in ,

Disney’in Sevilen Çizgi Dizisi “Phineas and Ferb” Yeni Bölümleriyle Geri Dönüyor

Phineas and Ferb yeni sezonlar ile izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Disney’in popüler yapımı, geri dönüş hazırlığında.

Phineas and Ferb Yeni Sezonlar ile Dönüyor
- Reklam -
- Reklam -

Phineas and Ferb yeni sezonlar için resmi sipariş verildi. Disney, sevilen çizgi dizisi Fineas ve Förb için, her biri 20 bölümden oluşacak 2 sezonluk bir anlaşma imzaladı.

Phineas and Ferb, yaz tatillerinin tadını çıkaran ve aynı zamanda eğlenmek için mühendislik dehâlarını kullanarak kendilerine yeni yollar bulan iki kardeşin maceralarını anlatıyor. Evcil ornitorenk Perry de, şeytani bilim insanı Dr. Doofenshmirtz’in planlarını çaresizce durdurmaya çalışan gizli bir ajan olarak onların yanında yer alıyor. Phineas ve Ferb’ün ablası Candace ise kardeşlerinin yaptığı gariplikleri sürekli kanıtlamaya çalışmaktadır.

İlk olarak 2007’de başlayan çizgi dizi, 2015 yılında 4. sezonun “Yazın Son Günü” adlı bölümüyle sona ermişti. Son olarak 2020 yılında Candace Against the Universe adlı film ile hayranlarının karşısına çıkmıştı. Şimdi Variety’nin haberine göre Phineas and Ferb yeni sezonlar ile yıllar sonra dönmeye hazırlanıyor. Kaynaklar, Disney’in diziye 40 bölümden oluşan 2 yeni sezon onayı verdiğini duyurdu.

- Reklam -

Phineas and Ferb Yeni Sezonlar ile Dönüyor

Phineas and Ferb Yeni Sezonlar Disney Plus Üzerinden İzleyici ile Buluşacak

Potansiyel canlanma hakkındaki söylentiler, Phineas’ın seslendirme sanatçısı Vincent Martella’nın olası bir dizi dönüşüyle ilgili bazı demeçler vermesinin ardından Ağustos 2022’de başladı. Şimdi, Phineas ve and nihayet topluluğunun geri kalanıyla birlikte eski maceralarına geri dönüyorlar.

Duyuru, Disney Markalı Televizyon başkanı Ayo Davis tarafından Televizyon Eleştirmenleri Derneği’nin kış basın turu sırasında yapıldı. Anlaşmaya göre Povenmire’ın bir başka gösterisi Hamster & Gretel da 2. sezonu ile geri dönecek. Davis, konuyla ilgili olarak şu açıklamada bulundu:

“Dan, hem yürekten hem de mizahtan evrensel olarak sevilen öyküler ve karakterler yaratma yeteneğiyle ünlüdür. Onunla işbirliğimizi sürdürmekten ve ikonik ’Phineas and Ferb’ü tekrar geri getirecek olmaktan dolayı oldukça mutluyuz.”

- Reklam -

Fineas ve Förb’ün nerede yayınlanacağına dair resmi bir bilgi bulunmamakla birlikte, yeni bölümler çok büyük ihtimalle çizgi dizinin geri kalanının zaten yayınlanmakta olduğu Disney+ üzerinden yayınlanacak. Bununla birlikte yeni bölümlerinin Disney’in geleneksel kanallarında da yayınlanma olasılığı var.

Disney’in bölümleri nasıl yayınlamayı planladığına dair hiçbir şey belirlenmediğinden ve kanal tarafından resmi bir duyuru da gelmediğinden dolayı hayranların yeni maceralar için bir süre daha beklemesi gerekecek.

Phineas and Ferb Yeni Sezonlar ile Dönüyor

Phineas and Ferb yeni sezonlar ile geri dönecek olması hakkında sizin görüşleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Variety

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Nazi Hazine Haritasi Define Avi

Hollanda Ulusal Arşivi’nden Çıkan Nazi Haritası, Define Avcılarını Harekete Geçirdi

Samanyolu Galaksisi'nden Büyük Sonik Patlama Gözlemlendi

Galaktik İstila: Samanyolu Galaksisi’nden Birkaç Kat Daha Büyük Bir Sonik Patlama Görüntülendi