in

Orlando Bloom Yüzüklerin Efendisi Dizisindeki Olası Legolas Rolü Hakkında Konuştu

Bu sıralar Amazon’un Carnival Row dizisindeki rolüyle adından bahsettiren Orlando Bloom, sorulan soru üzerine eski defterleri açtı. Yüzüklerin Efendisi dizisinde Legolas olacak mı?

Orlando Bloom Legolas
- Reklam -
- Reklam -

Amazon Prime’ın en büyük yapımlarından birisi olarak öne çıkan Yüzüklerin Efendisi dizisinden her gün yeni detaylar geliyor. Geçtiğimiz günlerde dizinin yaratıcı kadrosunun da tanıtılmasıyla birlikte işler iyice kızıştı. Lord of the Rings üçlemesinde Legolas karakteriyle karşımıza çıkan Orlando Bloom da dizi hakkındaki görüşlerini paylaştı.

Orlando Bloom şu sıralar Amazon Prime’ın bir başka projesi olan Carnival Row’da boy göstermeye hazırlanıyor. Anlayacağınız yıllar sonra Yüzüklerin Efendisi dizisinin yayınlanacağı dizinin kanalında başka bir yapımda rol oynayan Bloom’a söz hakkı doğmuş. Carnival Row’un tanıtım faaliyetleri sırasında elbette bu durum da oyuncuyla paylaşılıyor.

Bloom 20 yıl önce Yüzüklerin Efendisi setinde Peter Jackson’ın bu eseri yeniden çekmek istediklerini düşünsene, sorusuna, bu asla gerçekleşmeyecek, diye yanıt vermiş.
“Şimdiyse ben Amazon için çalışıyorum ve onlar Yüzüklerin Efendisi dizisi yapıyor. Bu harika. Yani… Nasıl yaklaşacağımı bilmiyorum. Legolas rolü için hiç konuşmadık ama zaten Legolas için her şeyi yaptığımı düşünüyorum.

- Reklam -

“Kendimi hiç yaşlanmıyorken hayal etmeyi seviyorum ama bu dünyada nereye sığabilirim bilmiyorum. Eğer Legolas rolüyle yeni dizide yer alıp almayacağımı soruyorsanız da, onlar muhtemelen 19 yaşında bir genç bulmuşlardır.”
42 yaşındaki Orlando Bloom’u Orta Dünya’da en son Hobbit serisinin sinema yorumunda görmüştük. Yüzüklerin Efendisi dizisinin oyuncu kadrosu henüz netliğini korumasa da Bloom’u dizide görme ihtimalimiz düşük görünüyor.

legolas kr

Dizide şu ana kadar belli olan tek oyuncu Markella Kavenagh oldu.

- Reklam -

Yüzüklerin Efendisi dizisinde İkinci Çağ’da Numenor’un yükselişi ve çöküşü; Sauron’un kendini iyi biri gibi göstererek diğer halkları kandırması; güç yüzüklerinin dövülüşü; Tek Yüzük’ün ortaya çıkışı; Mordor, Gondor ve Rohan’ın kuruluşu ve dokuz insan kralının Nazgûl’e dönüşmesi gibi konuların işlenmesi bekleniyor.

Haliyle dizi geçtiği çağ itibarıyla Legolas’a pek de uygun değil gibi. Ancak neler olacağını kim bilebilir?
Kaynak: E News


* Orta Dünya Büyücüleri

* Orta Dünya’da Gördüğümüz En Güçlü 8 Kılıç

* Yüzüklerin Efendisi Dizisinin İkinci Çağ’da Geçeceği Kesinleşti

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2019 British Fantasy Awards

2019 British Fantasy Awards Adayları Açıklandı

Disney

Disney Sadece Yeniden Çevrimlerle Milyar Dolarlar Kazanmayı Başardı