in

Ortaçağ Kore’sinde Geçen Zombi Dizisi “Kingdom”dan Yeni Fragman

Netflix’in Ortaçağ Kore’sinde geçen zombi kıyameti dizisi “Kingdom” için ikinci fragman paylaşıldı.

kingdom ust
- Reklam -
- Reklam -

Zombi yapımlarının haberleri soluksuz bir şekilde devam ediyor. Bu sefer sırada Kore topraklarında geçen yeni bir dizi var.

Polygon’da yer alan habere göre Ortaçağ Kore’sinde geçen zombi kıyameti dizisi “Kingdom” yakında Netflix’te yayınlanacak. 6 bölümden oluşacak dizinin ilk sezonu, göre 25 Ocak’ta bizlerle buluşacak. Ayrıca dizinin ikinci fragmanı da geçtiğimiz günlerde izleyicilerle paylaşıldı. Hatta Kingdom daha yayınlanmadan ikinci sezon onayını aldı bile.

- Reklam -

Kingdom’ın yönetmenlik koltuğunda, En İyi Yönetmen dalında ülkesinin önemli ödülü Korean Grand Bell Award kazanmış Kim Seong-hun oturuyor. Dizinin konusundan kısaca bahsedecek olursak, Joseon Kralıllığı döneminde geçen yapımda kralın ölmesiyle birlikte ölümcül bir virüs bölgeye yayılıyor ve bu virüs kurbanlarını kana susamış yaratıklara dönüştürüyor.

2019’a kan ve korkunun sarmaladığı Ortaçağ Kore’sinde geçen bir zombi dizisiyle başlamaya ne dersiniz?

Cem Altınışık

1993 yılında Ankara’da doğdu. Çocukluğunun bir kısmını İzmir’de geçirdi ve şu an İstanbul'da yaşamakta. Psikoloji bölümünde eğitim gördü. Edebiyat, sinema, bilgisayar oyunları, müzik ilgisi ve bunları paylaşma sevgisiyle çeşitli kültür-sanat sitelerinde yazdı.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Örneğin vampir filmlerinden gına gelen birisi için Blade 1 ne kadar muhteşemse bu da öyle olmalı zombiler için. Aksi halde izlenmez. :slight_smile:

  2. Avatar for MissMay13 MissMay13 dedi ki:

    Sırf buraya yorum yazabilmek için hesap açtım. Açıkçası bu bir eleştiri daha da detaylandırmaniz gerekirdi yorumlar çok basit kalmış ve beğenmedim deyip geçmişsiniz resmen. Evet ilk 2 bölüm karıştırıcıydı fakar ışıklandırmayı nasıl yetersiz buldunuz anlamadım. Eğer zombi filmlerini seviyorsanız mutlaka izlemelisiniz ilk 2 bölüme dayanın gerisi su gibi akıyor

  3. Avatar for Nemo Nemo dedi ki:

    Selam. Hangi yorumlar? :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Dune

Dune Kadrosuna Sevilen İsimler Katılıyor: Dave Bautista ve Stellan Skarsgård Bizlerle

hurda kosku ust

Hurdaların Gizemli Dünyası: “Hurda Köşkü”