in

Patrick Stewart’lı Yeni Star Trek Dizisinin Çekimleri Başlıyor

Patrick Stewart’ın bir kez daha Kaptan Jean-Luc Picard’ı canlandıracağı yeni Star Trek dizisinin çekimleri başladı.

Star Trek: Picard
- Reklam -
- Reklam -

İlk kez geçtiğimiz yaz duyurulan ve Patrick Stewart‘ı yeniden Jean-Luc Picard rolüyle izleyeceğimiz yeni Star Trek dizisinin çekimleri resmen başladı.

Daha önceki haberimizde de belirttiğimiz gibi, dizi bir yeniden çekim olmayacak. Aksine, gerçek zamanlı bir devam gibi çekilecek. Yani 2002’de gösterime giren Star Trek: Nemesis‘in 17-18 yıl sonrasını konu alacak. Romulus yok olduktan sonra yaşananlarla başa çıkmaya çalışan Picard yeni bir gemiye ve yeni bir mürettebata sahip, daha yaşlı bir kaptan olarak sahne alacak.

Henüz ismi belli olmayan dizi 2399 yılında geçecek. Bu ayrıca şimdiye dek çekilmiş tüm Star Trek film ve dizilerinden çok daha ilerideki bir zaman diliminde geçtiği anlamına geliyor.

- Reklam -

Deneyimli aktöre Santiago Cabrera (Big Little Lies), Michelle Hurd (Blindspot), Alison Pill (American Horror Story), Isa Briones (Takers) ve Harry Treadaway (Penny Dreadful) gibi isimler eşlik edecek.

- Reklam -

CBS kanalında yayınlanacak dizinin çekimlerinin beş ay sürmesi bekleniyor. Gösterim tarihiyse ne yazık ki şimdilik belirsiz.

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

9 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Bay_Karamsar Bay_Karamsar dedi ki:

    Kaptan! Kaptanımız! :smiling_face_with_three_hearts::star_struck::heart_eyes:

  2. Avatar for mit mit dedi ki:

    Benim için her zaman Kirk’ün gölgesinde kalacak :slight_smile:

  3. Avatar for Bay_Karamsar Bay_Karamsar dedi ki:

    Mr. Spock’ın ünü de her zaman o ikisinin önünde olacak :sweat_smile: Ne yapalım, sivri kulaklar daha dikkat çekiyor :smile:

  4. Avatar for Bay_Karamsar Bay_Karamsar dedi ki:

    Turist Ömer! Mantığımız karşısında direnerek bizi alt edebilen tek varlık! :rofl: Onun karşısında anca geminin çay kahve subayı oluruz :rofl:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

4 cevap daha var.

icerigin pesinde 5 lotr 3

İçeriğin Peşinde #5: Kral Tekrar Dönüyor | Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü

11 kocaeli kitap fuari

11. Kocaeli Kitap Fuarı Başlıyor