in

Orijinal Power Rangers Ekibi 30 Yıl Sonra Nostaljik Bir Özel Bölümde Bir Araya Geliyor

Power Rangers ekibi 30 yılın ardından özel bir bölümde bir araya geliyor. Netflix’te yayınlanacak yapımdan ilk görüntüler paylaşıldı.

Power Rangers Ekibi 30 Yıl Sonra Özel Bölüm ile Dönüyor
- Reklam -
- Reklam -

Power Rangers ekibi özel bir bölüm için geri dönüyor. Orijinal ekip, 30 yıl aradan sonra Netflix’te yayınlanacak yapımla yeniden izleyicilerin karşısına çıkacaklar. Yeni bölümden ilk görüntüler paylaşıldı.

Netflix, Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always 30th Anniversary Special adlı bölümün duyurusunu ilk tanıtım fragmanı ile gerçekleştirdi. Özel bölüm, artık ikonik olan Power Rangers serisinin ilk sezonlarının mirasını kutlayan bir macera olacak.

Mighty Morphin Power Rangers, prömiyeri Fox Kids’te yapılan ve Japon dizisi Kyoryu Sentai Zyuranger’dan uyarlanan bir televizyon programıydı. Dizi, altı Ranger’ın maceralarını anlattı ve 1990’ların dünya çapında en sevilen dizilerinden biri haline geldi. Özellikle ülkemizde de 90’lar boyunca serinin azımsanmayacak bir hayran kitlesi oluştu.

- Reklam -

Şimdi orijinal ekibin kalan üyeleri, 30 yıl sonrasında yeni bir özel bölüm adına geri dönüyorlar. Yayınlanan ilk tanıtım fragmanı, 1993 yılının orijinal oyuncu kadrosu ve konuk oyunculardan daha da fazla maceranın dönüşünü kutluyor. Hayranlar ayrıca, oyuncuların ekran dışı kimyası ve geçmişteki çok sevdikleri rollerinde yaşamanın bariz heyecanı da dahil olmak üzere, özel bölümün çekimlerinin perde arkasını da fragmanda izleme fırsatına erişiyorlar. Hemen aşağıdan göz atabilirsiniz:

Power Rangers 30. Yıl Buluşması Özel Bölüm Tanıtım Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Mighty Morphin Power Rangers’ın 30. yıldönüm özel bölümü Netflix üzerinden yayınlanacak. Dijital yayın devi aynı zamanda orijinal dizinin üç sezonunun da ABD’de yayınlanan tek adresi konumunda. Dizi ülkemizde de erişilebilir hâlde olmasına rağmen Türkçe altyazı veya dublaj seçenekleri şu an için bulunmuyor.

Özel bölümün konusu henüz açıklamamış olsa da, özetle Rangerların geçmişlerinden gelen tanıdık bir tehditle yüzleşmeye hazırlandıkları belirtiliyor. Yapımdan bazı ilk bakış fotoğrafları da Entertainment Weekley aracılığıyla paylaşıldı.

Power Rangers 30. Yıl Özel Bölüm Netflix

- Reklam -

Power Rangers 30. Yıl Özel Bölüm Netflix

Power Rangers 30. Yıl Özel Bölüm Netflix

Özel bölümün oyuncu kadrosunda, 200’den fazla bölüm çektikten sonra 1996’da diziden ayrılan orijinal Mavi Ranger David Yost yer alacak. Ona orijinal Siyah Ranger Walter Emanuel Jones da eşlik edecek. İki rol arkadaşı ilk seçmelere katıldıktan ve otuz yılı aşkın bir süre önce Power Rangers serisini birlikte başlattıktan sonra tekrar birlikte çalışıyorlar. İkinci Pembe Ranger Catherine Sutherland, ikinci Sarı Ranger Karan Ashley, ikinci Siyah Ranger Johnny Yong Bosch ve ikinci Kırmızı Ranger Steve Cardenas da özel bölümde yer alacak. Seride Yeşil Ranger karakterini canlandıran Jason David Frank, geçen kasım ayında hayatını kaybetmişti.

Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always 30th Anniversary Special, 19 Nisan 2023 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Power Rangers’ın orijinal ekibi ile özel bir bölümle de olsa geri dönecek olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Entertainment Weekley

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Arcade Arcade dedi ki:

    Şümdük Yeşil Ranger gözüküyor ama aktörümüz öldüğü için başka birisi var içinde kesin ki en büyük ihtimal çizgi romanlarda karşımıza çıkan J.J Oliver.Kendisi Katherine ile evliliğinden olan oğlu ve çizgi romanlarda MMPR Yeşil olmuşluğu da vardır ayrıca 25.Yıl özel bölümünde gözükmese de adı geçer.%90 bu yoldan gideceklerdir ki Sarı Ranger ı oynayan ablamız da 2001 de ölmüştü onun yerine de kızı Minh i getirecekler ki çizgi romanlarda bir karşılığı yoktur dizi evreni için yaratıldı.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Housle Wordle Benzeri Oyun

Ünlü Bulmaca Wordle’a Yeni Alternatif: Evlerin Satış Fiyatını Tahmin Etmenizi İsteyen “Housle” Oyunu Çıktı

Çığlık 6 fragmanı Türkçe altyazılı

“Çığlık 6” Filminden Türkçe Altyazılı Yeni Fragman: Ghostface New York’ta