in ,

Peacemaker Fragmanı: The Suicide Squad’ın Kötü Adamı Kahramana Dönüşüyor

Peacemaker fragmanı yayınlandı. James Gunn’ın yönettiği ve John Cena’nın başrolünde yer aldığı DC dizisi HBO Max ile geliyor.

Peacemaker Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Peacemaker fragmanı yayında. John Cena’nın başrolünde yer aldığı ve James Gunn’ın yönettiği The Suicide Squad’da da yer alan karakter, kendi dizisine kavuşuyor. HBO Max üzerinden yayınlanacak yapım, anti kahramanın filmin olaylarından sonra yaşadıklarını anlatacak.

James Gunn daha önce yaptığı açıklamada Peacemaker dizisinin filme göre çok daha farklı bir tonda olacağını açıklamıştı. Yapımda John Cena haricinde filmde de Steve Agee ve Jennifer Holland da yer alacak. İkili Suicide Squad filmlerinde gördüğümüz John Economos ve Emilia Harcourt rollerinde oynayacak. Economos daha çok teknik araç ve gereçlerde Peacemaker’a destek verirken Harcourt ise Cena’nın yardımcısı olarak ekranlarda yer alacak. İkili dışında Freddie Stroma bir başka DC karakteri Vigilante, Robert Patrick Peacemaker’ın babası Auggie rollerinde izleyici ile buluşacak.

Peacemaker dizisi ilk olarak geçen yılın eylül ayında duyurulmuş ancak herhangi bir çıkış tarihi belirtilmemişti. Şimdi 2021 DC FanDome etkinliği bünyesinde hem ilk fragman paylaşıldı, hem de çıkış tarihi açıklandı.

- Reklam -

Peacemaker Fragmanı | İZLE

YouTube video

The Suicide Squad filmi sonrası Task Force X ekibine ihanet eden ve Rick Flag’i öldüren Peacemaker görünüşe göre kendisine yeni bir çıkış arıyor. Karakterin tanıdığı ve sevdiği herkesi kendisinden uzaklaştıran yapısı dizi boyunca karşımıza çıkacak bir durum olacağa benziyor. Bununla birlikte karakterin bir ekip ile birlikte çalışmayı öğrenmesi de gerekecek. Fragmanda Peacemaker’ın babası ile olan ilişkisi üzerinde de durulmuş. İkili arasındaki ilişkinin diziye çeşitli drama ögeleri katacağı kesin.

Fragmandan anlaşıldığı kadarıyla dizinin ilk 8 bölümünü yazan James Gunn esere tanıdık mizah anlayışını katmayı eksik etmemiş. The Suicide Squad filmine çeşitli göndermelerde bulunan konuşmalar ve sahneler yine ekranda. Cena’nın dar iç çamaşırlarla görülmesi karakterin önceki sahnelerini hatırlatıyor. Peacemaker ve Vigilante’nin süper kahraman kıyafetleri içerisinde bir grup kişiyle mücadele ediyor olması ise fragman boyunca gerçek kötü karakterin kim olduğunu ele vermiyor. Şimdilik yayınlanan fragman ile birlikte diziye dair bazı temel bilgileri ve The Suicide Squad sonrası Peacemaker karakterinin ne yönde gelişeceğinin sinyallerini veriyor.

- Reklam -

HBO Max üzerinden yayınlanacak Peacemaker dizisi 13 Ocak 2022 tarihinde ilk bölümü ile izleyicilerle buluşacak

Peacemaker’ın yayınlanan fragmanını sizler nasıl buldunuz? The Suicide Squad filminde karakteri nasıl bulmuştunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

the batman incelemesi

The Batman’in Beklenen Aksiyon Dolu İkinci Fragmanı Yayınlandı

Michael Caine Best Sellers

Best Sellers, Michael Caine’in Son Filmi Olabilir