in

Peter Jackson, Yüzüklerin Efendisi Dizisine Danışmanlık Edecek

Yılan hikâyesine dönen Peter Jackson ve Yüzüklerin Efendisi dizisi flörtleşmesinde mutlu sona ulaşıldı.

Peter Jackson, Yüzüklerin Efendisi Dizisi
- Reklam -
- Reklam -

Ünlü yönetmen Peter Jackson, Amazon’un çekeceği Yüzüklerin Efendisi dizisine danışmanlık edeceğini resmen açıkladı. Böylece uzun süredir etrafta olan ve bir nevi zıtlaşmaya dönüşen mesele sonunda bir açıklığa kavuşmuş oldu.

Hatırlayacağınız gibi Amazon cephesi daha önce dizinin yönetmenliğine Jackson’ı getirmek istemişti. Ama ünlü yönetmen daha sonra bu iddiaları yalanlamış, hiç dizi film tecrübesi olmadığı için bunun iyi bir fikir olmayacağını söylemişti. Ancak görünen o ki iki taraf da sonunda bir orta yol bulmuş.

Yürüyen Kentler filmi için Metro’ya bir röportaj veren Jackson, Yüzüklerin Efendisi dizisi hakkında ne düşündüğüyle ilgili bir soruya şu cevabı verdi:

- Reklam -

“Diziyle ilgili şu anda herhangi bir düşüncem yok çünkü henüz hiçbir şey görmedim. Bildiğim kadarıyla senaryolarını bize gönderecekler ve biz de süreç boyunca onlara elimizden geldiğince yardım edeceğiz. Umarım çok başarılı olurlar ve eğer onlara yardımcı olabileceğimiz bir konu varsa bunu kesinlikle yapacağız.”

Ünlü yönetmen bunun yanı sıra diziyi izlemeyi dört gözle beklediğini de belirtmiş:

- Reklam -

“Diziyi merakla bekliyorum. Geçen sefer herkesin aksine Yüzüklerin Efendisi‘ni izlemek için sinemaya gidememiştim çünkü o filmleri çeken bendim. Bu yüzden başka birinin Tolkien’in dünyasını nasıl ele alacağını görmek için sabırsızlanıyorum.”

Amazon Prime’da yayınlanması planlanan ve Aragorn’un gençliğini konu alacağı söylenen dizinin 2021 yılında gösterime girmesi bekleniyor.

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Sanırım en büyük bütçeli dizi olacak. Filmlerindeki kadar aksiyon olur mu tartışılır; ama, yine de güzel olacak gibi duruyor.

  2. Avatar for Husey Husey dedi ki:

    Umarım o bütce dekora ve filmi film yapan ögelere ayrılmıştır. Malum hollywood oyuncularının aldığı ücretler düşünülünce fazla para kalmıyor filime ve herşey en kalitesiz şekikde gcı ile yapılıyor. :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

spider man on bakis

Spider-Man: Into the Spider-Verse Filmine Spoiler’sız Ön Bakış Videosu

patrick rothfuss worldbuilders

Patrick Rothfuss’un Bağış Kampanyası 1 Milyon Dolar Topladı