in

Peter Capaldi 13. Doctor Who Hakkında Konuştu!

Geçen günlerde yapılan Rose City Comic Con’a katılan Peter Capaldi 13. Doctor Who hakkındaki düşüncelerini belirtti.

whittaker capaldi
- Reklam -
- Reklam -

Doctor Who’da 12. Zaman Lordu’nu canlandıran oyuncu Peter Capaldi ve yol arkadaşı Bill Potts’u oynayan Pearl Mackie’nin katıldığı Rose City Comic Con’da konuşulan konular arasında 13. Doctor ve Jodie Whittaker da vardı.

Bir hayranın “Favori Doctor’un kim?” sorusuna “Jodie Whittaker!” cevabını veren Capaldi, Jodie Whittaker’in Doctor’unu hala izlememiş olsa da, onun bu rolde inanılmaz olacağına düşünüyor. Pek çok Doctor Who hayranının favorisi olmayı başaran Capaldi, dizinin devamıyla ilgili olarak şunları söyledi:

Doctor Who’nun geleceği muhteşem görünüyor ve bunun bir kısmını gördüm. Jodie’nin Doctor olarak oynadığı ilk sahneyi izledim. Bana inanın ki çok heyecanlı şeyler bizi bekliyor. Jodie’nin Doctor’u muhteşem olacak.

- Reklam -

Çocukluğundan beri hayranı olduğu Doctor Who ailesinin içinde bulunmak ve hayalini kurduğu Doctor olmakla alakalı :“Bu muhteşem bir tecrübe.” diyen Capaldi, sözlerini şöyle sürdürdü:

- Reklam -

Çünkü Doctor olduğun o süre içerisinde tüm ilginin, samimiyetin, sıcaklığın ortasında sen varsın ve bu da hayatını muhteşem yapıyor. İçinde olduğum için çok ama çok şanslı hissediyorum kendimi. Bu hayatını değiştiren bir tecrübe. Kısa bir süre içerisinde de olsa Doctor olmak inanılmaz bir tecrübe.

Peter Capaldi’nin TARDIS’i Jodie Whittaker’a devredeceği “Twice Upon A Time”, önümüzdeki Noel’de BBC’de yayımlanacak.

Cemile Aydın

Bahçeşehir Üniversitesi'nde Hukuk okuyorum. Kayıp Rıhtım ekibinin en küçük üyesiyim. Dizi, film, kitap ve müzik hakkında konuşmaya, tartışmaya her zaman açığım. Her türlü yeni bilgiye açım ve araştırmayı severim. Insanlara yardım edebildiğim konularda yardım etmekten çok hoşlanırım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

tanri olmak zor is ust

Tanrı Olmak Zor İş: Cehalete ve Zorbalığa Sessiz Kalmanın Dayanılamaz Istırabı

kucuk seyler ust

Grafik Roman “Küçük Şeyler” Çıktı