in

Pedro Pascal, Star Wars Dizisi “The Mandalorian”dan Ayrılabilir

Pedro Pascal, “The Mandolorian” dizisinden ayrılabilir. Daha önce de dillendirilen söylenti, yıldız oyuncunun 4. sezonda olmayacağına işaret ediyor.

Pedro Pascal, The Mandolorian'dan Ayrılabilir
- Reklam -
- Reklam -

Pedro Pascal, The Mandolorian dizisinden bu sefer gerçekten de ayrılabilir. Ünlü oyuncunun yaratıcı ekiple yaşadığı sorunlar nedeniyle 4. sezonda yer almayabileceğine ve 3. sezon finalinde karakterinin öleceğine işaret ediyor.

Birçok kişi Pedro Pascal’ı The Mandalorian’daki Din Djarin rolüyle tanıyor olsa da, Pascal rolünün dışında da giderek daha fazla tanınıyor. Hollywood’un yeni gözdesi olarak adlandırılan Pascal, HBO’nun yeni hit dizilerinden The Last of Us ve son Nicolas Cage komedisi The Unbearable Weight of Massive Talent da dahil olmak üzere birçok yerde karşımıza çıkıyor. Pascal ayrıca içinde neredeyse ölümcül dozda kafein bulunan bir kahve sipariş etmek ya da sadece bir fotoğraf çekimi için poz vermek gibi şeylerle rutin olarak interneti kasıp kavuruyor. Pascal’ın hızla artan popülaritesi göz önüne alındığında, The Mandalorian hayranlarının zihninde her zaman diziyi aşacağı ve daha büyük bir şey için Yıldız Savaşları macerasını geride bırakacağı korkusu vardı.

Sonuç olarak yıllar boyunca Pascal’ın The Mandalorian’dan ayrılacağına dair çok sayıda söylenti çıktı. Son zamanlarda bu söylentiler daha çok ilgi görmeye başladı. Fakat bunun nedeni Pascal’ın şöhretinin artması ya da yoğun programı değildi. Sonuçta Din Djarin’i zırhı içinde canlandırmak için dublör kullandığı düşünülürse, oyuncunun sürekli sette olması gerekmiyor. Bu da oldukça esnek bir iş anlamına geliyor.

- Reklam -

Pedro Pascal, The Mandolorian Dizisinden Ayrılabilir

Bunun yerine söylentiler Pascal’ın The Mandalorian’dan çıkarılmasından yaratıcı farklılıkların ya da dizinin yönündeki bir değişikliğin sorumlu olabileceğini öne sürüyor.

Peki Pedro Pascal “The Mandalorian” Dizisinden Gerçekten Ayrılıyor mu?

Şu an için Pedro Pascal’ın The Mandalorian’dan ayrıldığına dair resmi bir doğrulama yapılmadı. Ancak Pascal’ın işi bıraktığına dair söylentiler 6 Nisan’da The Hot Mic podcast’inde tartışıldı. Bölümde muhabir Jeff Sneider, The Mandalorian’da baş yapımcılar Jon Favreau ve Kathleen Kennedy arasında yaratıcı farklılıklar yaşandığını iddia etti.

Çoğunlukla “haber” almakla uğraşan Sneider, Pascal’ın The Mandalorian 2. sezon sırasında Disney ile büyük bir “sorun” yaşadığını da iddia etti. İddiaya göre Pedro Pascal’ın 3. sezonun büyük bölümünde sette olmamasının ve rolünün bu kadar öne çıkmamasının nedeni buydu. Sneider’ın kaynaklarına göre Pascal’ın canlandırdığı Djarin 3. sezondan sonra geri dönmeyebilir ve diziden çıkarılabilir ya da sezon finalinde ölebilir.

Bu söylentiler doğrulanmış değil, yine de gelişmelerle biraz örtüşüyorlar. Ne de olsa hayranların The Mandalorian 3. sezonla ilgili en büyük şikayetlerinden biri Djarin’in yeterince büyük bir role sahip olmaması. Bo-Katan Kryze (Katee Sackhoff) Mandalorianları yeniden bir araya getirerek ve Darksaber’ı kullanarak dikkatleri üzerine çekerken Djarin’in büyük ölçüde kenara itilmesi, bazılarının dizinin Pascal’ın ayrılışına mı hazırlandığını sorgulamasına neden oldu. The Mandalorian’ın yönetmeni Rick Famuyiwa, Djarin’in artık Mandalorian bile olmadığını söyleyerek söylentilere bir yenisini daha ekledi.

- Reklam -

“Bence dizinin yolculuğunda ilginç olan da buydu ve şimdi bu noktaya geldiğimize göre, bu başlık ne anlama geliyor? Bu noktada Mandalorian kim? Bence herhangi biri olabilir. Bence birçok yönden tanımlamaya çalıştıkları şey de bu, Mandalorian olmak ne anlama geliyor?”

Pedro Pascal, The Mandolorian Dizisinden Ayrılabilir

“The Mandalorian” Dizisi Pedro Pascal’sız Devam Edebilir

Famuyiwa’nın açıklaması, oyuncunun 3. sezondaki rolünün azalmasıyla birleştiğinde, The Mandalorian’ın devam etmek için mutlaka onu içermesi gerekmediğini gösteriyor gibi görünüyor. Yine de hayranlar iddiaları gerçek olarak kabul etmeden önce 3. sezon finaline kadar beklemeliler. Özellikle de Pascal’ın diziden ayrıldığına dair “söylentilerin” yıllardır zaman zaman ortaya çıktığı göz önüne alınırsa.

Finale ve hayranların merak ettiği sorunun cevabına sadece dört gün kaldı.

Siz Pedro Pascal’ın dizden ayrılma olasılığı hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: The Mary Sue

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for wifhty_zet wifhty_zet dedi ki:

    Mandalorian diye Din Djarin’i bildik ve onu izledik iki sezon boyunca. Şimdi çıkıp “aslında esas karakterimiz Bo-Katan idi” denip tepe taklak edilmesi hiç güzel hatırlanmayacak. Grogu’nun ortaya çıkışı çok esrarlı ve merak uyandıran bir unsurdu ama onu da malesef obje olarak kullandılar. Çok güzel başlamış ve ikinci sezonda da üstüne koyarak devam etmiş, keyifli ve özgün bir diziydi ama harcadılar.

    Grogu ile daha önce perdesi aralanmamış gizemleri göreceğimiz bir hikaye izlemek isterdim. Ekibi birleştirip Mandalor’u tekrar kuracak ismin de Din Djarin olması şart değildi. Galakside kendi yağında kavrulan bir ikili olarak devam edebilirlerdi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Sega Angry Birds Rovio Satın Alma

Sega, “Angry Birds”ün Yapımcısı Rovio’yu 1 Milyar Dolara Satın Alıyor

Next Goal Wins Taika Waititi Yeni Film

Taika Waititi’den Bir Futbol Komedisi: “Next Goal Wins” Geliyor