in

Patrick Stewart Yeni “Star Trek” Dizisinde Yeniden Kaptan Picard’ı Canlandıracak!

Usta oyuncu Patrick Stewart’ı yeniden Kaptan Picard rolüyle görmeye hazır mısınız? Stewart, yeni Star Trek dizisi için ekranlara dönüyor!

Star Trek Jean Luc Picard
- Reklam -
- Reklam -

Bilimkurgunun şahı Star Trek dendiği zaman kuşkusuz akla gelen isimlerden birisi, ünlü oyuncu Patrick Stewart tarafından hayat verilen Kaptan Jean-Luc Picard olur. İşte bu ikonik rol yeniden karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Hâlihazırda devam etmekte olan Star Trek Discovery’nin baş yapımcısı Alex Kurtman’ın CBS ile yaptığı anlaşmayla birlikte kanalda daha çok Uzay Yolu yapımı göreceğiz. The Hollywood Reporter‘da yer alan habere göre bunlardan biriyse Patrick Stewart’ın yeniden Picard rolüyle döneceği yeni Star Trek dizisi.

Las Vegas’ta düzenlenen Star Trek etkinliğinde sürpriz bir şekilde sahneye çıkan Stewart, son zamanlarda ünlü role dönmesi ile ilgili çıkan söylentileri de doğrulamış oldu. Ardından konu hakkında da sosyal medyadan paylaşımda bulundu:

- Reklam -


Jean-Luc Picard rolüne geri dönmek ve onunla birlikte yeni boyutları keşfedecek olmak beni çok heyecanlandıran, beklenmedik ancak harika bir sürpriz oldu.
Yeni duyurulan seri, yedi sezon süren uzun soluklu Star Trek: The Next Generation’ın yeniden yapımı olmayacak. Bunun yerine Picard’ın yaşamının bir sonraki kısmını irdeleyecek.

Hatırlayacağınız üzere usta oyuncuyu hayranlar tarafından olumlu övgüler alan 2017 yapımı film Logan’da, diğer ikonik rolü Profesör Charles Xavier olarak da izleme şansına erişmiştik. Şimdiyse sırada uzayın efsane kaptanı var.

Yıllar sonra Patrick Stewart’ı yeniden Picard olarak ekranlarda görecek olmamız hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cem Altınışık

1993 yılında Ankara’da doğdu. Çocukluğunun bir kısmını İzmir’de geçirdi ve şu an İstanbul'da yaşamakta. Psikoloji bölümünde eğitim gördü. Edebiyat, sinema, bilgisayar oyunları, müzik ilgisi ve bunları paylaşma sevgisiyle çeşitli kültür-sanat sitelerinde yazdı.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Nemo Nemo dedi ki:

    Ek: Picard, Kirk’i döver. :smiley:

  2. Avatar for Marius Marius dedi ki:

    Picard’ı sevmeyen derhal burayı terk etsin.

  3. Avatar for Bay_Karamsar Bay_Karamsar dedi ki:

    2002 tarihli Star Trek Nemesis filmiyle karaktere elveda demek, hayranlar kadar kendisinin de içine sinmemişti. Umarım efsanevi kaptanımıza şanına yaraşır bir macera verirler. Tamam, kişisel yaşamı olunca, emeklilik dönemi gibi geliyor. Ama yapımcının aklında ne tilkiler dolanır, kim bilir?

  4. Avatar for Nemo Nemo dedi ki:

    Patrick Stewart Picard rolüyle evde tavla turnuvası yapsın yine izlenir. Sıkıntı yok.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

haftanin kitabi sikeste

Haftanın Kitabı #95 – Şikeste

edgar allan poe arthur gordon pym

Karanlık Kitaplık Poe’dan “Nantucketlı Arthur Gordon Pym’in Öyküsü” ile Devam Ediyor