sith’in İntikamı’ndan bu yana ünlü Jedi’ı ilk kez oynayacağına işaret ediyor. Dizinin yönetmenliğini Deborah Chow üstleniyor. Ayrıca Anakin/Darth Vader olarak geri dönen Hayden Christensen ile McGregor, mini dizide yeniden bir araya getiriyor.

Uzun bir süre dizi hakkında pek bir şey açıklamayan Lucasfilm, geçen mart ayında ilk fragmanı yayınlanmasıyla Obi-Wan Kenobi’nin pazarlama kampanyasını başlattı. Görüntüler, Luke Skywalker’a göz kulak olan Obi-Wan’ın Tatooine’deki münzevi hayatına odaklanıyordu. Ancak, Darth Vader’ın Jedi av grubu Inquisitors, tekrar harekete çağrılıyordu. Obi-Wan Kenobi, Tatooine’in ötesine geçen bir hikâyede Obi-Wan ile savaşacak yeni ve tanıdık Inquisitor karakterlerini içeriyor.

- Reklam -

İlk fragmanın yayınlanmasından sonra geçen 2 ay boyunca, hayranlar dizinin yeni görüntülerini merakla bekliyorlardı. Disney+ da, 4 Mayıs Star Wars Günü’ne özel olarak, çıkışına az bir süre kalan diziden ikinci fragmanı paylaştı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yeni Obi-Wan Kenobi Fragmanı | İZLE

YouTube video

Yeni Obi-Wan Kenobi fragmanı, 90 saniyeden kısa sürse de birçok yeni görüntü içeriyor. Lucasfilm’in pazarlama departmanı, Sith Lord’u tam olarak göstermek yerine yalnızca Darth Vader’ın gösterideki varlığını kanıtlamaya ve tam olarak göstermemeye devam ediyor. Bu Obi-Wan Kenobi fragmanındaki olayların bir kısmı, bunca yıl sonra tekrar buluşan iki eski arkadaşla ilgili gibi görünüyor. Yine de ortaya çıkan Obi-Wan ve Darth Vader çatışmasının diziye sürekliliği bozmadan nasıl yansıtılacağı bir merak unsuru olarak kalıyor. Görüntüler, Darth Vader’ı göstermek yerine, Obi-Wan’ı avlayacak olan Inquisitor’ın çeşitli üyelerini vurgulamaya devam ediyor. Son fragman, çeşitli ödül avcılarının da Obi-Wan’ın peşinde olacağını doğruluyor.

- Reklam -

Merakla beklenen dizinin ilk iki bölümü 27 Mayıs 2022’de yayınlanacak. Disney+ ise 14 Haziran’da Türkiye’de resmi olarak hizmete başlayacak.

Obi-Wan Kenobi’nin ikinci fragmanı hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Teorilerinizi ve yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Epichan Epichan dedi ki:

    Umarım zaman çizgisini bozacak bir şey yapmazlar.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kapanda Bir Hayal incelemesi Burcu Ünlü

Kapanda Bir Hayal İncelemesi: Dile Dökülen Istırap

cem madra açık radyo

Açık Radyo’nun Kurucularından Cem Madra Yaşamını Yitirdi