in ,

Penny Dreadful: City of Angels Dizisinden Yeni Fragman

Penny Dreadful: City of Angels yeni fragmanı yayında. Showtime, sevilen dizinin spin-off yapımıyla izleyiciyi 1938’in Los Angelas’ına götürüyor.

Penny Dreadful: City of Angels
- Reklam -
- Reklam -

Penny Dreadful evreni genişlemeye devam ediyor. Özlenen dünyaya geri dönüyoruz! Penny Dreadful: City of Angels dizisinden yeni bir tanıtım fragmanı paylaşıldı.

İlk fragmanını geçen ay izleme fırsatı bulduğumuz Showtime yapımı dizi; 2014 ve 2016 yılları arasında ekranlara gelen yapım ile aynı dünyayı paylaşıyor. Ancak ruh ve atmosfer dışında, hikâye açısından bir süreklilik taşımıyor.

2019’un sonlarına doğru ilk bakışını attığımız City of Angels spin-off’u, hem eski dizinin hayranlarını hem de yepyeni izleyicilere ulaşmayı başarıyor.

- Reklam -

Penny Dreadful: City of Angels

Önümüzdeki bahar Showtime ekranlarına gelecek Penny Dreadful: City of Angels dizisinde, önceki yapımın yaratıcısı John Logan’ı yeni dizinin de başında göreceğiz. Yine orijinal seriden hatırladığımız Sam Mendes de dizinin yürütücü yapımcıları arasında bulunuyor.

Penny Dreadful: City of Angels Konusu ve Oyuncuları

Tıpkı orijinal seride olduğu gibi yine korku/dram/fantezi türlerini bir araya getirmeyi hedefleyen yapım 1938 senesinin Los Angelas şehrinde geçecek ve sosyal bir gerilimi ekranlara taşıyacak. Meksikalı Amerikan folklorü ile tanışmak isteyenlerin özellikle göz atmak isteyeceği City of Angels’ta, tarihin alternatif ve daha karanlık bir versiyonu ile karşılaşacağız.

Penny Dreadful: City of Angels

Tüyler ürperten bir cinayet sonrası karışan Los Angelas’ta, Dedektif Tiago Vega, kendisini kaçınılmaz bir gizemin ortasında buluyor. Şehrin ilk otoyollarının inşa ediliş süreci, Meksikalı Amerikanların kendine has kültürleri, casusluk faaliyetleri, Evanjelistler derken işler iyice karışıyor. Dedektif Vega da kendisini ve ailesini muhafaza etmek zorunda kalacak. Santa Muerte ve şeytanın diğer yardakçıları işin yalnızca tek bir boyutudur.

Dizinin baş karakterlerinden Dedektif Tiago Vega’yı It Follows, Don’t Breathe ve Heavy gibi işlerden tanıdığımız  Daniel Zovatto canlandırıyor.

- Reklam -

Dizide rol alan dikkat çekici isimlerden birisi de Natalie Dormer. Kendisi şekil değiştirme özelliğine sahip olan ve karanlık güçlere hizmet eden Magda adlı karaktere hayat veriyor. Dormer ismi dizi dünyasının pek çok popüler yapımında karşımıza çıktı. Bunlardan en çok öne çıkanı ise kuşkusuz Game of Thrones dizisindeki Margaery Tyrell rolüydü. Aktrisi ayrıca The Hunger Games filminde Cressida ve The Tudors dizisinde Anne Boleyn gibi karakterlerde gördük.

Penny Dreadful: City of Angels

City of Angels dizisinde yer alan diğer oyuncular şu şekilde: Nathan Lane, Jessica Garza, Kerry Bishé, Ethan Peck, Adriana Barraza, Michael Gladis, Dominic Sherwood, Johnathan Nieves, Piper Perabo, Amy Madigan ve Lorenza Izzo.

Penny Dreadful: City of Angels dizisi çıkış tarihi ise her geçen gün yaklaşıyor. Yapım 26 Nisan 2020 tarihi itibarıyla Showtime ekranlarında yayınlanmaya başlayacak.

Dizinin yeni fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

Penny Dreadful: City of Angels Yeni Fragman

YouTube video

Eva Green, Reeve Carney, Timothy Dalton, Josh Hartnett gibi önemli isimleri kadrosunda bulunduran Penny Dreadful dizisi, üçüncü sezon sonrası sürpriz bir şekilde iptal edilmişti.

City of Angels’a dair düşüncelerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın!


* H.P. Lovecraft: “Robert E. Howard’ın Anısına”

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Loki Kang The Conqueror

Loki Dizisinde Kang The Conqueror Söylentileri

Bora Abdo Hayalinin Tesadüfleri

Bora Abdo Yeni Öykü Kitabı “Hayâlî’nin Tesadüfleri” ile Raflarda