in

Peaky Blinders 6. Sezon ile Final Yapacak

Peaky Blinders 6. sezon ile final yapacak. Cillian Murphy’li sevilen BBC dizisi, maceraya sinema perdesinde devam edecek.

peaky blinders 6. sezon final
- Reklam -
- Reklam -

Peaky Blinders 6. sezon ile final yapmaya hazırlanıyor. BBC’nin popüler suç ve drama dizisi için son zamanı geldi. Dizi ekranlara veda ettikten sonra, macerasına son noktayı beyaz perdede koyacak.

Başrolünde Cillian Murphy’nin bulunduğu sevilen BBC dizisi için final kararı çıktı. Yapımın son sezonu için çekimler ise başlamış durumda.

Steven Knight (Locke, Serenity, Dirty Pretty Things) tarafından yaratılan Peaky Blinders, aslında 7 sezon olarak planlanmıştı. Diziden sonra bir de sinema filminin geleceği ise sürpriz değildi. Ancak Koronavirüs pandemisi planları değiştirmiş gibi görünüyor. Çekimleri Covid-19 tedbirleri eşliğinde geç de olsa nihayet başlayan yapım; bu sezon ile ekranlara veda edeceğini duyurdu.

- Reklam -

peaky blinders 6. sezon final

2013 yılında başlayan ve BBC dizileri arasında kısa zamanda özel bir yer edinen yapımın 5. sezonu Ağustos 2019 tarihinde yayınlanmıştı. Yapım 6 ve 7. sezon onayını birlikte almış olmasına rağmen görünüşe göre sinema filmi kararı erkene alınmış durumda.

Peaky Blinders 6. Sezon ile Ekranlara Veda Edecek, Macera Sinemada Devam Edecek

Dizinin yaratıcısı Steven Knight, yeni sezonun şimdiye kadarki en iyi sezon olacağına inandığını belirtirken maceranın dizi olarak sona erse de, hikâyenin başka bir formatta süreceğini açıkladı.

Sinema filminin detayları ise şimdilik paylaşılmış değil. Ancak bu fikrin uzun süredir masada olduğu biliniyor.

Yapımda Cillian Murphy’ye Paul Anderson, Helen McCrory, Sophie Rundle, Finn Cole, Kate Phillips, Natasha O’Keeffe ve Harry Kirton eşlik ediyor. Sam Claflin ve Anya Taylor-Joy’un da yeni sezonda karşımıza çıkması bekleniyor.

- Reklam -

Dizinin 6. sezonda oyuncu kadrosuna katılan isimler arasında This is England, Snatch ve Tinker Tailor Soldier Spy gibi filmlerde oynamış olan Stephen Graham yer alıyor. Graham’ı Martin Scorsese’nin The Irishman filminde Anthony “Tony Pro” Provenzano ve Boardwalk Empire dizisinde Al Capone rolleriyle de biliyoruz.

peaky blinders 6. sezon final

Peaky Blinders 6. Sezon çekimleri henüz yeni başlamış sayılır. Dolayısıyla dizinin yeni bölümleri için resmi çıkış tarihi şimdilik belli olmadı.

Peki siz bu final kararını nasıl karşıladınız? Sinema filmi için teorileriniz var mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Warner Bros. Logosu

Warner Bros. Logosu Yıllar Sonra Değişiyor

Beyaz Gürültü Film Netflix

Beyaz Gürültü Film Oluyor: Don DeLillo Romanı Netflix’e Geliyor