in ,

Obi-Wan Kenobi Dizisinin Nostalji Dolu Yeni Fragmanı Yayınlandı

Obi-Wan Kenobi fragmanı yayınlandı. John Williams’ın tanıdık müziklerinin yer aldığı görüntüler, yeni Star Wars dizisine ait daha fazla detay sunuyor.

Obi-Wan Kenobi Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Obi-Wan Kenobi fragmanı yayınlandı. Kısa süre önce ilk bakış görselleri de yayınlanan dizinin tanıdık müziklerle dolu yeni görüntüleri paylaşıldı.

Yıllarca süren bitmek bilmeyen söylentilerden sonra Ewan McGregor’ın uzun zamandır beklenen ikonik Jedi dönüşü 2019 yılında onaylandı. İlk başlarda düşünceleri Obi-Wan odaklı bir filmi yapmaktı. Ancak proje Disney Plus için bir dizi olarak yeniden tasarlandı. Obi-Wan Kenobi, McGregor’ın rolünü yeniden canlandırmasına ek olarak, Hayden Christensen’ın Darth Vader’ı oynamak için geri dönüşüne de neden oluyor. Dizide aynı zamanda Moses Ingram, Kumail Nanjiani, Indira Varma, Rupert Friend, O’Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone Kessell, Benny Safdie, Maya Erskine ve Rory Ross gibi isimler de yer alıyor.

Lucasfilm daha önceki yapımlarına da yaptığı gibi Obi-Wan Kenobi hikâye detayları şimdilik gizli tutuluyor ve bu da dizi için beklentiyi artırıyor. Şimdiye kadar paylaşılan içerikler ile izleyicilerin neler bekleyeceklerine dair kısa ipuçları vardı. Şimdi, Obi-Wan Kenobi çıkış tarihi hızla yaklaşırken, fragman için zaman geldi.

- Reklam -

Hemen aşağıdan yayınlanan yeni fragmanı izleyebilirsiniz.

Obi-Wan Kenobi Fragmanı | İZLE

YouTube video

Fragman, Sith’in İntikamı olaylarından açıkça hâlâ sarsıldığı için Obi-Wan’ın hasarlı ruhuna odaklanıyor. “Mücadele bitti. Kaybettik” diyen Obi-Wan, genç bir Luke Skywalker’ı izleyerek Tatooine’de sürgün günlerini yaşarken görünüşe göre yenilgiye boyun eğmiş gibi gözüküyor. Ne yazık ki, Engizisyoncularla uğraşmak zorunda kalacak. Klon Savaşları ve Order 66’nin ardından, Engizisyoncular hayatta kalan Jedi’ları avladılar, bu yüzden Kenobi’yi arıyor olacaklar. Moses Ingram’ın Engizisyon Mahkemesi Revas’ı, Tatooine’de Owen Amca ile karşılaşırken görülüyor, bu yüzden Obi-Wan ile yollarının kesişip kesişmediğini ve Obi-Wan’ı çöl dünyasını terk etmeye neyin zorladığını görmek ilginç olacak.

- Reklam -

Akademi ödüllü John Williams’ın müziklerini bestelediği merakla beklenen dizi 25 Mayıs 2022’de Disney+’ta başlayacak. Williams aynı zamanda 9 bölümden oluşan film serisinin de müziklerini hazırladı.

Siz söz konusu yeni Yıldız Savaşları dizisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Teorilerinizi ve yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Dizinin oldukça iyi olacağını düşünüyorum.

  2. Avatar for Davram Davram dedi ki:

    Rezil Han Solo filminden sonra fragman ümit verici görünüyordu. Umarım ters köşe olmamışımdır.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

ahtapotlar dinozorlardan eski

Ahtapotların Dinozorlardan Daha Köklü Bir Geçmişe Sahip Olduğu Ortaya Çıktı: İşte İlk “Vampiropod”

Star Trek: Strange New Worlds Fragmanı

Star Trek: Strange New Worlds Fragmanı Yayınlandı: Yeni Uzay Yolu Dizisi Yolda