in

Orlando Bloom, “Carnival Row”un Final Kararının Neden Doğru Olduğuyla İlgili Konuştu

Orlando Bloom, 2. sezon ile final yapacak “Carnival Row” dizisinin sonunu çok beğendiğini ve bu noktada neden bitmesi gerektiğini söyledi.

Orlando Bloom Carnival Row Finali Hakkında Konuştu
- Reklam -
- Reklam -

Carnival Row 2. sezon finali ile izleyicilere veda etmeye hazırlanıyor. Orlando Bloom, şu anda Amazon’un dijital yayın servisi Prime Video’da devam eden sezonla ilgili konuştu ve bu erken gözüken finalin neden doğru olduğunu açıkladı.

İlk defa 2019 yılında izleyicilerinin karşısına çıkan Carnival Row, oluşturduğu atmosferi ve temel aldığı konusu ile izleyicilerin beğenisini toplamıştı. İnsan ve peri ve diğer ırkların Viktoryen/steampunk bir dönemde çatışma içinde yaşadığı farklı bir evreni konu alan yapım ilk sezon sonrası ekranlara uzun bir ara vermişti.

Kısa süre önce başlayan 2. sezon, yayınlandığı fragmanından bu yana merakla bekleniyordu. Peri ve insan ırkları arasındaki gerilim yükselirken Orlando Bloom’un oynadığı Rycroft Philostrate ve Cara Delevingne’in canlandırdığı Vignette Stonemoss karakterleri iki ırk arasında denge kurmaya çalışıyor.

- Reklam -

Dizinin başrolü Orlando Bloom, Screen Rant’a verdiği röportajda Carnival Row’un 2. sezondan sonra devam etmeme kararının doğru olduğunu düşündüğünü söyledi. Dizinin neden muhteşem bir sona sahip olduğunu da ekleyen aktör, Philo karakterinin hikâye içinde ikinci sezon sonrası bir devamlılığının olmayacağının da altını çiziyor.

Orlando Bloom Carnival Row 2. Sezon Finali Hakkında Konuştu

Carnival Row Finali Hakkında Konuşan Orlando Bloom: “Daha Fazlası İstenilen Noktada Bırakmalıyız”

Bloom’un konuyla ilgili sözleri şu şekilde oldu:

“En çok neyi seviyorum biliyor musun? İnsanların daha fazlasını görmek istediği yerde bırakıyoruz. Böyle hissediyorum. Kaynak bir materyal yok, yani nerede bitecek kimse bilmiyor. Yapımı kameraya alırken bu noktadan sonrasını kimse düşünmedi. Sanırım bundan daha iyisini yapamazdık. Bana kalırsa ‘daha fazlasını görmek istedikleri yerde bırakın’ fikrine sıcak bakıyorum. İşe yarayan şey de bu olur.

Ortada 18 saatlik bir film var. Bu çok fazla. Beş yılı aşkın bir süredir, ki bunun iki yılı karantinayla geçti, muhteşem bir diziyi hayata geçirmek için özel efektlerdeki çalışma miktarını düşünün. Demek istediğim bu gerçekten de büyük bir iş! O set, o set uzunluğu, onu çalıştırmak için büyük bir şey. Yani, güzel. Çok epik ve güzeldi. Ama bilmiyorum. Çok şey söylendi. Başka ne söylenebilir ki? Gereken her şeyi, çok güzel ve dürüst bir şekilde aktardığımızı hissediyorum. Yani… Birçok şey söylendi, söylenecek daha fazla bir şey kaldı mı? İçimizden geçenleri içimizden geldiği gibi, en güzel şekilde söyledik.”

- Reklam -

Carnival Row’un ilk sezonu Rycroft’nun araştırdığı bir dizi gizemli cinayet etrafına kurulmuştu. Philo cinayetleri çözmeye çalışırken oluşan gizem daha da derinleşmiş, bununla birlikte karakterin kendisiyle ilgili öğrendiği bazı şeyler de yaşanmıştı. Soruşturma sırasında peri ve insan ırkı arasındaki gerilim daha da artmış ve bunun sonucunda geri dönülemez olaylara sebep olmuştu.

Carnival Row 2. Sezon

Yeni başlayan 2. sezon ise iki ırkın arasında yükselen gerilimin bir devrime doğru evirilmesi anlatılıyor. Ayrıca serinin ana karakterleri kendilerini daha da karmaşık olaylar zinciri içinde buluyor. Philo ise en sonunda kendisine ait gizemli sırrı keşfediyor.

Siz Carnival Row dizisinin final kararı hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilir ve bizi Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Reacher 2. Sezon Çekimleri Tamamlandı

Alan Ritchson’lı “Reacher”ın 2. Sezon Çekimlerinin Tamamlandığı Yeni Bir Video ile Duyuruldu

Warner Bros. "South Park" Nedeniyle Paramount'a Dava Açtı

Warner Bros., “South Park” Lisans Anlaşmazlığı Nedeniyle Paramount’a Dava Açtı