in

Parasite Dizi Uyarlamasında Başrole Mark Ruffalo Hamlesi

Parasite dizi uyarlamasında başrol için Mark Ruffalo düşünülüyor. Akademi Ödülleri’nde büyük ödül dahil 4 dalda Oscar alan yapımın HBO uyarlaması hız kazandı.

Parasite Dizi
- Reklam -
- Reklam -

92. Oscar Ödülleri’nde ilklere imza atan ve geceye damgasını vuran Parasite (Gisaengchung) filmi, HBO tarafından televizyon dizisi olmaya hazırlanıyor. Dizinin arkasında ise filmin yönetmeni Bong Joon-ho da yer alıyor.

Güney Kore sinemasının yüz akı olan yönetmenlerden Bong Joon-ho imzalı Parasite, En İyi Film, En İyi Yönetmen, En İyi Özgün Senaryo ve En İyi Yabancı Film kategorilerinde Oscar ödülüne layık görüldü. Akademi’de ilk defa ana dili İngilizce olmayan bir film En İyi Film ödülünü alarak yabancı sinema algısı konusunda da önemli bir adım atılmış oldu.

Parasite dizi uyarlaması haberleri ise bu ödülden çok daha önce duyulmaya başlanmıştı. HBO kanalı için hazırlanacak yapımın bir mini dizi olacağı gelen ilk bilgiler arasındaydı. Filmin yönetmeni Bong Joon-ho’nun, diziyi Adam McKay ile birlikte hazırlayacağını da biliyorduk.

- Reklam -

Güney Koreli yönetmene göre bu dizi, “filmin altı saat kadar genişletilmiş bir başka versiyonu” olacak. Yönetmen, filmin senaryosunu kaleme alırken kullanamadığı fikirleri bu mini dizide uygulamak istiyor.

Parasite

Şimdiyse dizinin başrolü için bir isim öne çıktı. Oscar’daki büyük başarı sonrası dizinin yapım çalışmaları da hız kazanmış gibi görünüyor.

Parasite Dizisinin Başrolünü Mark Ruffalo Canlandırabilir

Filmle bağlantısı aşikar olacak bu dizinin ise HBO ekranlarına geleceğini düşünürsek dizinin biraz daha “Amerikanvari” olacağı aşikar. Bu noktada, başrol için öne çıkan isim ise başarılı aktör Mark Ruffalo oldu.

Avengers filmlerinde Bruce Banner / The Hulk rolüyle karşımıza çıkan, Spotlight, The Kids Are All Right ve Foxcatcher gibi filmlerle de adından söz ettiren Mark Ruffalo dizide yer alacağı kesinleşen ilk oyuncu olabilir.

- Reklam -

Mark Ruffalo the hulk parasite

Gelen bilgilere göre Bong Joon-ho, Ruffalo ile iletişime geçerek başarılı aktörden dizide yer almasını istiyor. Ruffalo da bu teklife oldukça olumlu bakıyor. Eğer anlaşma gerçekleşirse Mark Ruffalo Parasite dizisi oyuncu kadrosundaki yerini alacak.

Ruffalo’nun şimdilik hangi karakter için düşünüldüğü ise açıklanmış değil.

HBO ekranlarına gelecek olan dizinin tarihi ve oyuncu kadrosu gibi detayların yavaş yavaş gün yüzüne çıkması bekleniyor.

Sizce Ruffalo dizide yer alırsa hangi karakter olarak karşımıza çıkar? Böyle bir dizi uyarlamasına siz nasıl yaklaşıyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.


* Natalie Portman, Oscar Töreni’nde Giydiği Kıyafetle Ödüllerde Es Geçilen Kadınları Hatırlattı

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Bir şey güzel olunca illa onu sömürme alışkanlığı tüm hızıyla devam ediyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Jackie Chan - Corona Virüsü

Corona Virüsü’ne Çare Bulana Jackie Chan’den Para Ödülü

Karanlıkta Bir Nehir

Karanlıkta Bir Nehir: Kuzey Kore’den birkaçış Öyküsü Okumak İsteyenlere