in

Netflix’in “One Piece” Uyarlaması Aslına Sadık Kalacak

One Piece dizisi aslına sadık olarak hazırlanıyor. Netflix dizisinin başındaki isim Matt Owens, hayranları rahatlatacak açıklamalarda bulundu.

One Piece Dizisi Aslına Sadık Olacak
- Reklam -
- Reklam -

One Piece dizisinin aslına sadık olarak uyarlandığı duyuruldu. Popüler manga ve anime serisinin Netflix live-action uyarlaması için hazırlıklar sürerken, yapımın başındaki isim olan Matt Owens, yeni açıklamalarda bulundu.

Manga ve anime serilerini canlı aksiyona uyarlamak her zaman bir sorun olmuştur. Bunun en başında gelen sebeplerden biri, yapılan uyarlamaların kaynak materyalden bariz bir şekilde farklılaşması olarak tanımlanabilir. Başlıca örnekleri arasında karanlık ve yavan bir ortam için fantazi unsurlarını ortadan kaldıran Dragonball Evolution ve baş karakterin motivasyonunu değiştirmek için çok uğraşan Netflix yapımı Death Note sayılabilir.

Şimdi Netflix, oyuncu kadrosundan başlayarak One Piece ile geçmişteki başarısız uyarlamalardan kurtulmaya çalışacak. Matt Owens, Nux Taku adlı YouTube kanalına konuk oldu ve karakterler konusunda kaynağa olabildiğince sadık kalma niyeti hakkında konuştu. Oyuncu kadrosu, One Piece yaratıcısı Eiichiro Oda’nın hayal ettiği gibi etnik görünümleri koruduğu için çoktan övgü aldı ve şimdi hayranlar, karakterizasyonlarının ekranda nasıl sunulacağını merak ediyor. Bununla ilgili olarak Owens şunları söyledi:

- Reklam -

“Eğer Hasır Şapka Korsanları’nın ilişkilerini herhangi bir şekilde nitelemek istiyorsanız hepsi kardeştir. Onlar bir aile. Hasır Şapkalar arasında romantizm yok.”

One Piece Dizisi Aslına Sadık Olacak

One Piece Dizisi Hazırlıkları Sürüyor: Yayın Tarihi Henüz Paylaşılmadı

Eiichiro Oda daha önce Hasır Şapka Korsanları’nı bir aileye benzettiğini belirtmişti. Hatta grubun anne, baba, kardeş olarak belirlenen isimlerini etiketleyecek kadar ileri gitmişti. Bununla birlikte Sanji karakteri kadınlara, özellikle de ekibin iki kadın üyesi Nami ve Robin’e karşı çok çapkın olmasıyla tanınıyor. Owens, Netflix versiyonunda Sanji’nin kadınlara olan hayranlığını sürdüreceğini ancak bariz sebeplerden dolayı daha önce manga ve animede olduğu gibi onlara karşı abartılı veya şehvet düşkünü olmayacağını açıkladı.

Dizi sorumlusunun Hasır Şapka Korsanları’nı sadece bir aile olarak tutmakta haklı. One Piece’te romantizm ima edilmiş ve gösterilmiş olsa da, genellikle minimumda tutuldu veya komedi etkisi için oynandı. Hasır Şapkalardan herhangi birinin birine veya bir şeye aşık olup olmadığı sorulduğunda Oda, macerayı her şeyden çok sevdiklerini söyledi. One Piece her şeyden önce, dünyadaki en büyük hazinenin peşine düşmek için bir aile oluşturan bir grup uyumsuz hakkındaydı ve dizinin bir hayranı olarak Owens, bunu herkesten daha iyi anlıyor.

- Reklam -

one piece oyuncu kadrosu

İlk tanıtımı geçen haziran ayında Geeked Week etkinlikleri kapsamında yapılan dizinin çekimleri devam ediyor. Ne zaman yayınlanacağı ise henüz bilinmiyor.

Sizler One Piece uyarlaması için yapılan bu yeni açıklamalar hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for GkiraraJ GkiraraJ dedi ki:

    20221105_135003

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

George Clooney Cinsel Objeleşme

George Clooney, Kariyerinin İlk Yılları Hakkında Konuştu: “Cinsel Bir Obje Olarak Görüldüm”

2022 People’s Choice Ödülleri Kazananları

2022 People’s Choice (Halkın Seçimi) Ödülleri’nde Kazananlar Açıklandı