in ,

One Piece Dizisinin Oyuncu Kadrosu Açıklandı: Hasır Şapka Korsanları Maceraya Hazır

One Piece dizisi oyuncu kadrosu belli oldu. Sevilen manga ve anime dizisinin Netflix live action uyarlamasında yer alacak oyuncular ortaya çıktı.

One Piece dizisi netflix
- Reklam -
- Reklam -

One Piece dizisi oyuncu kadrosu açıklandı. Sevgilen manga ve anime serisinin Netflix macerasında ikonik karakterlere hayat verecek isimler nihayet belli oldu. Hasır Şapka Korsanları, bir video eşliğinde duyuruldu.

One Piece adlı hazineyi alarak Korsanlar Kralı olmayı hedefleyen genç Monkey D. Luffy’ye odaklanan manga, ilk olarak 1997 yılında Eiichiro Oda tarafından yaratıldı.

Hasır Şapka Korsanları olarak bilinen küçük mürettebatı ile birlikte Going Merry adlı gemisiyle Doğu Mavi’deki diğer korsanlarla yüzleşmek için yelken açan ekip ortaya ilk çıktığında mütevazı bir başlangıca sahipti. Ancak daha sonrasında gelen anime uyarlaması, video oyunları ve anime filmleriyle adından tüm dünyada söz ettirmeyi başaran bir seri haline geldi. Bu yılın başında mangada ulaştıkları 1000. bölüm ile yeniden gündem oldu. Ayrıca halihazırda devam eden animesi de 1000. bölümü ile 21 Kasım 2021’de ekranlara gelecek.

- Reklam -

one piece dizi netflix

Hayranlarının da yakından takip ettiği üzere, bu koca dünyaya ait bir live action dizi uyarlaması da 2017 yılından bu yana geliştirilme aşamasında. Ancak 2020 yılına kadar dizinin gidişatıyla alakalı kayda değer bir gelişme olmadı. Nihayet geçen yılın başında yazarı Eiichiro Oda’nın da senaryo kadrosunda bulunacağı Netflix dizisi için güzel bir gelişme yaşanmıştı.

Şubat 2020’nin sonlarına doğru patlak vermeye başlayan Koronavirüs pandemisi nedeniyle henüz üretime başlamamış olan One Piece’in hazırlıkları da oldukça gecikti. Sonunda sevilen seriyle ilgili geliştirme süreci Mart 2021’de yeniden başladı ve dizinin sorumlu ismi Steven Maeda, geçen aylarda gösterinin logosunu paylaştı. Logo paylaşımı ile birlikte dizinin de East Blue arkını izleyerek başlayacağına söz verdi. Şimdi ise uyarlama ile ilgili daha sevindirici bir haber paylaşıldı.

One Piece Dizisi Oyuncu Kadrosu Eğlenceli Bir Klip Eşliğinde Duyuruldu

Netflix, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı bir video paylaşımıyla birlikte One Piece dizisinin oyuncu kadrosunu açıkladı. Eğlenceli gözüken klipte yeni oyuncular dizide oynayacakları rolleri açıkladılar. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yayınlanan klipten de görüleceği üzere Who Killed Sara? yapımıyla tanınan Iñaki Godoy, dizinin başrolünde yer alacak ve Monkey D. Luffy karakterine hayat verecek. Kendisine Roronoa Zoro rolünde Ruroni Kenshin: Final Chapter’dan tanınan Mackenyu, Nami rolünde Fear Street’ten tanınan Emily Rudd, Usopp rolünde All Rise’dan tanınan Jacob Romero Gibson ve Sanji rolünde ise Boiling Point’ten tanınan Taz Skylar eşlik edecek.

one piece oyuncu kadrosu

Tomorrow Studios ve orijinal yayıncı Shueisha tarafından hazırlanacak olan One Piece dizisi, Netflix’in kısa sürede yayınlanacak Cowboy Bebop’tan sonra canlı aksiyon uyarlaması için başvurduğu ikinci klasik manga ürünü olma özelliğini taşıyor. İlk bakışta rollerine uygun gözüken oyuncuların Hasır Şapka Korsanları hallerini görmek de eğlenceli olacak. Ancak şu an için çekimlerin ne zaman başlayacağı konusunda herhangi bir bilgi bulunmuyor.

One Piece’in live action dizisini merak ediyor musunuz? Sizce ortaya nasıl bir yapım çıkacak? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Howl Howl dedi ki:

    Çok riskli bir iş sanki. One Piece animesi bile eğreti duruyor. Çoğu One Piece okuru animeyi izlemez mesela. Ya da Marineford arc sonrası izlemeyi bırakmıştır. Bunu nasıl kıvıracaklar merak ettim.

  2. Avatar for Sametay Sametay dedi ki:
    1. Bölümden sonra animesine devam edemedim, yeni çıkan bölümlerindeki animasyonlar çok kötü, dizi izlenebilir olsa benim için yeterli olur.
  3. Avatar for punpun punpun dedi ki:

    Açıkcası ben baya umutluyum bu dizi hakkında en çok da Oda’nın baş yapımcı olması sağlıyor bunu, ona güveniyorum… O dahi biri. Ayrılan bütçe de yüksekmiş, oyuncu kadrosu da heyecanlandırıcı. Bekleyelim, görelim.

    Not: Crocodile’ı Mads Mikkelsen oynasa müthiş olmaz mı?! Gece yatarken bunu düşleyeceğim…

  4. Avatar for Lorien_archers Lorien_archers dedi ki:

    Yorumum yanlış anlaşılmasın. East Blue’dan başlayacakmış film. Eğer film tutarsa ve seri olarak devam ederse kadın karakterlerin vücut ölçüleri de aynı şekilde mi değişecek?!:joy::joy::joy:
    Filmde merak ettiğim karakterler Zoro ve Shanks. Shanks o bakışı atacak mı acaba filmde de?
    Ben animeyi Balık adam adasından sonra bırakmışım. Mangada da en son Kek adasına gitmişlerdi ordan sonrasını okumadım. Animeye tekrar başlayasım var Zoro için. Manganın daha vakti var. Biraz daha kızışsın sonra yatışsın ortalık olmadık yerde bölüm beklemekle uğraşmayalım sonra.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Patty Jenkins Rogue Squadron Star Wars

Yeni Star Wars Filmi Rogue Squadron’ın Çekimleri Ertelendi

Being the Ricardos Fragmanı: Yeni Aaron Sorkin Filmi

Nicole Kidman ve Javier Bardem’i Bir Araya Getiren “Being the Ricardos”tan Fragman