in

Oscar Isaac, Amazon’un Yeni Dizisi “Helltown”da Kurt Vonnegut’ı Oynayabilir

Oscar Isaac, Amazon’un yeni dizisi “Helltown”da Kurt Vonnegut’ı canlandırabilir. Dizinin yapımcıları arasında Robert Downey Jr. da yer alıyor.

Oscar Isaac "Helltown"da Kurt Vonnegut'ı Oynayacak
- Reklam -
- Reklam -

Oscar Isaac ünlü yazar Kurt Vonnegut’a hayat verebilir. Ünlü oyuncunun Amazon’un yeni dizisi Helltown’da başrol olarak yer alacağı öne sürüldü.

Son olarak Marvel Sinematik Evreni dizisi Moon Knight ile dikkatleri bir kez daha üstüne çeken Oscar Isaac, gelecek projelerine yenisini eklemiş olabilir. Ünlü oyuncu, Casey Sherman’ın aynı isimli kitabından uyarlanacak Helltown dizisinde yazar Kurt Vonnegut’ı canlandırabilir. Ayrıca Isaac’in dizinin yürütücü yapımcılığını da üstleneceği gelen bilgiler arasında.

2023 Oscar ödül töreninde All Quiet on the Western Front ile En İyi Uluslararası Film kategorisinde ödül kazanan yönetmen Edward Berger’ın Prime Video için hazırladığı Helltown dizisi, Kurt Vonnegut’ın yazar olmadan önceki kariyerine odaklanıyor. Amazon Studios tarafından geliştirilen suç-drama dizisinin yapımcı koltuğunda ise Team Downey şirketiyle Robert Downey Jr. ve Susan Downey var. Helltown dizisinin senarist ve yürütücü yapımcı künyesi ise Severance dizisi ile adını duyuran Mohammad El Masri’ye gidiyor.

- Reklam -

Oscar Isaac "Helltown" Dizisinde Kurt Vonnegut’ı Oynayacak

Her biri yaklaşık bir saat sürecek ve toplamda 8 bölümden oluşacak Helltown için paylaşılan resmi özet şu şekilde:

“Kurt (Vonnegut) 1969’da eşi ve beş çocuğuyla birlikte Cape Cod’da yaşayan mücadeleci bir yazar ve araba satıcısıydı. Ortadan kaybolan iki kadını Provincetown banliyölerindeki kum tepelerinin altında öldürülmüş olarak bulunduğunda olayı saplantılı bir hâle getirir ve tüyler ürpertici bir seri katil avına bulaşır. Bunun sonucunda baş şüpheliyle tehlikeli bir bağ kurar.”

“Helltown” Dizisinde Başrol Oynama İhtimali Olan Oscar Isaac, Gelecekte Farklı Projelerde Yer Alacak

Oscar Isaac’in takvimi ise şu sıralar oldukça kalabalık. Ünlü oyuncu bu yıl vizyona girecek Spider-Man: Across the Spider-verse animasyonunun seslendirme kadrosunda yer alırken Barry Levinson’ın yönetmenliğini yaptığı Francis and the Godfather filminde Ford Coppola’yı canlandıracak. Aynı zamanda Ben Stiller’ın suç filmi London’ın da başrolünde yer alıyor.

- Reklam -

Bununla birlikte Isaac sadece ekranda değil farklı platformlarda da hayranlarıyla buluşuyor. Başarılı aktör, Juliene Moore’un başrolünde yer aldığı podcast dizisi Case 63’te Peter Roiter’e de hayat veriyor.

Oscar Isaac "Helltown" Dizisinde Kurt Vonnegut’ı Oynayacak

Siz Oscar Isaac’in Kurt Vonnegut’ı canlandırma ihtimali hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilir ve içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

James Cameron'ın Utanç Duyduğu Oscar Anısı

James Cameron’ın Utanç Duyduğu Oscar Anısı: Ödülü Alırken Neredeyse Pantolonu Düşüyormuş

Armand V. - Dag Solstad | Haftanın Kitabı #261

Armand V. – Dag Solstad | Haftanın Kitabı #261