in

Obi-Wan Kenobi Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Yeni Çekim Tarihi Belli Oldu

Obi-Wan Kenobi dizisi oyuncu kadrosu belli oldu. Merakla beklenen yeni Star Wars dizisinin ertelenen çekim tarihi de açıklandı.

Obi-Wan Kenobi dizisi oyuncu kadrosu
- Reklam -
- Reklam -

Obi-Wan Kenobi oyuncu kadrosuna 10 yeni isim katıldı. Dizinin ertelenen çekim tarihi de nihayet belli oldu.

Disney+’ın açılmasıyla birlikte Yıldız Savaşları hayranları evrene dair birçok yeni yapıma kavuşmaya başladı. Kanalın ilk açılışı ile başlangıç yapan ve Star Wars’un ilk canlı aksiyon dizisi olan The Mandalorian, hayranlarca çok beğenildi. Maceranın 2. sezonu da tamamlandı ve heyecanla yeni sezonu bekleniyor.

Bununla birlikte Disney+ ile farklı yeni yapımlar da yolda. Bunlar arasında Ahsoka Tano, Rangers of the New Republic, The Bad Batch, A Droid Story ve The Book of Boba Fett gibi birçok yapım bulunuyor. Ancak bunlar arasında muhtemelen hayranlarca en beklenen yapım, başrolünde Ewan McGregor’ın yer aldığı Obi-Wan Kenobi dizisi.

- Reklam -

The Mandalorian’da da çalışmış olan Deborah Chow tarafından yönetilecek olan dizi, uzun süredir bekleniyor. Yapım Revenge of the Sith ve Jedi Purge olaylarından 10 yıl sonrasını konu alacak. Jedi ustasının sürgünde yaşadığı maceraları konu edinecek.

Şu an için olay örgüsü ile ilgili çok az şey biliniyor olsa da, dizide Hayden Christensen’in Darth Vader olarak geri döneceği doğrulandı. Bu da iki karakter arasında yeni bir yüzleşmenin mümkün olabileceğini düşündürüyor. Obi-Wan’ın Tatooine’deki zamanı hakkında çok az şey bilinirken, yeni maceranın gidebileceği pek çok heyecan verici yön var.

Nihayet Disney, McGregor ve Christensen’e ek olarak Obi-Wan Kenobi dizisi oyuncu kadrosuna katılan 10 ismi daha açıkladı. Listede Moses Ingram, Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Kumail Nanjiani, Indira Varma, Rupert Friend, O’Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone Kessell ve Benny Safdie yer alıyor.

Obi-Wan Kenobi Dizisi Oyuncu Kadrosu

Joel Edgerton ve Bonnie Piesse, muhtemelen Star Wars filmlerindeki Owen Lars ve Beru Whitesun rollerini yeniden canlandıracaklar. Genç bir Luke Skywalker’ın da ortaya çıkması için kapıyı açacaklar. Ancak diğer oyuncuların karakter detayları açıklanmadı.

Dizinin oyuncu kadrosunun yanı sıra yeni çekim tarihleri de belli oldu. Daha önce Ocak 2021 olarak duyurulan çekimlerin nisan ayında başlayacağı belirtildi. Obi-Wan Kenobi’nin yayın tarihi konusunda ise henüz bir bilgi yok.

Peki ya sizler Obi-Wan dizisinden neler bekliyorsunuz? Yorumlarınızı ve teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Movie Web

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kurtarma Mesafesi - Samanta Schweblin

Ağızdaki Kuşlar’ın Yazarı Samanta Schweblin’den İlk Roman: Kurtarma Mesafesi

Michel Foucault Pedofili

Fransız Filozof Michel Foucault’ya Pedofili Suçlaması: “Arap Çocukları İstismar Ediyordu”