in ,

Penny Dreadful: City of Angels Dizisi İlk Fragman

Penny Dreadful: City of Angels dizisinden beklenen fragman yayınlandı. Showtime bizi özlenen korku diyarına tekrar davet ediyor.

Penny Dreadful: City of Angels
- Reklam -
- Reklam -

Penny Dreadful evrenini genişletmeye gelen Penny Dreadful: City of Angels dizisinden ilk fragman izleyicilerle paylaşıldı. Amerika Birleşik Devletleri’nin önemli kablolu televizyon kanalları arasında gösterilen Showtime, 2014-2016 seneleri arasında Penny Dreadful dizisini ekranlarında ağırladı. Yapım 3 sezonun ardından sevenlerine veda ederken hayranları dizinin final yapmasına hayli üzülmüştü.

Şimdiyse Showtime, aynı evrende geçen ve izleyicileri 1938 yılının Los Angelas’ına götürmeyi planlayan yeni bir proje üzerinde çalışıyor. İlk bakışını geçen ay yapma fırsatı bulduğumuz City of Angels, şimdiden eski hayranları heyecanlandırmayı başardı bile.

2020 ilkbaharında izleyicilerle buluşturulması planlanan Penny Dreadful: City of Angels, Television Critics Association gecesinde ilk fragmanıyla görücüye çıktı.

- Reklam -

Penny Dreadful: City of Angels

Penny Dreadful’un yaratıcısı John Logan yeni dizinin de başında olacak. Kendisi aynı zamanda Hugo, The Aviator ve Gladiator gibi filmler ile Oscar’a aday olma başarısını göstermiş başarılı bir senarist.

Penny Dreadful: City of Angels Dizisinin Konusu Ne Hakkında?

Orijinal seride korku/fantezi/dram türlerinde bir macera yaşarken Eva Green, Reeve Carney, Timothy Dalton, Josh Hartnett gibi isimler ile seri bambaşka bir boyuta taşınmıştı. Kült korku edebiyatı karakterlerinin, karşımıza dizinin başat karakterleri olarak çıktığı yapım; tüm bu anlayışa yeni bir boyut kazandırıyordu.

City of Angels ise bizleri Los Angelas’ın 1938 senesindeki sosyal gerilimiyle tanıştıracak. Bunu yaparken de Meksikalı Amerikan folklorundan sık sık yararlanacak. Eski seride roman kahramanlarının alternatif versiyonlarıyla tanıştığımızı hesaba katarsak da bu sefer de tarihin farklı bir versiyonuyla karşılaşabileceğimizi söyleyebiliriz.

Penny Dreadful City of Angels up

Santa Muerte ve şeytanın diğer yardakçılarının bolca önümüze sürüleceği dizi, Penny Dreadful’un karanlık yanından fazlasıyla yararlanacak.

Los Angelas’ın ilk otoyollarının inşa edileceği bir tarihte, işlenen korkunç cinayetlerin gizemini çözmek Dedektif Tiago Vega’ya (Daniel Zovatto) düşmüştür. Vega, istemeden de olsa bu karanlık hikâyenin bir parçası olur.

- Reklam -

Penny Dreadful: City of Angels Oyuncu Kadrosu ve Çıkış Tarihi

Başrol Daniel Zovatto, dizide Dedektif Tiago Vega rolüyle karşımıza çıkıyor. Kendisini daha öncesinde It Follows, Don’t Breathe ve Heavy gibi işlerde görmüştük.

Natalie Dormer ise şekil değiştirme yetisine sahip olan ve şeytan için çalışan Magda karakteriyle karşımıza çıkacak. Dormer’ı pek çok popüler yapımdan biliyoruz. Son olarak Game of Thrones’un Margaery Tyrell’ı desek herkesin aklına bir görüntü gelir diye düşünüyoruz. Dormer ayrıca The Hunger Games’te Cressida ve The Tudors’ta Anne Boleyn gibi rollerle de izleyicinin karşısına çıktı.

Penny Dreadful: City of Angels

City of Angels dizisinde yer alan diğer oyuncular şu şekilde: Nathan Lane, Jessica Garza, Kerry Bishé, Ethan Peck, Adriana Barraza, Michael Gladis, Dominic Sherwood, Johnathan Nieves, Piper Perabo, Amy Madigan ve Lorenza Izzo.

Penny Dreadful: City of Angels dizisi ne zaman çıkacak sorusu da nihayet yanıt buldu. Diziyi 26 Nisan 2020 tarihinden itibaren izleyebileceğiz.

Dizinin yayınlanan ilk fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

YouTube video

Diziye dair görüşlerinizi bizlerle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşmayı lütfen unutmayın.


* Korku Sinemasında Kadına Bakış II: John Carpenter’ın Kadın Karakterleri

Bengü Akagül

1997'de Kadıköy'de doğdum. Yeditepe Üniversitesinde Sinema bölümünden mezun oldum. Sinemanın yanına edebiyatı da koyarak sevdiğim yazarlar ile kitaplarının ön okumalarında çalıştım. Bugünlerde bir prodüksiyon şirketinde çalışıyor, ukulele çalmayı öğreniyor ve deneyimlerime yenilerini katmaya çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Rise of Empires Netflix

Rise of Empires: Ottoman – Netflix’in Osmanlı Dizisinden Fragman

black widow yeni fragman

Black Widow Filminden Yeni Fragman Yayınlandı