in ,

Outlander’ın 7. Sezonundan İlk Tanıtım Fragmanı Paylaşıldı ve Yayın Tarihi Belli Oldu

Outlander 7. sezon için ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Diana Gabaldon’ın aynı adlı kitap serisinden uyarlanan Starz dizisinin yayın tarihi de belli oldu.

Outlander 7. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayında
- Reklam -
- Reklam -

Outlander 7. sezon tanıtım fragmanı yayınlandı. Starz, yeni sezonun ilk bakış görüntülerinin yanı sıra yeni bir poster ve yayın tarihini de paylaştı.

Diana Gabaldon’ın Yabancı isimli kitap serisinden uyarlanan dizi, gizemli bir şekilde zamanda yolculuk yapan ve 1743 İskoçya’sında yeni bir hayata başlayan II. Dünya Savaşı hemşiresi Claire’nin (Caitriona Balfe) yaşadıklarını konu alıyor.

Ağustos 2014’te yayınlanmaya başlayan Outlander’ın hikâyesi İskoçya’da başlasa da Claire ve eşi, 6. sezondan önce Amerika’da yeni bir hayat kurmak için çoktan okyanusu aşmıştı. Dizinin 6. sezonunda Amerikan Devrimi’nin eşiğinde bir arada kalmak için savaşırlarken, muhalif siyasi güçler onları kanlı savaşlarına sürüklemekle tehdit etti. Neyse ki aşk her şeyin üstesinden geldi ve Fraserlar’ın mutluluğa giden yolundaki birçok engele rağmen aile bir arada ve iyi durumda kalmayı başardı.

- Reklam -

Şimdi 7. sezon onayını geçen yılın mart ayında, henüz 6. sezon yayınlanmadan çok önce alan dizi için nihayet ilk tanıtım fragmanı paylaşıldı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

Outlander 7. Sezon Tanıtım Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yeni fragmanın ortaya koyduğu gibi Claire ve kocası Jaime (Sam Heughan) 7. sezonda Yeni Dünya’da gezinmeye devam edecekler. Fragman ayrıca önümüzdeki sezonda ortaya çıkacak olan William Ransom rolünde Charles Vandervaart, Rachel Hunter rolünde Izzy Meikle-Small ve Denzell Hunter rolünde Joey Phillips gibi bazı yeni yüzlerle de ilk bakışı sağlıyor.

Outlander 7. sezon ayrıca geçen sezonlardan tanınan isimleri de geri getirecek: Brianna MacKenzie rolünde Sophie Skelton, Roger MacKenzie rolünde Richard Rankin, Young Ian rolünde John Bell, Lord John Gray rolünde David Berry, Lizzie Beardsley rolünde Caitlin O’Ryan ve Josiah ve Keziah Beardsley rolünde Paul Gorman.

Outlander 7. Sezon Tanıtım Fragmanı ve Afişi

- Reklam -

Outlander 7. sezon karakterlerin hikâyesini detaylandırırken aynı zamanda dizinin zamanda yolculuk konseptini daha derinlemesine incelemeyi vaat ediyor. Çünkü yeni sezonun ilk posterleri “Hangi zamana aitsin?” gibi sorular da soruyor. İzleyiciler, tüm bu soruların cevapları için 2023’ün yaz aylarını beklemek zorunda kalacaklar.

Fragmanla birlikte dizinin yeni sezonu için ilk afiş de paylaşıldı:

outlander 7. sezon poster

Bu yılın başlarında da Outlander’ın öncesini anlatacak yeni bir spin-off dizisinin yolda olduğu açıklanmıştı.

Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Arcade Arcade dedi ki:

    Bu dizinin hala bitmemesi…Yani en son bıraktığımda artık bir olay olup gene 20.yy a geri dönülmesi olayı beni o kadar baymıştı ki nerede kaldığımı bile unuttum şahsen.

  2. Avatar for merveriii merveriii dedi ki:

    Kaç bölüm olursa olsun, ne kadar saçmalarsa saçmalasın izlerim. Öyle seviyorum. :rofl::rofl:

  3. Avatar for Arcade Arcade dedi ki:

    Keşke bu karakterler yerine o geçmişe açılan kapının ilk keşfedilişini falan anlatsalar sanki daha iyi bir hikaye çıkar gibi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Stranger Things Anime Tokyo

Stranger Things Evreninde Geçen Yeni Bir Anime Geliyor: Macera Tokyo’ya Taşınıyor

Yarasa Çıkmazı #1: Mumalevi Malikânesi - Göktuğ Canbaba

Göktuğ Canbaba’nın “Yarasa Çıkmazı” Serisi “Mumalevi Malikânesi” ile Başlıyor