in

1700’lü Yıllarda Geçen Korsan Komedisi “Our Flag Means Death” Dizisinde 2. Sezon Çekimleri Başladı

Our Flag Means Death 2. sezon için prodüksiyon süreci başladı. HBO Max’te yayınlanacak David Jenkins imzalı yapımın kadrosunda Taika Waititi de yer alıyor.

Our Flag Means Death 2 sezon çekimleri
- Reklam -
- Reklam -

Our Flag Means Death 2. sezon çekimleri başladı. Dönem komedisi, HBO Max kanalı üzerinden yayınlanacak.

18. yüzyılın erken dönemlerinde geçen ve korsanlığın yükselişte olduğu zaman dilimini konu alan komedi dizisi ilk sezonu ile izleyicilerden yüksek notlar almayı başarmıştı. Bu başarısından sonra 2. sezon için yeşil ışık yakılan Our Flag Means Death yeni sezon çekimlerine hızlı başladı. Taika Waititi’nin de kadrosunda yer aldığı yapım LGBTQ+ farkındalığını artırması ve komedi unsurlarını başarılı bir şekilde ele almasıyla dikkatleri çekmişti.

Dizide Roach karakterini canlandıran Samba Schutte’un paylaştığı görsel ise dizinin 2. sezon çekimlerinin başladığını işaret ediyor. Roach’ın isminin göründüğü sandalyeyi sosyal medya üzerinden takipçileri ile paylaşan Shutte açıklama kısmına ise “1. Gün, Ahoy” yazdı.

- Reklam -

Our Flag Means Death 2 sezon çekimleri set

Our Flag Means Death 2. Sezon Çekimleri Başladı

Revenge gemisinin tayfasını yeni sezonda nelerin beklediği ise henüz belli değil. Serinin yaratıcısı Jenkins geçen günlerde yaptığı açıklamada Our Flag Means Death 2. Sezon bölümlerini resmi olarak duyurmuş ve yeni sezonun senaryosuna henüz başlamadığını şu sözlerle dile getirmişti.

“Dizinin çekim esnasında bizim için özel bir yere sahip olduğunu biliyorduk fakat hayranların da seriyi bizim gibi bağrına basması Revenge tayfasının 2. sezonuna ilerlemesini daha bir keyifli yapıyor. HBO Max’e, yapımcı ekibimize ve tabii ki aşırı heyecanlı izleyici kitlemize yeni bir macerayı mümkün kıldığı için çok teşekkür ediyorum.”

İlk sezonun finali diziyi oldukça heyecanlı bir noktada bırakmasından dolayı hayranlar usta ismin bu noktadan yeni sezonu başlatacağını tahmin ediyor. İzleyiciler yeni sezonda Stede, Blackbeard, Roach ve diğer karakterlerin nasıl bir maceraya atılacağını ise merakla bekliyor.

Our Flag Means Death 2. sezon hbo max

- Reklam -

People of Earth’ün yazarı David Jenkins’in yaratıcı koltuğunda oturduğu yapımın oyuncu koltuğunda şu isimle yer alıyor:

Rhys Darby, Joel Fry, Samson Kayo, Nathan Foad, Matthew Maher, Kristian Nairn, Ewen Bremner ve Taika Waititi.

Our Flag Means Death 2. sezon bölümlerinin izleyicilerle ne zaman buluşacağı ise henüz netlik kazanmadı.

Sizin yeni sezon beklentileriniz neler? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yaşamak - Yu Hua | Haftanın Kitabı

Yaşamak – Yu Hua | Haftanın Kitabı #239

disney star wars oyun

Star Wars Hayranlarına Müjde: Disney, Her 6 Ayda 1 Yeni Yıldız Savaşları Oyunu Yayınlamak İstiyor