in

Netflix’in “One Piece” Uyarlamasından Karakterlere İlk Bakış: İşte Luffy ve Arkadaşları

One Piece dizi uyarlaması için ilk bakış imkânı sağlayan iki görsel paylaşıldı. Netflix, ünlü anime yapımını live-action olarak ekrana taşımaya hazırlıyor.

One Piece Dizi Uyarlamasına İlk Bakış
- Reklam -
- Reklam -

One Piece dizi uyarlaması için ilk bakış sayılabilecek iki görsel paylaşıldı. Netflix’in popüler anime ve mangadan uyarladığı live-action macerası bu yıl içerisinde izleyicilerle buluşacak.

Netflix, canlı aksiyon One Piece karakterlerine ilk bakışı yeni bir poster ile göstermiş oldu. Hem mangası hem de animesi 1000’den fazla bölüm olarak devam eden maceranın live action dizi olacağı haberleri ilk olarak Ocak 2020’de geldi. O zamandan beri hayranlar, karakterlerin yeni yorumuna ilk bakış için beklentiyi oldukça yüksek tuttu.

Şimdi, diziden karakter odaklı yayınlanan ilk poster, Iñaki Godoy’un canlandırdığı Luffy’yi arkadan gösterirken, dizi için açılan Netflix sayfasında da tüm ana oyuncu kadrosunun bir görüntüsü paylaşılmış oldu.

- Reklam -

Netflix’in Hasır Şapka Korsanları çetesine ilk bakış henüz dizinin konusuyla veya nasıl ilerleyeceğiyle ilgili bir ipucu sunmasa da, animeye benzer ve sadık tonu ile umut verici gözüküyor. Ayrıca geminin 2023’te bir aralıkta yola çıkacağını da resmen dillendirmiş oluyor.

One Piece Dizi Uyarlamasına İlk Bakış Poster Netflix

One Piece Dizi Uyarlaması 2023 İçinde Başlıyor

Netflix’in canlı aksiyon One Piece dizisi, yayıncının anime kapsamını genişletme planının bir parçası. Ancak hayranların ilgisini çekmek adına Netflix’in canlı aksiyon Death Note filmi ve Cowboy Bebop dizisinin yaptığı hataları yapmaması gerekecek. Aksi takdirde One Piece uyarlaması da, dijital yayın devinin önceki başarısızlıklarını tekrarlamaya mahkum olacak.

Hasır Şapka Korsanları’nın 1999’da başlayan anime yolculuğu bugün hâlen devam ediyor ve 1049 bölüme ulaşmış durumda. Yapım, kaptan Monkey D. Luffy ve onun neşeli korsan çetesinin gizemli “One Piece” hazinesini bulmak ve Luffy’nin Korsanlar Kralı olma adına tehlikeli sularda yaptıkları sayısız yolculuğunun hikâyesini anlatıyor. Live action dizinin ilk sezonu muhtemelen animenin East Blue arkını uyarlayacak.

- Reklam -

Alvida, Morgan, Buggy, Kuro ve Arlong gibi East Blue kötülerinin dizide de yer alacağı onaylandı. Söz konusu macera animede toplam 61 bölüm sürmüştü. Netflix bu yapımda başarlı olur ve devam sezonlarını da çekme kararı alırsa uyarlamanın en az 10 sezon sürebileceği tahmin ediliyor.

One Piece Dizi Uyarlamasına İlk Bakış

Dizide Roronoa Zoro rolünü Mackenyu, Nami rolünü Emily Rudd, Usopp rolünü Jacob Romero Gibson, Sanji rolünü Taz Skylar, Koby rolünü Morgan Davies, Alvida rolünü Ilia Isorelýs Paulino, Helmeppo rolünü Aidan Scott, Buggy rolünü Jeff Ward, Arlong rolünü McKinley Belcher III ve Garp rolünü Vincent Regan üstlenecek.

One Piece dizisi için paylaşılan ilk bakış posterlerini sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Michael Jackson Filmi Başrol

Michael Jackson’ın Yeğeni, Popun Kralı’nın Hayatını Anlatan Filmde Başrol Olacak

İntihar ve Bilimkurgu - Carlos Gutierrez-Jones | Haftanın Kitabı #257

İntihar ve Bilimkurgu – Carlos Gutierrez-Jones | Haftanın Kitabı #257