in

Peaky Blinders 5. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu

BBC’nin sevilen dizisi Peaky Blinders için 5. sezon tarihi belli oldu. Şehre geri dönüyoruz!

Peaky Blinders
- Reklam -
- Reklam -

Birmingham’a geri dönmeye hazırlanan! Peaky Blinders dizisinin merakla beklenen 5. sezonu için yayın tarihi nihayet belli oldu.

Cillian Murphy, Helen McCrory, Paul Anderson ve Tom Hardy gibi oyuncularla dikkatleri daima üzerinde tutan, BBC’nin dönem dizisi Peaky Blinders yeni sezonuyla geri dönüyor. Dizinin 5. sezonu 25 Ağustos’ta yayınlanmaya başlayacak.

Geçtiğimiz sezon BAFTA’dan En İyi Drama Dizisi Ödülü’yle dönen yapım sezon arasından sonra geri döndü. Yeni sezonun yayın tarihi uzun zamandır merak ediliyordu.

- Reklam -

Dizinin yeni sezonundan kısa bir tanıtım filmi de paylaşılmıştı:

Peaky Blinders 5. Sezon Yayın Tarihi 25 Ağustos 2019

5. sezon bizleri 1929 yılına götürecek. Wall Street krizi, Amerika’ya açılan Shelby Company Limited’ı da etkileyecek. Aile bir kez daha yasa dışı işlere geri dönmek zorunda kalacak.

- Reklam -

Dizinin yeni sezonunda yapımda olacak yeni isimler de belli oldu. The Witch filminde de yer alan Anya Taylor-Joy onlardan birisi.

Peaky Blinders

Yeni sezonda bizlerle ilk defa buluşacak oyuncular ise şöyle: Sam Claflin, Brian Gleeson, Neil Maskell, Kate Dickie, Cosmo Jarvis, Emmett J Scanlan, Elliot Cowan, Charlene McKenna, Andrew Koji ve Daryl McCormack.

Paul Anderson, Helen McCrory, Sophie Rundle, Finn Cole, Kate Phillips, Natasha O’Keeffe, Aidan Gillen, Jack Rowan, Charlie Murphy ve Kingsley Ben-Adir ise önceki sezondaki rollerine devam edecek.

Birmingham’da yerel bir mafya ailesi olarak çıktıkları macerada, Peakys’in yükselişine şahit olmayı sürdürüyoruz. Peki sizin 5. sezondan beklentileriniz neler?

Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın!
Kaynak: DigitalSpy

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Tamarix Tamarix dedi ki:

    O.O heyecanla bekliyoruz efenim. Tommy, Polly, Arthur, Finn, Michael özledik sizi Shelbyler.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Engelsiz Filmler Festivali

Engelsiz Filmler Festivali 7. Kez Sinemaseverlerle Buluşuyor

HBO Max Circe

HBO Max Modern Bir Yunan Mitolojisi Dizisi Hazırlıyor