in

Peacemaker Dizisi The Suicide Squad’a Göre Daha Derli Toplu Olacak

John Cena’lı Peacemaker dizisi, The Suicide Squad filminden farklı bir tonda olacak. Film ve dizinin yönetmeni James Gunn, yeni açıklamalarda bulundu.

Peacemaker 2. sezon
- Reklam -
- Reklam -

The Suicide Squad filminin yönetmeni James Gunn, John Cena’lı yeni HBO Max dizisi Peacemaker hakkında açıklamalarda bulundu. Başarılı yönetmen, dizinin filmden değişik bir tonda olacağını, ayaklarının daha çok yere basacağını belirtti.

Peacemaker karakteri DCEU girişini Gunn’ın yazıp yönettiği The Suicide Squad’la yaptı. “Adi Kaptan Amerika” olarak tanımlanan Peacemaker, barışı sağlamak için masum insanları öldürmek dahil ne gerekiyorsa yapmaya hazır oluşuyla ünlendi.

The Suicide Squad filmini yazıp yöneten James Gunn, 8 bölümlük Peacemaker dizisinin senaryosunu hazırladı ve 5 bölümü de yönetti. Filmde yaşanan olayların ertesinde geçecek dizi, Peacemaker’in hem yeni maceralarını işleyecek hem de karakterin ortaya çıkış hikâyesini izleyicilere sunacak.

- Reklam -

Dizide John Cena’ya katılacak isimler de belli. Danielle Brooks (Orange Is The New Black), Robert Patrick (Terminator 2: Judgement Day) ve Chukwudi Iwuji (Designated Survivor) yapımda izleyeceğimiz yeni yüzler olacak. Filmden diziye geçecek oyuncular arasında da Steve Agee, Freddie Stroma ve Jennifer Holland bulunuyor

Peacemaker Dizisi için Daha Şimdiden 2. Sezon da Gündemde

Peacemaker Dizisi Hbo Max John Cena

Şu sıralar dizinin post-prodüksiyon aşamalarıyla meşgul olan James Gunn’ın Peacemaker tonuyla ilgili açıklamaları şöyle:

“The Suicide Squad ile dizinin benzerlikleri var, iki yapım da karakterlerine sert yumruklar atmaktan çekinmiyor. Pek çok farklı yön de var, dizi filmden daha sessiz. Farklı bir grup insanı anlatıyor, toplumumuzla alakalı. Ana karakterlerden birisi Peacemaker ve diğeri Danielle Brooks’un canlandırdığı Leota Adebayo. Onun politik anlayışı Peacemaker’dan çok farklı.  Dizi biraz da dünyada olup bitenlerle ilgili ve dizi olduğu için karakterleri derinlemesine incelemeye, aralarındaki komedi ve dramı yüzeye çıkartmaya daha çok vakit var.

- Reklam -

“Film ve dizinin benzer olduğu yönler var ama dizi daha ayakları yere basan türden, daha doğal, daha gerçek. Yine de, sezon boyunca süren bir bilim kurgu hikâyesi etrafında gerçekleşiyor her şey. Hikâyenin bir sezon olması, dizinin de bir sezon süreceği manasına gelmiyor tabi ki.”

Gunn ve Cena’nın ikinci kez bir araya geleceği Peacemaker dizisinin 2022 başlarında HBO Max’te yayınlanması planlanıyor. Gunn ise bu projenin ardından 2023’te sinemalara gelecek Guardians of the Galaxy vol3 için çalışmalara başlayacak.

Karakteri The Suicide Squad filminde sevdiniz mi? Diziden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yeni Açlık Oyunları Filmi

Yeni Açlık Oyunları Filminde Çekimler 2022’de Başlıyor: Kuşların ve Yılanların Şarkısı Yolda

Mary Shelley müzesi

Frankenstein’ın Yazarı Mary Shelley’ye Adanmış İlk Müze Açıldı