in

Perry Mason Dizisinden İlk Kare Yayınlandı

Matthew Rhys’ın başrolünde yer aldığı HBO dizisi Perry Mason için ilk fotoğraf paylaşıldı. Yapımın gelecek kış yayınlanması bekleniyor.

pery mason
- Reklam -
- Reklam -

İlk başlarda başrol için Marvel’ın Iron Man’i Robert Downey Jr.’ın düşünüldüğü HBO dizisi Perry Mason için ilk fotoğraf yayınlandı.

Yaklaşmakta olan Perry Mason uyarlamasında başrolü oynayacak Matthew Rhys, ilk görüntülerde fötr bir şapka takarken görülüyor. Downey ile işler yolunda gitmeyince role Rhys getirilmiş; Robert ise yapımcılık koltuğuna çekilmişti.

The Americans’taki Sovyet Dönemi Ajanı rolüyle Emmy ödülünü kazanan Matthew Rhys böylece başrolü almış oldu.

- Reklam -

1957–1966 yılları arasında oynayan 9 sezon oynayan Perry Mason dizisi, o dönemki başrolü Raymond Burr’ı büyük bir üne kavuşturmuştu. Daha sonra birçok filme konu olan Buhran Dönemi avukatı Perry Mason, Rhys’ın ellerinde çok daha farklı bir karaktere bürünmeye hazırlanıyor.

Perry Mason dizisi Matthew Rhys gibi yetenekli bir isme ve oldukça ilgi çekici bir döneme sahip olmasının yanı sıra; birbirinden değerli birçok oyuncuyu da kadrosunda barındırıyor. Emmy ödüllerini yakın zamanda kazanan John Lithgow ve Tatiana Maslany’nin oynadıkları kilit role ek olarak Chirs Chalk, Juliet Rylance, Lili Taylor, Justin Kirk, Robert Patrick, Shae Whigham gibi popüler ve başarılı birçok oyuncu da yapımda yer alacak.

Yapımcılığını Robert Downey Jr.’ın üstleneceği diziyi Ron Fitzgerald ve Rolin Jones yürütecek. Emmy ödüllü kadrosuna ek olarak dizinin yönetmen koltuğunda da Emmy ödüllü bir isim olan Tim Van Patten oturacak. Güçlü kadrosu ve donanımlı teknik ekibiyle HBO’nun Perry MAson dizisine büyük umutlar bağladığı gözlemleniyor.

- Reklam -

Perry Mason’a Bir Orijin Hikâyesi Çiziliyor

Büyük Buhran döneminde tüm ülke zorluklarla boğuşurken Perry Mason’ın şehri bitmeyen bir yükseliştedir. Benzin, Olimpiyat Oyunları, konuşan resimler, evrimsel tartışmalar ve çok yanlış giden bir çocuk kaçırma macerası. Erle Stanley Gardner tarafından yaratılan ve Amerika’nın en efsanevi avukatına dönüşen Perry Mason’ın hikâyelerini anlatan maceraların konusu kısaca bu şekilde.

Dizi uyarlamasında ise on yıl öncesinin davası Mason’ın kapısını çalacak ve Mason’ın hakikati arama mücadelesi şehrin kırılmışlığını ortaya koyarken Mason için de birkaçış yolu açılacak.

Dizinin konusu, Mason için bir orijin hikâyesi çizildiğini gösteriyor. HBO yöneticilerinin bu hikâyeyi anlatmasının arkasındaki temel neden ise Perry Mason’ın potansiyelinin büyük olduğunu düşünmeleri olabilir. Bu da ileride, eğer işler yolunda giderse Mason’ı anlatan daha fazla içerik ve ona dair bir evren göreceğimizin habercisi sayılabilir.

Robert Downey Jr.’ın yapımcılığını üstlendiği, Emmy ödüllü yönetmeni ve kadrosuyla beklentileri şimdiden yükselten dizi 2020’de yayınlanacak.

Oğuzhan Koç

1998’in sonbaharında, İstanbul’da dünyaya gözlerini açan yazar hala doğduğu semtte yaşamakta. Küçük dünyaların büyük hayalcisi olması nedeniyle zaman zaman kabına sığamıyor. Eskinin öğretmen lisesi şimdininse Çapa Fen Lisesi’nde okurken lise fanzinine yazdığı şiirlerle ilk eserlerini okuyucuya sunmaya başladı. İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Matematik Mühendisliği okurken aynı zamanda da edebiyat ve sinemayla ilgileniyor. Gezmeyi, izlemeyi ve yazmayı bir bütün haline getirdiği eserler verme hayali içerisinde yaşarken şimdilik sadece sitelere birkaç haber yazmakla yetiniyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

martin scorsese joker

Martin Scorsese, Joker Filmini Yorumladı

fransiz kutuphanesi

Jean-Christophe’nin 3. Cildi Raflarda