in ,

Our Flag Means Death Fragmanı Yayınlandı: Taika Waititi’li HBO Max Dizisi Yolda

Our Flag Means Death fragmanı yayınlandı. Centilmen korsan Stede Bonnet’in yaşamından uyarlanan HBO Max dizisinin yapımcı koltuğunda Taika Waititi yer alıyor.

Our Flag Means Death fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Our Flag Means Death dizisi için ilk fragman yayınlandı. Yapımcı koltuğunda yer almasının yanı sıra ayrıca efsanevi Karasakal karakterine hayat veren Takia Waititi imzalı yeni HBO Max projesi yolda.

HBO Max’in yeni korsan temalı komedi dizisi, bir korsan olmak için lüks hayatını terk eden 18. yüzyıldan kalma şımarık bir aristokrat olan Stede Bonnet’in hayatını konu alıyor. Yapım, daha önce TBS için bilimkurgu komedi dizisi People of Earth’ü de hazırlayan David Jenkins tarafından yazıldı ve yaratıldı.

Dizinin başrolünde Bonnet karakterine hayat veren Rhys Darby yer alıyor. Takia Waititi’nin Karasakal’ı canlandırdığı dizide ayrıca Fred Armisen, Joel Fry, Rory Kinnear, Leslie Jones ve Game of Thrones’ta Hodor’u canlandıran Kristian Nairn gibi isimler de yer alıyor.

- Reklam -

Toplamda 6 bölümden oluşacak olan dizinin ilk iki bölümünü yöneten Taika Waititi, Jojo Rabbit ile En İyi Yönetmen dalında Akademi Ödülü kazandı. Marvel Sinematik Evreni’nin 2017 çıkışlı Thor: Ragnarok macerasını da yöneten isim, aynı zamanda yakında çıkacak olan Thor devam filmi Thor: Love and Thunder ve gerçek bir hikâyeye dayanan Next Goal Wins’in yönetmenlik görevlerini de üstlendi.

Şimdi de merakla beklenen dizinin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Our Flag Means Death Fragmanı | İZLE

YouTube video

Dizinin yayınlanan ilk fragmanında Waititi’yi Karasakal rolünde görüyoruz. Ayrıca önemli sahneler arasında kötü şöhretli korsanın Stede Bonnet ile uğursuz bir değiş tokuşta etkileşime girmesini ve bu sırada tüm yüzü gözükmese de sakalına bir bakış sunuyor.

- Reklam -

Şu an için yapımla ilgili herhangi bir resmi çıkış tarihi açıklanmamış olsa da, 2022 yılının ilk yarısında gala yapması bekleniyor. Flight of the Conchords yıldızı Darby, sık sık birlikte çalıştığı Waititi ile bu projede de birlikteler. İkili daha önce What We Do in the Shadows, Hunt for the Wilderpeople ve henüz beyaz perdeye gelmemiş olan Next Goal Wins gibi projelerde defalarca iş birliği yaptı.

Our Flag Means Death’in ilk fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Lord of the Rings: The Rings of Power Yüzüklerin Efendisi Dizisi Adı

Yüzüklerin Efendisi Dizisinin Tam Adı Açıklandı: İşte İlk Tanıtım Videosu

Sandman Evreni Nightmare Country ile Genişliyor

Sandman Evreni Genişliyor: Korintli’nin Maceralarını Anlatan Yeni Çizgi Roman Serisi Geliyor