in

Atatürk’e Yönelik Bir Komplonun da İşleneceği “Pera Palas’ta Gece Yarısı” Dizisinden İlk Görseller

Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisi için çekimler tamamlandı, ilk görseller yayınlandı. Hazal Kaya’lı Netflix Türkiye yapımı, izleyiciyi 1919’a götürecek.

Pera Palas’ta Gece Yarısı Dizisi görselleri
- Reklam -

Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisi için ilk görseller yayınlandı. Başrollerinde Hazal Kaya ve Selahattin Paşalı’nın yer aldığı Netflix Türkiye dizisi, konusu ile de ilgi çekiyor.

Netflix Türkiye, yerli yapımlarına son sürat devam ediyor. Hakan: Muhafız (The Protector) ile başlayan orijinal içerikler dizi tarafında Atiye (The Gift), Aşk 101 (Love 101), Bir Başkadır (Ethos) ve Fatma ile devam etmişti.

Platformun Türkiye ayağının yeni yapımlarından Pera Palas’ta Gece Yarısı için de çekimlerin tamamlandığı haberi, dizinin başrolü Hazal Kaya’dan geldi. Kaya, Instagram hesabı üzerinden paylaştığı bir gönderide prodüksiyon sürecinin sona erdiğini ifade etti.

- Reklam -

Pera Palas’ta Gece Yarısı Dizisi netflix türkiye

İngiliz tarihçi ve yazar Charles King’in Midnight at the Pera Palace: The Birth of Modern Istanbul adlı kurgu dışı eserinden ekrana taşınan yapım, Türkçede Pera Palas’ta Gece Yarısı ismiyle yayına girecek.

Yapımcılığını Yeni Hayat, Rise of Empires: Ottoman, Hekimoğlu, Her Yerde Sen, Kayıt Dışı, Takım: Mahalle Aşkına gibi film ve dizilerden tanıdığımız Karga Seven Pictures’ın üstlendiği serinin dizi sorumlusu koltuğunda Emre Şahin oturuyor. Yönetmenliğini Bir Nefes Daha ile tanınan Nisan Dağ’ın üstlendiği yapım, toplamda 8 bölümden oluşacak.

1919 Yılında Geçen Pera Palas’ta Gece Yarısı Dizisi için Çekimler Sona Erdi

Oyuncu kadrosunda Hazal Kaya (Adını Feriha Koydum, Bizim Hikâye) ve Selahattin Paşalı (Aşk 101, Babil) ile birlikte Tansu Biçer, Yasemin Szawlowski ve James Chalmers gibi isimlerin yer aldığı dizi, izleyiciyi 1919 senesine götürecek.

Pera Palas’ta Gece Yarısı Dizisi netflix türkiye

Dizinin konusu kısaca şu şekilde: Genç gazeteci Esra (Hazal Kaya), İstanbul’un meşhur Pera Palas Oteli hakkında bir yazı yazmak için otele gidiyor. Ancak Esra, yanlışlıkla tarihi odalardan birisinden 1919 yılına uzanan bir kapı keşfediyor. Geçmişe yolculuk yapan karakter kendisini, Mustafa Kemal Atatürk’e karşı düzenlenen bir komplonun ortasında buluyor. Esra, otel müdürü Ahmet ile birlikte ülkenin geleceğini kurtarmak için mücadele vermek zorundadır. Dahası, şehrin en çılgın kulübünün sahibi Halit ile tanıştığında 1919 yılının İstanbul’unda hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını anlayacaktır. Kimse, gerçekten söylediği kişi değildir.

- Reklam -

Hazal Kaya, diziden fotoğraflar da içeren gönderisini paylaşırken şu sözleri ifade ediyor:

“Rüya gibi, ödül gibi bir setin son günüydü bugün.Başa sarıp tekrar yaşamak isteyeceği kaç seti olur bir oyuncunun bilmiyorum. Hem işe hem de birbirine böyle özenle, hassasiyetle yaklaşan koca bir set dolusu insanı ancak sen bir araya getirebilirdin Emre Şahin. Esra’yı bana emanet ettiğin için çok teşekkür ederim!”

Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisi için henüz bir çıkış tarihi açıklanmadı.

Pera Palas’ta Gece Yarısı Dizisi netflix türkiye

Pera Palas’ta Gece Yarısı Dizisi netflix türkiye

Sizin bu yapımdan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for alper alper dedi ki:

    Güzel bir hikayeye benziyor.

  2. Avatar for merveriii merveriii dedi ki:

    Vay! Çok heyecanlı bir hikayeye benziyor. Atatürk’ü kim canlandıracak acaba?

  3. Avatar for yavanna yavanna dedi ki:

    Çok beğendim ben, heyecanla bekleyeceğim bir yapım. Sonunda izleyebilecek ve yabancılara tavsiye edebilecek bir yapım geliyor herhalde.

  4. Avatar for EmrecanDogan EmrecanDogan dedi ki:

    Muhtemelen Tansu Biçer “Atatürk” olacak ama 1919 senesinde geçiyorsa daha genç biri de olabilir.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Julia ve Bazuka - Anna Kavan

Anna Kavan’dan Birbirlerine Kozmik Işınlarla Bağlanan Öyküler: “Julia ve Bazuka”

netflix video oyun geliştirme

Netflix Rekabeti Başka Seviyeye Taşıyor: Video Oyun Geliştirecek