in

Our Flag Means Death: Taika Waititi’den Korsan Dizisi Geliyor

Taika Waititi, Our Flag Means Death adlı korsan dizisiyle geliyor. HBO Max için hazırlanacak yapım, centilmen korsan Stede Bonnet’in yaşamından uyarlanacak.

Taika Waititi Our Flag Means Death
- Reklam -
- Reklam -

Taika Waititi imzalı yeni bir korsan komedi dizisine hazır olun. Oscar ödüllü yönetmen, David Jenkins ve Garrett Basch ile HBO Max platformu için “Our Flag Means Death” adlı bir dizi hazırlıyor.

Türkçeye “Bayrağımız Ölüm Demektir” şeklinde çevrilebilecek dizi; şımartılmış bir aristokrat olan Stede Bonnet’in ayrıcalıklı hayatını terk edip korsan olmak için yaşadığı gerçek maceralarına odaklanacak.

Bonnet’in 18. yüzyılın başlarında orta derecede zengin bir arazi sahibi olduğu ve daha sonra korsan olarak suç hayatına başladığı biliniyor. Revenge adını taşıyan bir yelkenli gemi satın aldı ve ücretli mürettebatıyla birlikte şu anda Amerika Birleşik Devletleri olan Doğu Kıyısı boyunca seyahat etti, diğer gemileri ele geçirdi ve Barbadoslu gemileri yaktı. Daha önceden de zengin biri olduğu için kendisine “Centilmen Korsan” lakabı verilmişti.

- Reklam -

Our Flag Means Death Dizisi, Thor: Love and Thunder’ın İşi Bittikten Sonra Çekimlere Başlayacak

Our Flag Means Death Stede Bonnet
Stede Bonnet

People of Earth’ten tanıyacağınız dizinin senaristlerinden olan David Jenkins, aynı zamanda dizinin sorumlusu olarak görev yapacak. Waititi, dizinin yönetici yapımcılığını üstlenecek ve Thor: Love and Thunder’ın yapımını tamamladıktan sonra çekilecek olan ilk bölümü yönetecek. Yani bu da dizinin en erken 2022 ilk çeyreğinden sonra yayınlanabileceği anlamına geliyor.

- Reklam -

HBO Max orijinal içerik sorumlusu Sarah Aubrey, diziyle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Bunun gibi bir dizi kavramı sayfadan fırlayacakmış gibi ve her anı hemen hayal edebilirsiniz. David ve Taika’nın Bonnet’ın açık denizlerdeki yaşadığı talihsizliklerine benzersiz yaklaşımı, her yerde izleyicileri heyecanlandıracak ve sevindirecek.”
HBO Max henüz ülkemizde ulaşılabilir bir yayın servisi değil. Fakat hatırlanacağı üzere Amazon Prime da resmi olarak Türkiye’de yayına geçen gün başlamıştı. Bu nedenle WarnerMedia’ya ait olan HBO Max de önümüzdeki yıl içinde ülkemizde de yayın yapmaya başlayan çevrimiçi yayın platformları arasına katılabilir. Yayıncılar arasındaki rekabet gitgide kızışmakta.

Taika Waititi’nin durmaksızın yeni projelerle uğraşması sizleri sevindiriyor mu? Yönetmenin diğer yapımlarını izlediniz mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilirsiniz.


* The Stratford: Shakespeare Eserleri Modern Dizi Uyarlaması ile Geliyor

Kaynak: Geek Tyrant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Van Gölü Su Seviyesi Düşüş

Van Gölü Su Seviyesi Alarm Verdi: Çekilen Su Sonrası Batık Tekne Ortaya Çıktı

Unorthodox inceleme netflix

Unorthodox İncelemesi: Hazmetmesi Kolay Olmayan Bir Varoluş Hikâyesi