in ,

Peaky Blinders 6. Sezon Fragmanı Yayınlandı: BBC Draması Finale Hazır

Peaky Blinders 6. Sezon fragmanı yayınlandı. BBC’nin Cillian Murphy’li suç ve drama dizisi final bölümleri için gün sayıyor.

peaky blinderse 6. sezon fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Peaky Blinders 6. Sezon fragmanı paylaşıldı. İngiliz kanalı BBC’de yayınlanan suç ve drama dizisi final bölümleri ile izleyiciye veda etmeye hazırlanıyor. Yapımın ana hikâyesi ise dizinin ardından yayınlanacak bir film ile olacak.

Locke, Serenity ve Oscar’a aday gösterildiği Dirty Pretty Things ile tanınan Steven Knight tarafından yaratılan Peaky Blinders dizi macerasını sonlandırmaya hazırlanıyor.

1900’lü yılların İngiltere’sinde bir suç çetesinin zaman içerisinde yaşadığı epik maceraları konu alan Peaky Blinders, BBC’nin son dönemde en çok ses getiren işlerinden birisi olmayı başardı. BAFTA ödüllü seri, oyuncu kadrosunda pek çok yıldız ismi de barındırıyor.

- Reklam -

Cillian Murphy, Paul Anderson, Helen McCrory, Sophie Rundle, Tom Hardy, Anya Taylor-Joy, Ned Dennehy ve Finn Cole gibi isimlerle ses getiren bir işe imza atan ekip, geçen sene Helen McCrory’nin zamansız ölümüyle büyük darbe almıştı.

Peaky Blinders 6. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

2013 yılında başlayan Peaky Blinders, toplamda 6 bölümden oluşacak 6. sezon ile 2022 yılının ilk ayları içerisinde ekranlara veda edecek. Hikâyenin nihai finali ise bir sinema filminde anlatılacak.

Koronavirüs pandemisi, dizinin son sezonunun çıkış tarihini bir hayli aksatmıştı. Bu yılın ilk aylarında ekrana gelmesi beklenen yapım için net bir tarih henüz açıklanmış değil.

Birmingham sokaklarını kontrol etmekle başlayan macera; rakip çeteler, hükümet, dış kaynaklar derken bambaşka bir boyut alıyor. 5. sezonda politikaya doğrudan dahil olan Thomas Shelby ile birlikte, hikâye artık bütün Britanya’nın kaderini etkileyebilecek boyutlara ulaşmış durumda. Fragmandan ekrana yansıyanlara göre, Nazi partisinin yükselişi de devam edecek gibi görünüyor.

Polly Gray 6. Sezonda Olacak mı?

Tommy Shelby, Arthur Shelby, Michael Gray ve Ada Thorne karakterleri aynı oyuncularla diziye geri dönüyor. Geçen nisan yaşamını yitiren Helen McCrory’nin hayat verdiği Polly Gray karakterinin yapımda yer alıp almayacağı ise belirsizliğini koruyor. Kendisine ait sahnelerden hangilerinde çekimler tamamlanabildi, kullanılabilecek görüntüler kurguya nasıl dahil edilebilir gibi konular netleşmiş değil. Dizinin çekimleri mayıs ayında sona ermişti.

- Reklam -

Helen McCrory peaky blinders

Final sezonunda kesin olarak yer alacak oyunculardan bazıları şu şekilde: Cillian Murphy, Tom HardyAnya Taylor-JoySophie RundleNed DennehyIan PeckFinn ColePaul AndersonCharlotte RileyNatasha O’KeefeHarry Kirton ve Sam Calflin.

Dizinin resmi çıkış tarihinin önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

Sizin Peaky Blinders 6. Sezon için beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for cusseliahmethoca cusseliahmethoca dedi ki:

    Ben bu diziye final yaptığını sanarak başlamıştım. Yavaşlayayım en iyisi final sezonuna kadar bitmesin bölümler

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

çizgi film karakterleri 4 parmak kullanımı

Animasyon Dünyasının İkonik Çizgi Kahramanları Neden Çoğunlukla 4 Parmaklı?

Arı Nehrinin Ağzında - Kij Johnson

Ödüllü Fantazi Yazarı Kij Johnson “Arı Nehrinin Ağzında” Kitabı ile Türkçede