in ,

Ozark 4. Sezon Fragmanı: Netflix’in Suç Dizisi Final Veriyor

Ozark 4. sezon tanıtım fragmanı yayınlandı. Netflix’in sevilen suç dizisinin final sezonu iki kısım halinde gelmeye hazırlanıyor.

Ozark 4. Sezon Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Ozark 4. sezon fragmanı yayınlandı. Netflix suç dizisi, final sezonu ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yapımın son sezonu, dijital yayın devinin farklı yapımlarında da görmeye alıştığımız iki kısım halinde gelecek.

Bill Dubuque ve Mark Williams tarafından hazırlanan suç draması, Meksikalı bir kartel olan Byrde ailesinin kara para aklama düzeni kötüye gittikten Ozarks Gölü’ne taşımak zorunda kalmasını ve orada yaşadıklarını konu alıyor. İlk sezonu Temmuz 2017’de yayınlanmaya başlayan dizinin 3. sezonu ise 27 Mart 2020’de Netflix kütüphanesindeki yerini almıştı.

Oyuncu kadrosunun başrolünde Marty Byrde’ı canlandıran Jason Bateman bulunurken kendisine Laura Linney, Sofia Hublitz, Skyler Gaertner, Julia Garner, Jordana Spiro, Jason Butler Harner, Peter Mullan, Charlie Tahan, Janet McTeer ve Tom Pelphrey gibi isimler eşlik ediyor. Dizi, ilk sezonundan itibaren yayınlandığı üç sezon boyunca giderek daha olumlu eleştiriler aldı. 32 Primetime Emmy Ödülü adaylığı bulunan Ozark, (biri Bateman’n yönettiği bölüm için Drama Dizisinde En İyi Yönetmenlik ve Julia Garner’a Bir Drama Dizisinde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü dahil olmak üzere) toplamda üç heykel kazandıı.

- Reklam -

Sonunda yeni sezon onayı Temmuz 2020’de gelen ve uzun süredir beklenen dizinin 4. sezonunun çıkış tarihini de gösteren ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Hemen aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.

Ozark 4. Sezon 1. Kısım Fragmanı | Türkçe Altyazılı İZLE

YouTube video

Final sezonunun iki kısımdan oluşacağını ve ilk kısmın çıkış tarihini de ortaya çıkaran ilk fragman, son sezonun hikâyesinden ne bekleneceği konusunda pek bir şey sunmuyor. Yine de özellikle diziyi takip eden hayranları heyecanlandıran kesitlerin olduğu çok açık. İlk bakış, Darlene Snell’in Marty’den intikam alma arayışı da dahil olmak üzere, ana kadronun 3. sezon yolculuklarının bıraktığı yerleri hatırlatan Ozark ortamının etrafındaki ana konumlardan bol miktarda dramatik görüntü ve seslendirmelerle geliyor.

- Reklam -

Tanıtım fragmanının en ilginç kısmı ise Marty ve Wendy’nin kartel lideri Omar Navarro’nun oğlu için düzenlenen ikinci vaftiz partisine katılırken görüldüğü ve mevcut durumdan oldukça korkmuş olmaları gibi gözüküyor. Yapımın 3. sezonunun nasıl bir finalle sona erdiği göz önüne alındığında, korkuları kesinlikle anlaşılabilir.

Ozark 4. sezon 1. kısım, 21 Ocak 2022 tarihinde Netflix’teki yerini alacak.

Sizler Ozark’ı izliyor musunuz? Dizinin dördüncü sezonundan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Marvel çizgi romanları neden başarılı?

27 Bin Marvel Çizgi Romanı Okuyan Eleştirmen Şirketin Başarı Sırrını Açıkladı

Uzayda çekilen ilk film rusya The Challenge

Rus Film Ekibi Uzaydaki İlk Uzun Metrajlı Yapımın Çekimlerini Tamamladı