in ,

Ozark 4. Sezon 1. Kısım için İlk Fragman Yayınlandı

Ozark 4. sezon 1. kısım için ilk fragman paylaşıldı. Netflix’in suç temalı dizisi final sezonu ile geliyor.

Ozark 4. Sezon 1. Kısım Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Ozark 4. sezon 1. kısım için ilk uzun fragman yayınlandı. Netflix suç dizisi, final sezonu ile geliyor. İki kısma ayrılan sezonun ilk kısmı bu ay içerisinde çıkmış olacak.

Bill Dubuque ve Mark Williams tarafından hazırlanan suç draması, Meksikalı bir kartel olan Byrde ailesinin kara para aklama düzeni kötüye gittikten Ozarks Gölü’ne taşımak zorunda kalmasını ve orada yaşadıklarını konu alıyor. İlk sezonu Temmuz 2017’de yayınlanmaya başlayan dizinin 3. sezonu ise 27 Mart 2020’de Netflix kütüphanesindeki yerini almıştı.

Ozark, artık ünlü topluluğunun önde gelen isimlerinden Byrde ailesini takip ediyor. Ozarks’taki girişimleri, Navarro Cartel ve Ozark 3. sezon için milyonlarca dolar aklamalarına izin verdi, kartel patronu Omar Navarro’nun anlaşmalarına her zamankinden daha fazla yerleştiklerini gördü.

- Reklam -

Dizi, 1. sezonundan itibaren genel anlamda olumlu eleştiriler aldı. 32 Primetime Emmy Ödülü adaylığı bulunan Ozark, (biri Bateman’n yönettiği bölüm için Drama Dizisinde En İyi Yönetmenlik ve Julia Garner’a Bir Drama Dizisinde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü dahil olmak üzere) toplamda üç heykel kazandı.

Geçen yılın ekim ayında çıkış tarihi de açıklanan final sezonu ile ilgili ilk uzun fragman Netflix tarafından yayınlandı. Hemen aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.

Ozark 4. Sezon 1. Kısım Fragman | Türkçe Altyazılı İZLE

YouTube video

Hiç kimse pis işlere bulaşmaktan kurtulamayacak. 4. sezon 1. kısım, 21 Ocak 2022’de başlıyor.

- Reklam -

3. sezon finalindeki olaylardan hemen sonra başlayacak olan 4. sezon, ABD’de güvenlik arayan Omar Navarro’nun Marty ve Wendy’yi işin ortasına attığı görülüyor. Elbette ABD’ye güvenli bir şekilde gelme çabaları FBI ile bir anlaşma yapmayı içerecek. Ancak Bryde’ın işlerine karışan cesur ajan düşünüldüğünde bu pek olası görünmüyor. Ayrıca 3. sezonun sonundaki ihanetinden sonra uğraşacak Ruth var, bu da Ozark 4. sezonu çatışma potansiyeli olan yığılmış bir sezon haline getiriyor.

Başrolünde Marty Byrde rolünde Jason Bateman’ın yer aldığı yapımda ayrıca Laura Linney, Sofia Hublitz, Skyler Gaertner, Julia Garner, Jordana Spiro, Jason Butler Harner, Peter Mullan, Charlie Tahan, Janet McTeer ve Tom Pelphrey gibi isimler yer alıyor. Dizinin yaratıcı isimleri ise Bill Dubuque ve Mark Williams.

Ozark 4. sezon 1. kısım, 21 Ocak 2022 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Sizler Ozark’ı izliyor musunuz? Dizinin dördüncü sezonundan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2022 Yılında Okuma Listenizde Olması Gereken Kitaplar

2022 Yılında Okuma Listenizde Olması Gereken Kitaplar

Çözülme - Tevfik Uyar

Tevfik Uyar’dan Yeni Bir Bilimkurgu Romanı: “Çözülme”